Anine Bing fodtøj

22 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

22 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Anine Bing fodtøj

Anine Bing er et brand, der er skabt med fokus på at skabe lækre produkter til den moderne kvinde. Målet er at inspirere kvinder i hele verden til at føle sig stærkere og selvsikre. Denne vision er der også blevet taget afsæt i, når Anine Bing designer fodtøj.

Fælles for alle Anine Bing sko er, at de byder på et minimalistisk og enkelt look. Idéen bag alle deres sko er at skabe styles, der taler til alle kvinder. Derfor vil de fleste også opleve, at de kan finde fodtøj fra det Los Angeles-baserede brand, der falder i deres smag.

Skønne sneakers til den travle hverdag

Hos Anine Bing har de en vision om, at et par sneakers ikke behøver at være kedelige. Derfor er de mange Anine Bing sneakers skabt til de kvinder, der ønsker at klæde sig afslappet, men ikke kedeligt. Med andre ord, så er det sko, der egner sig godt til hverdagen.

Fælles for dem alle er, at de er blevet fremstillet i afdæmpede nuancer, da de hos Anine Bing generelt har et stort fokus på at skabe tidløse designs. Hertil går de heller ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket også gælder for deres Anine Bing sandaler og Anine Bing støvler.

Feminine og stilrene stiletter

Anine Bing står også bag et stort udvalg af stiletter og sandaler, der er skabt med et stort fokus på tidløse og stilrene designs. Derudover har der også været fokus på det feminine og elegante, hvorfor du roligt kan iføre dig dem, hvis du skal til et festligt arrangement. Ønskes det, kan du også styles dem ned, ved at iføre dig et par jeans. Vil du gerne gå i en helt anden retning, vil de naturligvis også passe rigtig godt til en fin kjole. Flere af sandalerne har fået et mere råt udtryk, hvilket gør, at de egner sig særligt godt til hverdagsbrug.
Use This section for facebook icon etc