Tiffany News

 • TIFFANY X GANNI

  Tiffany har så længe, de fleste kan huske forhandlet det lækre mærke GANNI. Men er du egentlig bekendt med, hvem der står bag brandet, og hvad deres værdier er?

  GANNI er jo faktisk et dansk brand med mange år på bagen efterhånden. GANNI er et dansk modebrand med hovedkontor i hjertet af København, som er familieejet og siden 2009 drevet af Kreativ Direktør Ditte Reffstrup og Direktør Nicolaj Reffstrup. GANNI forhandles i et væld af danske og udenlandske butikker og har også selv 18 konceptbutikker i Danmark, Norge og Sverige.

  Vi hos Tiffany elsker GANNIS legende og lette kollektioner, som altid formår ikke blot at ramme tidens trends, men snarere diktere den! Det vi netop synes er fedt ved GANNI er, at de tør tage chancer, men alligevel favne bredt. I deres kollektioner findes der altid noget for enhver smag og i alle prisklasser. Hvad end du er til mere klassiske styles i afdæmpede farver og print, eller om du har lyst til at stikke helt ud fra mængden og tør tage chancer, så vil du uden tvivl altid kunne finde noget i GANNI’s lækre kollektioner. Kollektionerne rummer alt fra GANNI sneakers, lange kjoler, korte kjoler, GANNI toppe, t-shirts og selvfølgelig også GANNI overtøj.

   

  Som Kreativ Direktør Ditte Reffstrup siger:

  "Ganni kvinder er legende ukomplicerede og selvstændige som få. De ved instinktivt at mode handler om at opdage sin egen stil, og ikke blot kopiere tendenser fra medierne. Vi designer kvalitetsmode, der kan bæres på vidt forskellige måder, så det passer til ens individuelle stil.”

  Ganni har sine rødder i København og bliver inspireret af storbyen dens summende kulturliv. og byens tilbagelænede og ligefremme kultur. Den skandinaviske arv er essentiel i vores design, dog uden at vi er begrænsede af det traditionelle minimalistiske udtryk. GANNI’s kollektioner udkommer flere gange årligt, og det er altid en begivenhed, vi ser frem til med stor glæde hos Tiffany.

  GANNI sweatshirt: https://www.tiffany.dk/t2345-sweatshirt-isoli-135-egret

   

  Ganni og bæredygtighed:

  Hos GANNI er bæredygtighed en stor faktor - herunder især gennemsigtig og ærlig bæredygtighed, hvor det vægter tungere end at være perfekte. GANNI ser det som deres moralske pligt at tage stilling til bæredygtighed som modebrand. GANNI producerer tøj af så bæredygtige og klimavenlige materialer som muligt, og gør det med den største omtanke for produktions vilkårene og hvilken påvirkning, de har på miljøet.

  Vidste du eksempelvis, at du inde i vaskemærket på dit GANNI tøj kan finde et klimamærke, som viser dig et tal på klima kompenseringen i dit tøj? Det er bestemt værd som forbruger lige at være obs på!

   

  Gannis kollektioner:

  Har du set Gannis nyeste kollektion hos os? Mange af kollektionens styles er lavet i viscose, som faktisk er en super lækker kvalitet, som også er ret bæredygtig og klimavenlig. Mange af vores kunder har italesat, at de oplever, at deres viskose tøj godt kan krympe en smule ved vask. Dette er dog et “problem”, der meget nemt kan løses. Hvis du stryger eller damper dit tøj efter vask retter det sig tilbage til den oprindelige størrelse, da det blot skyldes, at tøjet kan krympe en smule sammen ved vask.

  Dog kan du også vælge at skifte din tøjvask ud med en “hjemmelavet-dampning” i ny og næ, hvor du hænger dit tøj på en bøjle, og hænger det på badeværelset mens du er i bad. Ofte trænger tøj nemlig bare til at blive dampet fremfor vasket, hvilket både skåner tøjet, forlænger levetiden og er en god gerning for både elregningen og miljøet. What’s not to like?

  GANNI kjole: https://www.tiffany.dk/f3390-layer-dress-printed-crepe-242-maize

   

  Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

 • Er du klar til forårets fester?

