Tiffany News

 • GANNI FW20 Collection

   

  “What Do You Think The 20’s Are Gonna Be Like?”

  Er I klar piger? Her kommer GANNI’S Fall Winter 20 kollektion. GANNI har lavet nogle lækre og chikke hverdagsstyles i skønne farver, som vi glæder os til at dele med jer!

  GANNI har kombineret det rå og det feminine i disse efterårs-og vinterstyles, og I kan blandt andet se frem til en masse læder og dobbelt denim looks. Man kan næsten sige, at GANNI går et lille skridt tilbage til 00’erne. Der er dog kommet en ny vibe over det, som giver et andet og mere nutidigt udtryk. GANNI har lavet nogle meget flotte rå læderstyles med flotte detaljer, såsom hvide syninger, skrå lukninger eller synlige lynlåse. De nye GANNI denimstyles er superlækre! Her kan vi se frem til en denimbuks med smukke lyse mønstre og en lækker skjorte med bred krave – perfekt til at have indenunder en strik eller en GANNI læderjakke.

  Vi kan også glæde os til en masse smukke GANNI print og mønstre. Super flotte skjorter, kjoler, boxy jakker og accessories med mønstre, dyre– og blomsterprint på. Perfekt til at sætte hverdagslooket lidt mere i spil! Styles som også sagtens kan bruges til et mere formelt arrangement. Igen formår GANNI altså at blive i deres minimalistiske stil og alligevel også fastholde det romantiske samt et playfull- girlish look, som man kun kan blive draget af! Gamle kendinger som oversize, lag på lag og denim har fået et nyt tvist og giver mulighed for at kombinere de forskellige GANNI-styles på en ny og anderledes måde.

  En anden style, som GANNI kommer med, er de flotte voluminøse kraver, som bestemt er kommet for at blive! Det er både på skjorter, kjoler og jakker. Superflot at sammensætte med en strik til vinter - for et cool outfit. Kraverne kan også købes separat som en accessorie, så man selv kan tilsætte, en krave til det look man ønsker og på den måde pifte det op – Så smart! Kraverne kommer både i en læder og denim variant. Så smukke og enkle – så lidt skal der til for at give dig et rigtig chikt GANNI-look.

  Vi kommer til at se mange naturlige farver fra GANNI, såsom beige og nude, men også en mere stærke farver som knaldrød og signalgul, som på flotteste vis bryder jordfarverne. Alle farverne afspejler efterårets nuancer så smukt. Det her er farver, som alle kan bære, og som til enhver tid kan give et smukt og frisk pift til vinter! Flotte farver som lyserød, lyseblå og armygrøn er også fremhævet i denne GANNI kollektion. Sammensætningen af fx en flot lyseblå skjorte med stor prangende krave og en rå læderkjole udover, kan give et meget råt og pænt look! GANNI’S materialer og farver er modigt sammensat på en helt unik og anderledes måde, hvilket understreger GANNI’S innovative og inspirerende udtryk. Alle længder og udskæringer er tilladte – kort, lang skrå, udfordrende eller dydig – you name it.

  En must-have GANNI- accessorie denne sæson er håndtasken. GANNI inspirerer med tasker i nude og sorte farver, flere af dem med bodega-inspireret smiley yellow face og “Have a Nice Day” print, som jo efterhånden er et kendetegn for GANNI. Flotte tasker i praktiske størrelser, så de er nemme at bruge i hverdagen, og som giver dit outfit mere farve i den kolde tid, vi går i møde.

  GANNI tager endnu et lille skridt tilbage i tiden, da de i denne sæson præsenterer baret huerne. Superfine at tilføje som en ekstra accessorie til dit outfit. De fine GANNI baret huer kommer i farverne sort, hvid og lys beige. Alle farver som er nemme at matche og passer godt sammen med de andre FW20 GANNI styles.

  Noget som også er in i dette års GANNI Fall Winter kollektion er chunky støvler. Igen i det rå dog elegante design, som GANNI er kendt for. Støvlerne kommer i forskellige længder og med en chunky sål. Praktiske til hverdagen og nemme at style til både bukser, nederdel og kjoler. Klassiske farver som mat sort, sort med signalgul eller hvid front. Superlækre til de kolde måneder. GANNI støvlerne er lavet i 100% genanvendelig gummi.

