Tiffany

 

450 Produkter fundet

Side
pr. side
Stigende orden

450 Produkter fundet

Side
pr. side
Stigende orden

Tiffany

Tiffany er vores eget tøjmærke - og vi sætter en ære i hele tiden at designe de fineste varer baseret på tidens seneste trends. Vi vægter kvaliteten af vores designs højt, hvorfor vi har valgt at få produceret størstedelen i Italien. Vores egne designs er inspireret af nutidige tendenser i modeverden, og sortimentet spænder bredt lige fra kjoler, jakker, shorts og skjorter.

Det bedste udvalg, til de bedste priser

Gennem de 50 år Tiffany Aalborg har eksisteret, har vi opbygget et stort kendskab til vores kunder, og derfor er det afgørende for os, at vi kan tilbyde dem det bedste udvalg, til de bedste priser. Det er en af grundene til, at vi har valgt at skabe vores eget tøjmærke. Tiffanys kollektioner produceres i lækre kvaliteter såsom silke, hør, bomuld og skind. I designfasen af nye Tiffany kollektioner er kundernes behov og ønsker i højsædet samtidig med, at vi ønsker at designe tøj, der passer ind i tidens trends. Pasform og funktionalitet er afgørende for os, og vi ønsker at skabe tøj, der passer til alle former og stilarter. Har du spørgsmål til pasform, kvalitet eller andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefonisk. Vi er til rådighed alle hverdage samt lørdage.

Nye kollektioner

Vi opdaterer hele tiden vores udvalg med de seneste kollektioner fra Tiffany. Følg med her på hjemmesiden, på vores forskellige sociale medier eller besøg en af vores fysiske butikker, hvis du er på udkig efter modetøj til overkommelige priser. Udover vores eget mærke Tiffany fører vi også en række nøje udvalgte internationale modemærker - heriblandt kan vi nævne Ganni, Kokoon, Noella, Meotine, American Vintage og mange flere. Gå derfor på opdagelse her på siden og find noget, der passer til netop din stil.

Følg vores Instagram

@tiffanydenmark
Instagram Image

233 3

Needed på en travl tirsdag???????????? TAK for de mange ordre - det er så fantastisk at mærke den store opbakning som I giver os hver dag????????????

Instagram Image

190 5

How every autumn Saturday night should look like????

Instagram Image

193 0

Tusind tak for en fantastisk uge i både butikken og online???????? Vi er så taknemmelige for at I er så mange der vil støtte op om vores “lille” biks???????? Et stort og ydmygt tak - I ønskes en skøn weekend ????

Instagram Image

415 10

Comfy autumn feelings ????☁️ Tap for links! #aninebingmuse #GANNIgirls

Use This section for facebook icon etc