Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tiffany News

 • Den store sko-pleje guide

   

  Her får du den absolut bedste sko-pleje guide, der tager dig i hånden, og viser dig alle de tricks, der er til at holde dine sko pæne længe!

  Imprægnér dine sko

  Har du lige købt nye sneakers eller støvler, er det vigtigt, at du husker at imprægnere stoffet. Enten med en imprægnerings-spray eller creme, som er udviklet til samme formål. Husk at køb en spray, der er målrettet det stof/materiale, dine sko er lavet af. Mange sneakers er ikke imprægneret, når du køber dem, men ved at gøre det, sikrer du at slud, sjap og vandpytter ikke sætter deres præg på dine nye sko.

  Lugtgener i garderoben

  Døjer du med sure tæer og derfor også sure sko? Et godt (og billigt) tip er at bruge babypudder frem fra Matas og give skoene en spiseskefuld pulver natten over. Det sørger for at absorbere fugt og neutralisere miljøet i dine sko, så du slipper for lugtgener. Der findes også deodoranter til sko, der er specielt udviklet til formålet.

  Rengøring af kondisko og sneakers

  I dag ejer stort set alle mennesker – såvel børn som voksne – et par sneakers. Sneakers er helt perfekte til enhver lejlighed, og passer til langt de fleste outfits. Også kjoler og nederdele! Dog kan man ikke undgå, at sneakers bliver beskidte, men heldigvis er de meget nemme at gøre rene!

  Før du går i gang med at gøre dine sneakers rene, bør du fjerne snørebånd og gummisåler, da disse dele ikke bør vaskes sammen med skoene. Herefter kan du gøre dine sneakers rene med varmt vand, rengøringsmiddel, en børste og et gammelt håndklæde. Herefter går det ud på at skrubbe alt skidt af skoen, og derefter lade dem tørre udenfor eller på et gammelt håndklæde.

  Nogle sneakers kan faktisk også holde til at blive vasket i vaskemaskinen sammen med et gammelt håndklæde eller lagen. Du skal dog altid overveje, hvor “sarte” dine sneakers er, inden du vælger vaskemaskinen!

  Rengøring af støvler i læder

  Der ret stor forskel på at rengøre sneakers og rengøre støvler. Med støvler skal man udover at skylle og børste skidtet væk bruge en form for fedt til støvlerne. Dette er med til at forlænge støvlernes levetid. Du kan også pudse dine støvler, så de igen får deres blanke look tilbage. Det er meget vigtigt, at du bruger voks og rengøringsmidler, der er beregnet til netop dén støvle, du har. Der er altså stor forskel på, om det er kunstlæder eller læder, og om det er en lak støvle eller en mere mat støvle.

  Rengøring af sandaler

  Klipklappere og sandaler, kan ligesom alle andre sko kan blive beskidte, men er de lavet af plastik eller andet kunstmateriale, er de heldigvis nemme at rengøre! Man kan vælge at vaske skoene i hånden, men det er faktisk også muligt at putte sandaler og klipklappere i vaskemaskinen ved 30 grader. Dette er en nem og effektiv måde at fjerne lugt og snavs på.

  De fleste sandaler og klipklappere kan sagtens holde til en tur i vaskemaskinen – dog er der ingen regler uden undtagelser. Skal du være på den sikre side, skal du vaske skoene i hånden, selvom det tager lidt længere tid og er mere besværligt.

  Rengøring af ruskindssko

  Det er ikke verdens nemmeste opgave at rengøre et par ruskindssko, men det kan lade sig gøre, hvis man blot køber de rigtige ting til formålet. Det første du skal gøre er at påføre en ruskindsrens på skoen eller sandalen. Herefter skal du gøre en ruskindsbørste fugtig, som du efterfølgende skal bruge til at rengøre skoen. Derefter skal du skylle skoen i vand og lade den tørre. Slut af med at kæmme hårene med den anden side af børsten, så ruskindslooket kommer tilbage.

  HUSK - Dine skos levetid afhænger i høj grad af, hvor godt du passer på dem, og hvordan du rengør dem. Det er derfor en god investering at passe godt på dine sneakers!

 • Anden drop af Tiffany ss19

   

  Vi er stolte over at kunne præsentere den anden del af kollektionen ss19 fra vores helt eget mærke Tiffany.