  GANNI stræber efter at gøre en forskel og sætte et positiv præg på modeindustrien. Dette er noget, der bl.a. afspejler sig i deres nye kollektion. Denne sæson handler om at skubbe nålen fremad samtidig med at være tro mod deres brands kerneværdier. GANNI har samarbejdet med 20 forskellige kvindelige kunstnere på tværs af forskellige medier. Disse kvinder har ved brug af upcyclede GANNI materialer skabt nye eksklusive GANNI produkter til pop-up shops i New York og København. Det er meningen, at hver GANNI style skal repræsentere, hvad der kommer til at ske i modeverdenen det næste årti.1 En kollektion som globale GANNI– piger vil være glade for at have på næste sæson.

  Glæd jer til GANNI’S Fall Winter 20 Kollektion - Store kraver, læder og denim, samt smukke prints, som kan give et råt og feminint outfit! Hop ind og se vores GANNI nyheder, enten i vores fysiske butik eller på tiffany.dk. På vores Instagram @tiffanydenmark kommer vi helt sikkert også til at vise vores nye GANNI styles frem, og vi står altid klar til at inspirere dig med tips og nye styles.

  -Tiffany Pigerne

   

 • Ganni PF20

   

  DET VI ALLESAMMEN HAR VENTET PÅ!

  Endelig kan vi her hos Tiffany løfte sløret for Gannis nye Pre-Fall kollektion, som endnu engang har imponeret os med sine farverige og detaljerige styles. Ganni har siden 2015 charmeret den danske modebranche og har lige siden formået at fastholde sit skandinaviske udtryk.

  I denne kollektion kan du som altid se frem til friske print og fine tern, der denne gang er printet både på klassiske og nytilkomne Ganni-silhuetter. Stilen er som de foregående kollektioner legesyg, quirky og flirtende, hvor de genkendelige og højt elskede Ganni-kendetegn som dyreprint, kraver og tern stadig er at finde. Denne kollektion byder også på mange accessories heriblandt tasker, toilettasker, bøllehatte og scrunchies i farver der matcher de øvrige styles.

  En anden stor trend i 2020, som ofte forbindes med en Ganni style, er den fine slå-om-lukning, hvor en stofsnor bindes omkring taljen. Trenden indgår naturligvis også i brandets nyeste kollektion, hvor du finder både kjoler og toppe med slå om-lukning. Denne trend er flatterende for mange kvinder, fordi den fremhæver taljen og skaber en feminin silhuet.

  Farverne denne sæson er så smukke, som kombineret med Gannis cool styles skaber det perfekte udtryk. Farverne denne kollektion er i Gannis ånd - både chic og elegante - men også farvenuancer som de fleste klæder og bærer smukt. De farver og print som stikker ud denne kollektion er ’Seersucker Check Multicolor’ som er et print, der eksklusivt er designet til denne kollektion. Et print som er opsigtsvækkende, cool, vovet og kan styles på et hav af måder. Printet er en sikker vinder, da det nemt kan styles op og ned til sommerens mange begivenheden - så slå dig endelig løs i det fine print som kommer både i kjoler, shorts og accessories!

  Udover de moderigtige styles, som følger tidens trends og tendenser, så går Ganni forrest når der kommer til at have økologi og bæredygtighed i højsædet. Pre-fall kollektionen er med andre ord Gannis mest ansvarlige til dato, hvor 27% procent af hele kollektionen er lavet af genanvendte materialer. Her er blandt andet benyttet økologisk bomuld samt genbrugt materialer som polyester og bomuld. Det er vi vilde med!

  Inspirationen bag denne kollektion handler om den energi, som sommeren skaber. Alt er kaotisk, men energisk på samme tid.

  “This collection explores an endless summer energy. That feeling of never ending days and wanting to savor every last bit of summer. Brighter days will come, and when they do, I’ll want it to last forever” - Kreativ direktør Ditte Reffstrup

  Den handler om at nyde sommeren og energien. Skal du inden længe fejre en dejlig sommer begivenheden som en færdiggjort uddannelse, et bryllup, fødselsdag eller trænger du bare til lidt fornyelse? så kan du med sikkerhed finde noget fra netop denne Pre-Fall kollektion.

