HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?

Tiffany.dk  yder 30 dages fuld returret – også på udsalgsvarer - gældende fra den dag du modtager dine varer.  Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

TAGER I UDSALGVARER RETUR ?

Tiffany.dk  yder30 dages fuld returret – også på udsalgsvarer - gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.


HVORDAN BYTTER JEG MIN VARE TIL NOGET ANDET ?

Vi bytter gerne til en anden størrelse eller farve. Ønsker du at bytte din vare til et andet produkt, foreslår vi, at du returnere varen og derefter køber det andet produkt.

JEG HAR MODTAGET EN FORKERT VARE ?

Vi bestræber os på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt da venligst info@tiffany.dk  og vi vil sende dig en returlabel så varen kan returneres fragtfrit. Venligst oplys navn, adresse samt ordrenr.ved al henvendelse.