Brands

 

Designer mærker

Hos Tiffany finder du et stort og bredt udvalg af internationale og nationale designermærker til enhver smag. Vi tilbyder dig muligheden for at pryde din garderobe med tøj, sko eller accessoires fra mærker som blandt andre Ganni, Noella, Rotate , Meotine, Ragdoll LA & mange flere designermærker. Vi gør vores bedste for altid at stille de bedste mærker til rådighed for vores kunder.

Designermærker er en essentiel del af Tiffany, og har altid været det. Siden 1989 har vi haft fokus på at føre en snæver og nøje udvalgt linje af designermærker. Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste kvaliteter og styles gennem det sortiment af brands, som sælges hos Tiffany.

Vores mærker repræsenterer et bredt udvalg inden for tøj, sko og accessoires. Du finder alt lige fra kjoler, bluser og sweatshirts til crossover tasker, sneakers og støvler - alle fra de bedste mærker.

Moderigtigt tøj til kvinden med stil og mod

Vi forhandler mange forskellige typer brands som alle repræsenterer en individuel stil. Derfor er vi også sikre på, du finder noget, der passer til din stil og dit klædeskab. Er du på udkig efter et par lækre jeans, kan vi anbefale, at du tager et kig på Noella eller Anine Bing, som er en garant for smarte og behagelige jeans.

Er det derimod fine bluser, der kan pifte et enkelt outfit op, du leder efter, kan du med fordel tage et kig på Rotate by Birger Christensen, som blandt andet designer unikke bluser, som har fokus på farver og unikke detaljer, vores eget brand Tiffany, hvor vi har fokus på lækre materialer og rummelighed, Skall Studio, som kreerer elegante og feminine styles, hvor de ikke går på kompromis, når det gælder om at tilbyde deres kunder den bedste kvalitet gennem deres bæredygtige produktion, så Skall Studios produkter er ekstra lækre at have på, eller det kan være Remain by Birger Christensen med deres helt unikke designs.

Måske er det en kjole, du leder efter. Kjoler er en nem måde at style sig på, da man er sikret et fuldendt look. Der findes mange forskellige typer kjoler, som kan være med til at give dit look et mere feminint look. Farverige og populære Ganni kreerer mange fine kjoler med smukke designs og farver, som har taget både danske og udenlandske kvinder med storm. Måske er det også her, du finder din nye kjole. Er du dog mere i den anden grøft, og ønsker noget mere behageligt tøj både til hjemmebrug men som også sagtens kan bæres på arbejde eller i skole, kan vi anbefale Ragdoll LA med deres bløde og unikke styles, hvor der bliver leget med farver og prints. Samt tilbyder både Ganni og Anine Bing også behagelige, neutrale eller farverige styles i den bedste kvalitet, så vores udvalg af lækkert komfortabelt tøj er ikke begrænset til et bestemt brand.   

Sko har vi også, og her finder du lidt af hvert. Vi har blandt andet lækre støvler fra en all-time favorit Dr. Martens eller de lækre designer støvler fra Ganni, der kan være med til at give dit hverdagsoutfit lidt mere kant, hvis du styler dem med et par fede støvler fra en af de nævnte brands. Vi har også de helt klassiske sandaler fra EHM, som kommer frem år efter år. Skal du også med på bølgen og stikke dine fødder i de behagelige sandaler? Sidst men ikke mindst finder du også hjemmesko fra Glerups. De lækre filtsko sørger for, dine fødder holder varmen og stilen.

Accessories er også en vigtig del af din stil - med det helt rette kan du sikre dit individuelle udtryk. Det kan både være ved hjælp af de smukke smykker Tiffany tilbyder, lækre bælter fra Anine Bing eller så kan du få fat i nogle utrolige smykke tasker fra Ganni eller Noella.Tag et kig omkring og find den taske, som komplimenterer din stil.  Samt, mener vi her hos Tiffany at alle kan bruge et stilfuldt touch i deres hverdag, og hos Tiffany tilbyder vi en masse attraktive neglelakfarver fra Nailberry, som kan give din hverdag mere kulør.

Nationale og internationale modemærker

Hos Tiffany gør vi en stor ære i at repræsentere de mærker, som vi kan stå inde for både stil- og kvalitetsmæssigt. Vi håndplukker kun de aller bedste designermærker, både nationalt og internationalt, således at vi kan tilbyde et varieret og smukt sortiment både i butikkerne og online til vores kunder.