  Se den nye kollektion HER

 • ’Double Cotton’ SS20

   

  ’Double Cotton’ SS20

  Hos Tiffany har vi siden 2012 udviklet vores eget brand ’Tiffany’. Her arbejdes der med skønne materialer såsom Hør, Viskose, Bomuld og meget mere, som bliver produceret i Italien. Vi arbejder meget passioneret med vores brand og hvert år lanceres nye styles, som vi sørger for matcher sæsonen trends og tendenser. Derfor er vi vilde med, at vores populære Hørskjorter samt kjoler nu er kommet i en helt ny ’Double Cotton’ kvalitet igen fra vores eget brand Tiffany. De er i 100% Bomuld, er blevet produceret i Italien og så er de simpelthen så lækre og bløde!

  Den nye ’Double Cotton’ kollektion er altså ren Bomulds materiale, som kommer fra bomuldsplanten, og som er en helt ren naturfiber. Bomuld er et materiale, som er åndbart og som kan transportere fugt væk fra kroppen. Bomuld absorberer dermed fugt fra kroppen, og det medvirker derfor til, at det er behageligt materiale at have på og tøj der fremstilles af bomuld er oftere mere blødt og strækbart end andre fibre og materialer og er samtidig allergivenligt. Så ’whats not to like?’

  Bomuldskollektionen er kommet i smukke neutrale farver, som altid er fine uanset sæson. Farver som blandt andet Nougat, Grå og Sort, men derudover er de også kommet i de fineste forårsfarver, nemlig farver som Rose, Lys blå og Beige. En ny farve i denne sæson, er denne her støvede pink, som er så fin og god hvis man ønsker lidt kulør i forårsgarderoben. Vores nye Bomuldskollektion er også kommet i forskellige længder samt med forskellige detaljer. Vi har den almindelige bomuldsskjorte, som simpelthen bare er en vinder hver gang! Så er der i kollektionen kommet en skjortekjole samt en kjole med lidt mere længde, som simpelthen falder så fint, og giver et feminint udtryk. En ny style at finde i dette års ’Double Cotton’ kollektion, er skjortekjolen 181044, https://www.tiffany.dk/181044-shirt-dress-double-cotton-rose, som har et bindebånd ved taljen, og som derfor er helt perfekt til denne sæson, kombineret med enten jeans eller en lidt løsere buks med vidde i benene!

  Bomuldskollektionen består altså af nogle forskellige styles. Kollektionen består blandt andet af Bomuldsskjorter, Bomulds Skjortekjoler, og super fine Bomuldskjoler. Så hvis du elsker Bomuld, så har vi hos Tiffany noget til enhver smag.

  Vi har første style, som er bomuldsskjorten med navnet Tiffany Skjorte 181043, https://www.tiffany.dk/181043-shirt-double-cotton-sabbia. Bomuldsskjorten er i 100% Bomuld, og er let og blød at have på. Bomuldsskjorten har de fineste detaljer, med krave og knappe luk bestående af håndlavede knapper fra top til bund, og to lommer foran, samt knapper ved håndleddene for at give et rigtigt ’skjorte-look’. Bomuldsskjorten er kommet i Grå, Navy, Beige, Hvid, som er neutrale farver, der er tidsløse i udtrykket og kan derfor styles med nærmest alt, lige fra jeans, til mønstret bukser eller nederdele med prints. Bomuldsskjorten er også kommet i farverne Guacamole og Rose, som har et mere forårslignende udtryk, og så er det bare to smukke farver at kunne tilføje til forårsgarderoben.

  Anden style i ’Double Cotton’ kollektionen er en skjortekjole med navnet Tiffany Skjortekjole 17690, https://www.tiffany.dk/17690-shirt-dress-double-cotton-light-blue. Den er helt perfekt til at pifte et hvert outfit op og give det et feminint men stilet udtryk. Skjortekjolen har en perfekt længde til at bruge udover jeans eller løse bukser med vidde, for et lidt mere råt look. Skjortekjolen er, ligesom Bomuldsskjorten, kommet i smukke farver, både neutrale og moderne farver, samt forårsfarver, heriblandt denne her lyse blå og Nougat, som er lyse farver, og derfor perfekte til foråret, hvor vi går lysere tider i møde.

  Tredje style i den smukke ’Double Cotton’ kollektion er den tidligere nævnte nye skjortekjole med bindebånd i taljen med navnet Tiffany Skjortekjole 181044. Den giver et lidt mere feminint udtryk end den førnævnte skjortekjole, som sidder lidt løsere, den falder fint og giver et lidt mere rocket look, end denne skjortekjole. Denne Skjortekjole er smuk i sit eget udtryk, og behøver derfor ikke nødvendigvis at kombineres med andre styles. Det kan bruges som ren kjole til både hverdag og begivenheder med nogle chunky sneakers eller en lidt finere støvle.