  Vores helt nye tiltag i år er farven Camel og vores nye kjoler og skjorter i de fineste stribet mønstre. I har taget godt imod vores første modeller, nu er vi klar til at vise jer det næste af den nye kollektion!

  Vores nye styles er perfekte til forårs og sommerens varmere temperature, da vores fine hørkvaliteter er lækre og lette af have på. Vores kjoler og skjorter med gennemgående knapper, kan også sagtens bruges som en let og luftig cardigan.

  Prøv også med vores hør nederdele, shorts eller bukser indenunder, til et mere afslappet look.

  Se mere til vores egen serie her: https://www.tiffany.dk/maerker/tiffany

  Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook "Tiffany". Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

 • Nye tiffany styles

   

  Den nyeste kollektion fra Tiffany er landet i butik og på vores webshop! Den nyeste kollektion SS19 er der tilføjet nye hør og viskose modeller i super smukke farver, nogen af vores styles er gamle klassiker i nye farver, men vi har også tilføjet helt nye modeller. De nye styles kommer i lækre forårs- og sommerfarver, der kan bruges hele året rundt.

  Vores nye kjole 181168 er den perfekte lange kjole. Dens længe gør det muligt at bruge den året rundt, bare smid et par jeans eller fede bukser under, samtidig med den har en fin feminin form. Den kan bruges både som den fineste kjole eller som en lækker let åben cardigan.

  https://www.tiffany.dk/catalogsearch/result/?q=181168

  Tjek alle vores nye styles ud nu på vores hjemmeside eller kig ind i vores butik og prøv de nye modeller på!

  https://www.tiffany.dk/maerker/tiffany

  Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook ”Tiffany”. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

 • Tiffany styles

   

  Hos Tiffany designer vi vores eget mærke - nemlig Tiffany. Vi går meget op i, at det vi designer er i den bedste kvalitet og at vores tøj kan bruges til de fleste lejligheder. Vores tøj bliver produceret i Italien og kommer i lækre kvaliteter som hør, viskose, silke og bomuld. Vores mission er at designe lækkert tøj i tidens trends til overkommelige priser, samt designe tøj der let kan sammensættes med andre mærker.

  Selvom foråret er på vej, kan temperaturende stadig være til den kolde side. Derfor vil vi vise jer hvordan vores fine Tiffany styles kan bruges, selvom solen ikke skinner!

  Sæt en lækker strik til en af vores lange viskose kjoler, som her med en super fin strik der toner looket lidt ned og gør du kan holde varmen. På denne måde kan du både bruge din viskose kjole som nederdel og kjole og få masser af glæde ud af dit tøj.

  Kjolen 181031 som både kan fungere som kjole, men også som en lækker let cardigan, som Jane bærer den her, hvilket gør at du kan bruge vores modeller på mere end én måde.

  Mange af kjolerne er også super fine sammensat med et par fede bukser eller jeans og et par chunky sneakers, som her med vores 18970 hør kjole.

  Vores fine hør skjorter kan både kan bruges under en strik, skjorte eller en fin cardigan. Med det fine dobbeltlag, kan du holde varmen, samtidig med du kan få nogle fine forårsfarver ind i din garderobe.

  Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook ”Tiffany”. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

 • Nye sneakers?

   

  Er det bare os, eller er det for alvor blevet sneakerstid? Nu har det stået på lune støvler og varmt fodtøj så længe, og nu er vi efterhånden allerede ved at være klar til lidt luft til fødderne og et lidt lettere udtryk. Vi har netop fået nye sneakers hjem fra Hi-tec, som ikke kun ser vildt fede ud til dine outfits, men også er super behagelige og gode for både din holdning og fods sundhed. De kan virkelig sætte prikken over i’et på dit outfit.

  De skal helt sikkert med hjem til de fleste af os i butikken.

