Brands

 

Designer mærker

Hos Tiffany finder du et stort og bredt udvalg af internationale designermærker til enhver smag. Vi tilbyder dig muligheden for at pryde din garderobe med tøj, sko eller accessories fra mærker som blandt andre Ganni, Noella, Kokoon, Meotine, American Vintage & mange flere internationale modemærker. Vi gør vores bedste for altid at stille de bedste mærker til rådighed for vores kunder.

Designermærker er en essentiel del af Tiffany, og har altid været det. Siden 1989 har vi haft fokus på at føre en snæver og nøje udvalgt linje af designermærker.

Vores mærker repræsenterer et bredt udvalg inden for tøj, sko og accessories. Du finder alt lige fra kjoler, bluser og sweatshirts til crossover tasker, sneakers og støvler - alle fra de bedste mærker.

Moderigtigt tøj til kvinden med stil og mod

Vi forhandler mange forskellige typer brands som alle repræsenterer en individuel stil. Derfor er vi også sikre på, du finder noget, der passer til din stil og dit klædeskab. Er du på udkig efter et par lækre jeans, kan vi anbefale, at du tager et kig på klassiske Acne Studios eller altid stilsikre 2ndone, som er en garant for smarte og behagelige jeans.

Er det derimod fine bluser, der kan pifte et enkelt outfit op, du leder efter, kan du med fordel tage et kig på luksuriøse Kokoon, som blandt andet designer lækre silkebukser, vores eget brand Tiffany, hvor vi har fokus på lækre materialer og rummelighed, coole American Vintage, som kreerer simpelt og blødt design, eller det kan være svenske Hope med deres helt unikke designs.

Måske er det en kjole, du leder efter. Kjoler er en nem måde at style sig på, da man er sikret et fuldendt look. Der findes mange forskellige typer kjoler, som kan være med til at give dit look et mere feminint look. Farverige og populære Ganni kreerer mange fine kjoler med smukke design og farver, som har taget både danske og udenlandske kvinder med storm. Måske er det også her, du finder din nye kjole. Er du dog mere i den anden grøft, og ønsker noget mere behageligt tøj både til hjemmebrug men som også sagtens kan bæres på arbejde eller i skole, kan vi anbefale italienske Missoni med deres bløde og farverige kollektioner eller coole Kappa med de klassiske sporty designs.

Sko har vi også, og også her finder du lidt af hvert. Vi har blandt andet lækre støvler fra en all-time favorit Dr. Martens, sneakers fra hippe Joshua Sanders, coole Champion og trendsættende HI-TECH. Vi har også de helt klassiske sandaler fra banebrydende Birkenstock, som kommer frem år efter år. Skal du også med på bølgen og stikke dine fødder i de behagelige sandaler? Sidst men ikke mindst finder du også hjemmesko fra Glerups. De lækre filtsko sørger for, dine fødder holder varmen og stilen. Ønsker du at vedligeholde dine sko, kan vi anbefale produkter fra Steamery, som også producerer steamere, der hjælper dig med at holde dit tøj glat og klart.

Accessories er også en vigtig del af din stil - med det helt rette kan du sikre dit individuelle udtryk. Det kan både være ved hjælp af tørklæder fra stilrige Holzweiler, bælter eller luffer fra fantastiske Cala Jade eller hårelastikker fra Bon Dep.

Du kan ikke sige accessories uden at nævne tasker, og hos os finder du et lækkert udvalg fra alle de hotte brands. Vi har blandt andet altid populære Núnoo, smukke tasker fra Daniel Silfen, elegante Meotine og danske Noella. Tag et kig omkring og find den taske, der komplimentere din stil.

Nationale og internationale modemærker

Hos Tiffany gør vi en stor ære i at repræsentere de mærker, som vi kan stå inde for både stil- og kvalitetsmæssigt. Vi håndplukker kun de aller bedste designermærker, både nationalt og internationalt, således at vi kan tilbyde et varieret og smukt sortiment både i butikkerne og online.