  Andre styles i bomuldskollektionen er to kjoler, som har mere længde på, der er den lange skjortekjole med navnet Tiffany Lang Skjortekjole 18970 https://www.tiffany.dk/18970-shirt-dress-double-cotton-army og så har vi Kjolen Tiffany Kjole 9146 https://www.tiffany.dk/9146-dress-double-cotton-sabbia. Den førstnævnte har altså stadig skjorteudtrykket, dog er den lidt længere og kan derfor også bruges rent som kjole uden det store hurlumhej, og det samme gælder Tiffany 9146 Kjolen, som er en lidt længere kjole, som får den til at falde så smukt. Dog er det en af de helt store trends i foråret, at kombinere kjoler med jeans og bukser, og det er også en trend, som vi er helt vilde med, så der er ingen begrænsning for hvad Skjortekjolerne, samt kjolerne kan kombineres med og der er et utal af måder at style dem på.

  Hele ’Double Cotton’ kollektionen er 100% Bomuld og har unikke håndlavede knapper, som giver hver enkelt style et helt unikt look og så har de forskellige styles to lommer foran, som også bare er en ekstra lille detalje, der er så fin.

  Bomuldskollektionen er så fin i udtrykket og Skjorterne kan styles med simpelthen alt lige fra jeans til nederdele eller i kjolens tilfælde med en super cool taske og fede sneakers også kombineret med Jeans. Bomuldskollektionen kan pifte ethvert outfit op og give et nedtonet men samtidig stilet og moderigtigt udtryk. Og bedst, så er de simpelthen bare så lækre at have på, da kvaliteten bare er helt i top. De er super gode til forårets begivenheder, og samtidig til hverdagsbrug. Kombinationen af lækker kvalitet og smukt design, synes vi, at vi rammer med denne ’Double Cotton’ kvalitet, og det er tit en svær kombination at ramme, hvilket gør kollektionen til et ’must-have’ til foråret.

  Hos Tiffany værdsætter vi, at kombinere lækre klassiske designs med tidens trends og dermed eksperimentere lidt med forskellige former for styles. ’Double Cotton’ Kollektionen er et mix af praktiske, behagelige styles som stadig bevarer et moderigtigt og smukt udtryk. Der er et utal af muligheder for at style Bomuldskollektionen, og det er altså kun fantasien, der sætter grænser her. Det er klassiske styles som altid duer sæson efter sæson, og med ’Double Cotton’ kollektionen vil du aldrig mere stå midt i en tøjkrise!

  Så hvis du ligesom os er helt vild med at kombinere klassiske styles i god kvalitet, med forårets trends og tendenser, så shop Tiffany ’Double Cotton’ kollektionen nu eksklusivt på Tiffany.dk https://www.tiffany.dk

 • Anine Bing SS20 Collection

   

  Vi i Tiffany er VILDE med designeren Anine Bing og hendes kollektioner falder altid i vores smag. Anine Bing som Brand blev lanceret i 2012 af den svenske Designer Anine Bing selv og har siden da haft kæmpestor succes. Med et inspireret mix af den skandinaviske minimalistiske stil og ”The American Spirit”, rammer Anine Bings designs plet hver gang. Med et design, som matcher bypigens og den moderne kvindes livsstil, er Anine Bing et brand, som fastholder det moderne kvindesyn, om en stærk karrierekvinde og med et eksklusivt og luksuriøst udtryk, er Anine Bing et helt unikt brand.

  Anine Bing pifter det feminime look op og giver det noget kant, hvilket gør stilen rå men med et bevaret feminint udtryk.
  I SS20 Kollektionen fra Anine Bing er blandt andet at finde de fineste sweatshirts med et rocket udtryk i et forvasket look, med de velkendte Eagle eller Tiger prints. Ydermere ses der et væld af lækre styles, blandt andet blazere, kjoler, solbriller og støvler.