   

  Style dine sneakers med kjoler

  Vi elsker virkelig at mikse vores chunky sneakers med feminine kjoler og skirts for at give et mere nedtonet og råt look. Du vælger selv, om du er mest til farverige og opsigtsvækkende sneakers, eller om du hellere vil sætte et par klassiske, nedtonede sneakers til dit look. Se her hvordan Nadia har stylet en meget feminin kjole fra ganni sammen med et par rå sneakers fra Acne Studios - som fås i to farver.

  https://www.tiffany.dk/manhattan-sneakers-multi-white

   

  Nye sneakers fra Ganni - Tre forskellige farver

  Vi har også netop fået nye sneakers hjem fra Ganni - de fåes nu både i gul, blå og lysgrå. Er de ikke bare fede? Sneakeren har en vibram sål, der gør den vildt behagelig at have på, samtidig med at den har vildt mange detaljer, som får den til at se meget eksklusiv ud.

  https://www.tiffany.dk/s0817-sneakers-tech-332-minion-yellow

  Har du forresten set, at vi forhandler lækre parfumer i Tiffany? Vi får ofte nye hjem og duftene er helt fantastiske. Og ikke mindst til en god pris!

  https://www.tiffany.dk/maerker/bon-parfumeur

  Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

 • Ready for spring?

   

  Tiffany

  Sæsonen er i den grad ved at skifte, og det betyder for rigtig mange tøjkrise! Lejligheden flyder med tøj og man prøver ihærdigt at kombinere sine styles på nye måder. Samtidig surfer man rundt på nettet, fordi man gerne vil udvide sin garderobe med forårsstyles.

  Men hvor nemt er det, når man ikke helt ved, hvad man søger? Derfor er det super oplagt, at vi i Tiffany har fået fingrene i de helt nye forårsstyles fra Ganni, Acne Studios, American Vintage og mange flere. Vi er virkelig blevet inspireret af de lysere forårstoner og lettere silhuetter, som dog stadig kan kombineres med de styles, du allerede har i garderoben. På den måde skal du ikke ud og investere i en helt ny garderobe, men hellere fokusere på nogle enkelte gode kvalitetsstyles.

   

  Se hvordan Nadja har stylet kjolen med jeans og støvler her:

  https://www.tiffany.dk/f3408-dress-printed-cotton-332-minion-yellow

   

  Fokuser på enkelte gode styles, fremfor en helt ny garderobe

  Vi har virkelig fået en kærlighed for kjoler i fine prints og farver. Kjoler var førhen mest brugt til strømpebukser eller bare ben, men i dag er lag-på-lag trenden virkelig blevet et hit. Sæt dine kjoler ud over dine bukser eller jeans - der er virkelig ingen grænser. Så længe du bærer dit tøj med stil, kan næsten alt gå an. En af vores favorit kjoler lige nu, er Ganni kjolen, i det alt for lækre gule leopard-print. Ingen tvivl. Gul bliver virkelig forårets farve.

  Vi er vilde med styles, der både kan bruges til fest og hverdag, så man ikke får købt styles, der kun bliver brugt 1 eller 2 gange. Derfor synes vi helt sikkert, at Ganni kjolen er et must-have!

  Kjolen er helt klart vores favorit i år og har allerede fundet vej ind i mange af vores garderober. Vi er også helt vilde med Gannis nye rosa print, som både er kommet i bluse , kjole og skjorte

   

  Gannis nye print er for vildt!

  https://www.tiffany.dk/f3324-blouse-printed-crepe-135-egret

  Har du forresten set, at vi forhandler lækre parfumer i Tiffany? Vi får ofte nye hjem og duftene er helt fantastiske. Og ikke mindst til en god pris!

  https://www.tiffany.dk/maerker/bon-parfumeur

  Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

 • 2. Drop af GANNI Paradis SPRING/SUMMER 2019

   

  Endelig er den her! Gannis andet drop af deres nye SpringSummer hovedkollektion, som vi har set frem til længe! Foråret og sommeren er lige om hjørnet, så det er virkelig tid til at opdatere garderoben med nogle lækre styles - især nu hvor temperaturerne stiger og solen ofte titter frem.

  Kollektionen bærer præg af lækre silhuetter, dusede nuancer, lækre fits og gode kvaliteter, som kan mixes på kryds og tværs og som både er helt perfekte til hverdag og mere festlige lejligheder.

  Gannis nye kollektion er fyldt med lyseblå, beige, navy gule og hvide lækre prints - både nye og velkendte. Leopardprintet fortsætter eksempelvis ind i den nye kollektion ligesom nye farvevarianter - i drop 2 i en ny eksklusiv silke/hørkvalitet.

  Kollektionen er lavet i udelukkende lækre kvaliteter med fokus på fine detaljer og gode pasforme. Vi er helt oppe og køre over den og er sikker på, at du bliver det samme. Der er mange af Gannis velkendte silhuetter, som går igen. Blandt andet deres wrap-dresses, Georgette kjoler med frynser foran og lækre, fine hverdagsbluser.