  Hvis der ses nærmere på de forskellige styles ses et hav af detaljer, som bare gør brandet endnu mere lækkert og moderigtigt. Anine Bings egen vision med hendes brand er, at enhver kvinde skal føle sig Selvsikker, Stærk og Uafhængig, og det kommer bestemt også til udtryk i hendes kollektioner. Anine Bings Brand er ikke som sådan præget af nutidens tendenser, hun er helt sin egen og stikker meget ud i forhold til resten af modebranchen, da hun skaber sine egne trends og tendenser, der samtidig er tidsløse og moderigtige. Og det kan man kun sige, at hun er lykkedes rigtig godt med!

  Hvad end du skal bruge et outfit til fest eller bare for at pifte dit hverdagsoutfit lidt op, så er Anine Bing et perfekt brand for dig.
  Du kan følge med på vores Instagram @tiffanydenmark, hvor vi altid poster smukke nyheder og lækre styles blandt andet fra Anine Bing. Ellers står vi altid klar i butikken til at give inspiration og vise de smukke styles frem.
  Så find din indre stærke uafhængige kvinde frem og shop Anine Bing Eksklusivt hos Tiffany.

  Knus Fra Tiffany Pigerne

 • Ganni Spring Summer 20 collection

  "Inspired by femininity your own way"

   

  Så piger, så er GANNI klar med en helt ny kollektion og what’s new? GANNI har som altid fastholdt sin skandinaviske minimalistiske stil og vi er vilde med det! GANNIS SS20 kollektion er fyldt med lækre styles i forårets smukkeste farver.

  Farverne denne sæson er så smukke og kombineret med GANNIS eksklusive styles, kan vi ikke ønske os mere! De farver som kommer mest til udtryk både generelt til sæsonen men også i Gannis Spring Summer 20 kollektion er blandt andet Cognac, som bare er så chic og elegant, cognac er en farve som alle kan bære, og som ikke er så blændende, men dog kan gøre dit outfit mere lækkert og elegant. En anden farve er denne her lyse lilla og mint grønne , som vi spår til at blive de helt store farve dette forår og mon ikke også i sommer? GANNI går all in på farver, mønstre og kjoler igen, og hvem gør det bedre end dem.

  GANNI formår at fastholde deres lækre pasforme i deres kjoler, og derfor er deres kjoler i GANNIS allerede velkendte style til sæsonen, dog har de optimeret kjolernes farver og med nye prints.

  Samtidig er der i SS20 Kollektionen fra GANNI også langt flere accessoires, vi ser både tasker og toilettasker i de her lilla og grønne farver, vi ser bøllehatte og scrunchies i blandt andet leo print, som er perfekte til forårets strabadser og sommerens mange festivaller og andre begivenheder.

  I GANNIS SS20 kollektion ser vi også nogle fine strik og strikveste som er så fine men samtidig rå i udtrykket og deres minimalistiske stil bevares her. Også GANNIS populære silke styles, er med i SS20 kollektionen som findes blandt andet i kjoler og slå-om-trøjer med GANNIS velkendte prints i foråret 2020’s farver.

  Og hvad der er så lækkert med især kjolerne fra GANNI er deres æstetiske udtryk, som gør, at kjolerne kan styles både til hverdag men også til formelle begivenheder. På trods af GANNIS minimalistiske udtryk, ses der et hav af detaljer i deres designs, som er smukke farver kombineret med smukke prints hvor kvalitet og design er i højsædet!

  Pastel Lilla, mint grøn, smukke prints og accessoires, det er den perfekte opskrift for at imødekomme foråret med et minimalistisk dog smukt outfit. Så tjek vores GANNI nyheder ud, enten i vores fysiske butik eller på tiffany.dk. På vores Instagram @tiffanydenmark kommer vi helt sikkert også til at vise vores nye GANNI styles frem og vi står altid klar til at inspirere dig med tips og nye styles.

  Knus fra Tiffany pigerne

 • TIFFANY SS20

   

   

  VORES FORÅRS FAVORITTER ER BLANDET MED EN MASSE LÆKRE STYLES FRA BLANDT ANDET MEOTINE, AMERICAN VINTAGE, NOELLA OG MEGET MERE.

  FORÅR ER DEN TID, HVOR MAN STILMÆSSIGT KAN UDTRYKKE SIG. DET ER DENNE ÅRSTID HVOR FARVERNE IGEN BEGYNDER AT KOMME I SPIL, SOLEN BEGYNDER AT SKINNE MERE OG MERE, DE FRISKE FARVER BEGYNDER AT KOMME MED I KOLLEKTIONERNE, OG DU HAR NU EN UNDSKYLDNING FOR AT GÅ MERE I KJOLE.