  De fleste items i kollektionen kan kombineres på kryds og tværs og mixes uafhængigt at print og farver. Kollektionen indeholder både gode basis styles i sikre farver og snit, men også mere “vilde” items i nye farver og print.

  Hvad end du er til, er der helt sikkert noget, der falder i din smag!

  Se vores udvalgte favoritter fra den nye Ganni kollektion her:

   

  Bluser og toppe:

  F3170 BLOUSE PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA F3170 BLOUSE PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA
  F3324 BLOUSE PRINTED CREPE, 135 EGRET F3324 BLOUSE PRINTED CREPE, 135 EGRET
  F3617 TOP SILK MIX, 151 BRIGHT WHITE F3617 TOP SILK MIX, 151 BRIGHT WHITE

   

  Nederdele:

  F3186 SKIRT PRINTED CREPE, 099 BLACK F3186 SKIRT PRINTED CREPE, 099 BLACK

  F3382 MAXI SKIRT SILK MIX, 332 MINION YELLOW F3382 MAXI SKIRT SILK MIX, 332 MINION YELLOW

   

  Korte kjoler:

  F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE
  F3335 WRAP DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK F3335 WRAP DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK
  F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA

   

  Lange kjoler:

  F3189 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 135 EGRET F3189 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 135 EGRET
  F3169 DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE F3169 DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE
  F3182 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK F3182 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK

  Find både det første og andet drop af den nye Ganni SpringSummer 2019 kollektion online på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring.

  Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.

  Tak fordi du læste med.

 • Kæmpe nyhed hos Tiffany!

   

  Vi forhandler nu luksus vintage bags - Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga og Céline!

  Vi har fået forhandling på luksus vintage bags fra alle de fedeste ekslusive taskebrands i de bedste kvaliteter - Kun A, A/B og B kvalitet nøje udvalgt af os.

  Tiffany er det ultimative sted at handle håndplukkede vintage tasker, hvor vores kunder kan forvente sikre og behagelige shoppingoplevelser. Sikkerhed og tillid er nøglen i Tiffany og hver eneste vintage taske vi sælger er nøje undersøgt for at sikre at vi kun tilbyder tasker vi elsker og er stolte af.

  Find alle vores luksus vintagetasker her

  100 % SIKKERHED PÅ TASKEKØB

  Vi forstår at shoppeoplevelsen med vintage luksustasker kan være bekymrende i forhold til autencitet. Derfor gør vi vores bedste for at gøre oplevelsen så behagelig for dig - vores team kontrollerer alle vores tasker, og giver 100 % garanti i forhold til ægthed på alle tasker, vi sælger.

  Du modtager et autencitetscertifikat med alle tasker købt på Tiffany.dk eller i vores butik i Aalborg - og derudover tilbyder vi nem returret, så du har mulighed for at se taskerne fysisk ?

  Har du også manglet et sted i Nordjylland, hvor der sælges eksklusive luksustasker? Dine bønner er hørt! Tiffany er nu stedet, hvor du skal gå hen, når du mangler det lækreste udvalg af luksustasker fra Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga m.m

  Vi har i starten købt et lækkert udvalg hjem, som vi er sikre på, at I vil komme til at elske. På sigt åbner vi også op for muligheden for at bestille tasker hjem på bestilling. Det vil sige, at hvis du har forelsket dig i en bestemt taske, vil vi gerne forsøge at gøre alt, hvad der er muligt for at skaffe tasken hjem til dig.

  En taske er uden tvivl prikken over i’et til det perfekte outfit og nu får du det største udvalg af luksus 2nd hand tasker i bedste kvalitet til en god pris.

  Find alle vores tasker fra Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga og Céline online på Tiffany.dk eller i vores fysiske butik i Aalborg.

 • GANNI Paradis SPRING/SUMMER 2019

   

  Endelig er den her! Gannis nye SpringSummer hovedkollektion, som vi har set frem til længe! Foråret og sommeren er lige om hjørnet, så det er virkelig tid til at opdatere garderoben med nogle lækre styles.

  Kollektionen bærer præg af lækre silhuetter, dusede nuancer, lækre fits og gode kvaliteter.

  Gannis nye kollektion er fyldt med lyseblå, beige, navy gule og hvide lækre prints - både nye og velkendte. Leopardprintet fortsætter eksempelvis ind i den nye kollektion ligesom nye farvevarianter.

  Kollektionen er lavet i udelukkende lækre kvaliteter med fokus på fine detaljer og gode pasforme. Vi er helt oppe og køre over den og er sikker på, at du bliver det samme.

  De fleste items i kollektionen kan kombineres på kryds og tværs og mixes uafhængigt at print og farver. Kollektionen indeholder både gode basis styles i sikre farver og snit, men også mere “vilde” items i nye farver og print.

  Hvad end du er til, er der helt sikkert noget, der falder i din smag!

  Se vores udvalgte favoritter fra den nye Ganni kollektion her:

  Bluser og toppe:

  T2355 T-SHIRT PARADIS OVERSIZED LIGHT COTTON JERSEY, 151 BRIGHT WHITE T2355 T-SHIRT PARADIS OVERSIZED LIGHT COTTON JERSEY, 151 BRIGHT WHITE
  T2237 ROLL NECK PRINTED MESH, 151 BRIGHT WHITE T2237 ROLL NECK PRINTED MESH, 151 BRIGHT WHITE
  F3180 SMOCK BLOUSE PRINTED GEORGETTE, 694 HEATHER F3180 SMOCK BLOUSE PRINTED GEORGETTE, 694 HEATHER

   

  Nederdele:

  T2280 WRAP SKIRT PRINTED MESH, 151 BRIGHT WHITE T2280 WRAP SKIRT PRINTED MESH, 151 BRIGHT WHITE
  F3610 SKIRT CLASSIC DENIM, 055 BLACK WASHED F3610 SKIRT CLASSIC DENIM, 055 BLACK WASHED
  F3212 SKIRT STRETCHABLE SEERSUCKER, 195 IRISH CREAM F3212 SKIRT STRETCHABLE SEERSUCKER, 195 IRISH CREAM

   

  Kjoler:

  F3178 DRESS PRINTED GEORGETTE, 694 HEATHER F3178 DRESS PRINTED GEORGETTE, 694 HEATHER
  F3337 MINI DRESS HEAVY SATIN, 195 IRISH CREAM F3337 MINI DRESS HEAVY SATIN, 195 IRISH CREAM
  F3407 MINI DRESS PRINTED COTTON, 332 MINION YELLOW F3407 MINI DRESS PRINTED COTTON, 332 MINION YELLOW

   

  Accessories:

  A1657 BAG TECH FABRIC BAGS, 099 BLACK A1657 BAG TECH FABRIC BAGS, 099 BLACK
  A1658 HAND BAG TECH FABRIC BAGS, 861 KALAMATA A1658 HAND BAG TECH FABRIC BAGS, 861 KALAMATA
  A1660 BACKPACK TECH FABRIC BAGS, 861 KALAMATA A1660 BACKPACK TECH FABRIC BAGS, 861 KALAMATA

  Find både den nye Ganni SpringSummer 2019 kollektion online på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring.

  Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.

  Tak fordi du læste med.

 • Nyheder fra American Vintage!!

   

  Vi har netop modtaget fantastiske nyheder fra det klassiske og smukke mærke American Vintage.

  Selvom foråret nærmer sig, er der stadig koldt udenfor. Derfor har vi bestilt fede nye striktrøjer, som nemt kan sammensættes med American Vintages basic styles.

  American Vintage bør med sin rene stil og autentiske enkelhed være en fast bestanddel af enhver garderobe.

  Se nyhederne nedenfor:

  MIRA235 PULL MC COL ROND, BITUME MIRA235 PULL MC COL ROND, BITUME
  MIRA235 PULL MC COL ROND, ATLANTIDE MIRA235 PULL MC COL ROND, ATLANTIDE
  GAMI21 TEE-SHIRT MC COL ROND, CARBONE VINTAGE GAMI21 TEE-SHIRT MC COL ROND, CARBONE VINTAGE
  MANI233 GILET ML, BLANC MANI233 GILET ML, BLANC

  Vi har udvalgt nogle af deres must-have fra den nye kollektion, styles der er tidsløse og i den blødeste kvalitet.

  Find mere inspiration til sammensætninger af American Vintage på vores Facebook eller følg vores Instagram.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring de andre nyheder vi modtager til sæsonen SS19

1 til 10 af 37

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4