  DER ER ISÆR TRE ITEMS DER SKILLER SIG UD OG KOMMER TIL AT VÆRE I FOKUS I FORÅRSMODEN 2020. BLAZEREN – VESTEN – OG KJOLEN. DETTE ER TRE ITEMS SOM ALTSÅ BLIVER UUNDVÆRLIGE I GARDEROBEN. TRICKET HER ER, AT DET HELE KAN STYLES SAMMEN. STRIKVESTEN OVER EN LET KJOLE ELLER EN BLAZER TIL EN OVERSIZED KJOLE OG DU ER NU SMARTERE END NOGENSINDE FØR.

  VORES KLARE FAVORIT TRENDS I ÅR ER NETOP DISSE TRE ITEMS. KJOLEN KAN BRUGES MED JEANS ELLER STYLES MED TIFFANYS BUKSER MED VIDDE, KJOLER KAN BRUGES MED EN AF DE SMUKKE SPRING-COLLECTION MEOTINE JAKKER ELLER STYLES MED DESIGNEREN ANINE BINGS SMUKKE BLAZERE, ELLER FOR ET MERE CHUNKY LOOK, MED VORES SORTE AMERICAN VINTAGE DENIM JAKKE ELLER DEN HELT NYE OG STORE FORÅRSTREND DENNE SÆSON, STRIKVVESTEN FRA VORES NYE BRAND ALEXANDRRE LAURENT.

  FORÅRET 2020 ER DET ÅR HVOR FARVEPALETTEN FRA 90’ERNE ER TILBAGE MIXET MED FORSKELLIGE PRINT OG MØNSTRE. DOG ER DET IKKE KUN 90’ERNES PANGFARVER VI SER I ÅR, OGSÅ FARVEN BEIGE ER ENDNU ENGANG DOMINERENDE I FORÅRETS MANGE KOLLEKTIONER OG BRANDS, OG DET ER JO OGSÅ BARE EN FARVE, SOM VI ALDRIG BLIVER TRÆTTE AF. BEIGE ER EN MINIMALISTISK LÆKKER FARVE, SOM FORTSAT FORBLIVER STILREN OG MODERIGTIG DENNE SÆSON. MON DER SNART SKAL TILFØJES EN SYVENDE GRUNDFARVE?

  KOM IND OG HILS PÅ OS I BUTIKKEN ELLER SE TIFFANY.DK, FOR EN MASSE FORÅRSINSPIRATION. FØLG OS PÅ INSTAGRAM @tiffanydenmark HVOR VI ALTID FORSØGER AT GIVE JER LÆKKER INSPIRATION OG HOLDE JER OPDATERET MED NYESTE BRANDS OG STYLES.

 • 9 julegavefavoritter, der bør ligge under juletræet d. 24 december

   

  Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være tid til at få styr på julegaverne.

  Vi har udvalgt 9 sikre julegavefavoritter, som du uden tvivl ikke går galt i byen med.

  Disse julegavefavoritter er vores absolutte bestsellers i butikken og gaveidéer, der fungerer til alle aldersgrupper og stiltyper.

  Vi garanterer, at disse varer vil vække stor begejstring og glæde hos modtageren d. 24. december.

   

  Julegavefavoritter fra Tiffany

   

  1. Julegavefavorit: Lun jakke fra Tiffany i rød/sort tern 650 kr.
  https://www.tiffany.dk/by3278-jacket-red-black-checked

  2. Julegavefavorit: Loose fit bukser fra Tiffany 500 kr.
  https://www.tiffany.dk/20a237-pants-black

  3. Julegavefavorit: Forede læderstøvler fra Dr. Martens - 1600 kr.
  https://www.tiffany.dk/leonore-wyoming-black

  4. Julegavefavorit: Dagmar kjole fra Noella 600 kr.
  https://www.tiffany.dk/dagmar-dress-black

  5. Julegavefavorit: Ganni hue i flere farver 600 kr.
  https://www.tiffany.dk/a2035-beanie-knit-kalamata

  6. Julegavefavorit: American Vintage Boo Strik 1050 kr.
  https://www.tiffany.dk/boo270-pull-ml-col-bateau-plante

  7. Julegavefavorit: Fnugrulle fra Steamery - 325 kr.
  https://www.tiffany.dk/pilo-fabric-shaver-sort

  8. Julegavefavorit: Meotine Charlie Jakke - 2000 kr.
  https://www.tiffany.dk/charlie-jacket-army-green

  9. Julegavefavorit: Ella & Il strik i flere farver 1450 kr.
  https://www.tiffany.dk/valeria-alpaca-sweater-white

   

  Husk at du kan købe dine julegaver både online på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring.

  Vi pakker dine julegaver flot ind, så du nemt og ubesværet kan shoppe julegaver hos os.

  Pssst. Husk at skriv dig op til vores nyhedsbrev for at sikre dig, at du får besked om de vildeste Black Friday rabatter, Pre-Sale og meget mere.

 • Tiffanys store guide til julens fester

   

   

  Ifølge kalenderen nærmer vi os vintermånederne- men er din garderobe klar til julens fester? Fortvivl ej. Hos Tiffany har vi fundet et stort udvalg af november og decembers helt store must-have - Kjoler. En kjole er perfekt til julens fester, og kan styles på et utal af måder.

  Men en kjole er ikke bare en kjole... Der findes utallige modeller, snit, kvaliteter og prislejer. Nedenfor har vi fundet et udvalg af vores absolutte favoritter blandt vores store kjolerudvalg.

   

  Kjoler med slå-om effekt

  En af de store trends, vi har spottet fra mærker som Ganni denne sæson, er kjoler med slå-om effekt. Gerne i lækre kvaliteter som viscose og satin, så kjolen både føles lækker på huden, men samtidig også super fashionabel til julens fester. Nedenfor har vi udvalgt vores favoritter med slå-om effekt, både i neutrale farver, men også med mere knald på farverne. Under kategorien “kjoler” på Tiffany.dk finder du mange flere lækre kjoler med slå-om effekt.

  https://www.tiffany.dk/f4162-wrap-dress-printed-crepe-185-tannin

  https://www.tiffany.dk/f4212-mini-wrap-dress-printed-crepe-462-fuchsia-red

  https://www.tiffany.dk/f4197-wrap-dress-jacquard-099-black

   

  Korte kjoler

  En anden tendens denne sæson er korte kjoler. En kort kjole fungerer bare altid med et par strømpebukser til og et par hæle. Hos Tiffany anbefaler vi følgende for at forlænge holdbarheden på dine fine kjoler: Undgå så vidt muligt at vaske din kjoler, men hæng den istedet til luftning udendørs eller på et dampet badeværelse. Det kan sagtens udgøre det for en vask.

  Hos Tiffany har vi et stort udvalg af korte kjoler både online og i vores butikker. Nedenfor har vi udvalgt vores absolutte favoritter fra mærker som Ganni og Noella.

  https://www.tiffany.dk/dagmar-dress-black

  https://www.tiffany.dk/f4212-mini-wrap-dress-printed-crepe-185-tannin

  https://www.tiffany.dk/f4171-mini-dress-slub-suiting-099-black

   

  Sorte kjoler

  Den klassiske sorte kjole er denne sæson endnu engang en sikker vinder. Vi synes, at trenden med sorte kjoler er super fin og kan styles på mange fede måder. Er man ude efter et afslappet festlook kan man vælge at sætte et par støvler til kjolen, og ønsker man at style kjolen op, kan man tage et par høje hæle på til. Hos Tiffany har vi et stort udvalg af korte kjoler, og nedenfor kan du se et udvalg af vores favoritter.

  https://www.tiffany.dk/dagmar-dress-black

  https://www.tiffany.dk/f3966-dress-jaquard-099-black

  https://www.tiffany.dk/191362-satin-dress-black

   

  Kjoler med print

  Sidst, men ikke mindst, kan vi ikke komme uden om trenden med kjoler med print. Kraftige farver, ofte kombineret med mønstre, har været en kæmpe tendens inden for modebranchen i løbet af de seneste sæsoner. Tendensen er fulgt med ind i efteråret og vinterens kollektioner, og netop Ganni har et super fedt udvalg af printede kjoler, som vi fører hos Tiffany.

  https://www.tiffany.dk/aba-dot-dress-2077-medium-dot

  https://www.tiffany.dk/f3882-dress-seersucker-check-deep-lavender

  https://www.tiffany.dk/f3774-maxi-dress-printed-georgette-099-black

   

  Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din festgarderobe med en lækker kjole. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

 • GANNI PRE SPRING 2020

   

   

  Endelig er den her! Gannis nye Pre Spring kollektion, som vi har set frem til længe! Selvom vinteren venter lige om hjørnet, og dagene nu er både mørkere og kortere, er der ingen grund til ikke at føre lidt farve og print ind i garderoben.

  Kollektionen har fokus på lækre kontraster, vilde detaljer og gode, kvaliteter.

  Gannis nye kollektion er fyldt med camel, røde, grønne og lyseblå styles i lækre print - både nye og velkendte. Leopardprintet fortsætter eksempelvis ind i den nye kollektion.

  Kollektionen er lavet i udelukkende lækre kvaliteter med fokus på fine detaljer og gode pasformer. Vi er helt oppe og køre over den og er sikker på, at du bliver det samme.

  De fleste items i kollektionen kan kombineres på kryds og tværs og mixes uafhængigt at print og farver. Kollektionen indeholder både gode basis styles i sikre farver og snit, men også mere “vilde” items i nye farver og print.

  Hvad end du er til, er der helt sikkert noget, der falder i din smag!

  Se vores udvalgte favoritter fra den nye Ganni kollektion her:

   

  Bluser og toppe:

  https://www.tiffany.dk/f4185-blouse-jacquard-099-black

  https://www.tiffany.dk/f4164-shirt-printed-crepe-185-tannin

  https://www.tiffany.dk/f4214-blouse-seersucker-check-861-kalamata

   

  Nederdele:

  https://www.tiffany.dk/f4363-mini-skirt-jacquard-099-black

  https://www.tiffany.dk/f4216-skirt-seersucker-check-861-kalamata

  https://www.tiffany.dk/t2459-wrap-skirt-dot-mesh-099-black

   

  Kjoler:

  https://www.tiffany.dk/f4212-mini-wrap-dress-printed-crepe-462-fuchsia-red

  https://www.tiffany.dk/f4197-wrap-dress-jacquard-099-black

  https://www.tiffany.dk/f4162-wrap-dress-printed-crepe-185-tannin

   

  Accessories:

  https://www.tiffany.dk/a2110-scarf-knit-861-kalamata

  https://www.tiffany.dk/a2333-hat-knit-707-total-eclipse

  https://www.tiffany.dk/a2333-hat-knit-921-paloma-melange

   

  Find både den nye Ganni Pre Spring 2020 kollektion online på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring.

  Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.

  Tak fordi du læste med.

 • Efterårets styleguide

   

  Efteråret nærmer sig med hastige skridt, og butikken samt webshoppen bugner for alvor med lækre efterårsnyheder. Strik, kjoler, støvler, tasker og andre lækre accessories. Men hvordan skal du så sætte dine outfits sammen på den fedeste måde?

  Vi har lavet en efterårsstyleguide, som kan guide dig igennem de værste tøjkriser i de kommende kolde måneder.

   

  Med vores nyeste brand Ella & il er de helgarderet hele vinteren på strikfronten. Vi har udvalgt brandet og er de første forhandlere af brandet i Danmark, på grund af deres lækre sammensætninger af materialer i deres strik. Alt er næsten 100 % rene kvaliteter, og kun de bedste materialer er brugt. Her kan vi nævne alpaca, mohair, kashmere og uld.

  Vi har købt et kæmpe sortiment af Ella & il strik hjem, da vi mener at strik er et absolut must-have i efterårsgarderoben.

   

  På overtøjsfronten kommer du absolut heller ikke udenom vores favorit Meotine. Vi har netop fået AW19 nyheder hjem fra Meotine, og de er skønne som altid.

  Vi har fået den populære og ofte totalt udsolgte Charlie jakke hjem i to helt nye farver samt tre gengangere fra sidste år. Denne jakke er helt perfekt som overgangsjakke, inden det for alvor bliver frysende koldt.

  Når det til gengæld bliver det, er der ingen grund til at fortvivle. Vi har fået de fineste lange pelsfrakker hjem fra Meotine, som kan holde dig dejlig varm på selv de allerkoldeste dage.

   

  Som en sidste og totalt uundværlig item i din efterårsgarderobe kommer vi naturligvis til…. STØVLER!

  Vi har som sidste år fået de fedeste Dr. Martens støvler hjem i flere farver og modeller. Hvad end du er til forede støvler, som kan holde fødderne varme, eller har behov for et par mere elegante støvler, som du kan style til mere festlige lejligheder.

   

1 til 10 af 13

 1. 1
 2. 2