   

  Temperaturerne er for alvor stigende, og forårets fester venter lige om hjørnet. Har du styr på dine outfits til festerne, eller har du brug for noget inspiration? Vi har så klar til at hjælpe dig på vej med gode stiltips til fine looks til forårets fester, hvad end det er konfirmation, barnedåb, bryllup eller studenterfesten, du mangler inspiration til.

   

  Gå efter langtidsholdbare outfits

  Vores filosofi i Tiffany er, at det ikke er holdbart at købe styles, man kun bruger til en enkel fest. Hvem synes ikke, at det er surt, at smide 1500-2000 kr. efter en kjole, som man kun bruger en enkelt gang, og derefter hænger ind i skabet? Det er vi meget imod, og går derimod meget efter langtidsholdbare outfits, hvor du både kan bruge de enkelte items til både hverdag og fest. Eksempelvis synes vi godt, at man kan bruge sine fine, lange kjoler til hverdag også, styles med en sweatshirt over og et par chunky sneakers til. Det handler om at tænke kreativt med sin garderobe, og se muligheder frem for begrænsninger!

  https://www.tiffany.dk/f3335-wrap-dress-printed-crepe-135-egret

   

  Brug sneakers til dine kjoler

  Som Pernille viser på billedet ovenfor, er det virkelig cool at style sine kjoler med sneakers og bare ben. Dermed kan du både bruge en kjole, som den fra Ganni ovenfor, til hverdag med bare ben og sneakers til, men også til hverdag med et par hæle og lidt finere accessories til. Hvis du føler dig lidt for bar i dine slå-om-kjoler til hverdag, kan du også sagtens tage en T-shirt under i enten hvid eller sort, og dermed gøre dine lidt fine kjoler mere hverdagsagtige.

  Er du i tvivl om, hvilke sneakers, der passer til dit outfit, så kig ind på Tiffany.dk eller besøg os i vores fysiske butikker - Vi vil hellere end gerne hjælpe dig!

  Vi har super mange fede sneakers fra Ganni, Hi-Tec, Acne Studios m.fl. Der er både chunky sneakers, elegante sneakers, farverige sneakers, neutrale sneakers og meget mere.

  https://www.tiffany.dk/hts-shadow-rgs-sneakers-offwhite-orange

   

  Har du forresten set, at vi forhandler Noella tasker i Tiffany? Vi får ofte nye hjem og designet er helt fantastisk. Og ikke mindst til en god pris! De er helt perfekte til forårets fester - Et godt budgetvenligt bud på en fin taske, der fungerer som prikken over i’et til dit festlook.

  https://www.tiffany.dk/maerker/noella

  Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

 • Stilinspiration til studenterugen

   

  Bliver du student i år, og står du mangler de helt rigtige outfits til ugen? Det er vigtigt at have de helt rigtige outfits klar til den store uge! Det er uden tvivl en af de bedste uger i dit liv, som venter. Det er tid til at nyde, at du er færdig med din uddannelse og fejre det i godt selskab med hvidvin, kolde øl og god stemning. Vi har samlet vores bud på, hvordan du kan sammensætte de helt rigtige styles til studenterugen, som du nemt kan bruge selv længe efter! I de 3 år, gymnasietiden varer, er det nok de færreste gymnasieelever, der ikke tænker på den kommende studenteruge og dens forløb. Det er en helt særlig uge, hvor 3 års hårdt arbejde på skolebænken endelig får sin forløsning.

  I forbindelse med studenterugen findes der nogle forskellige traditioner. Alle studenter får sat studenterhuen på hovedet lige efter, at de har været oppe til den sidste eksamen. Herefter holder man typisk et klassisk studentergilde, hvor studentens familie og venner er inviteret. Mange studenter klasser kører også i hestevogn, lastbil eller veteranbil hjem til alle fra klassen, så man kan se, hvordan de andre bor og hygge sig med hinandens familier. Selve studenterugen er en stor fest fyldt med gode stunder, farver og hygge med alle klassekammeraterne! Og en ting man ikke skal gå ned på denne uge, er påklædningen!

  Vi har sammensat nogle forskellige outfits, som viser, hvordan du kan have forskellige styles på hele ugen. Er du til bluser, kjoler, nederdele, shorts eller alle dele? Vi har valgt en masse genanvendelige styles, der kan styles på forskellige måder og sammensættes på tværs af lækre brands. Se de udvalgte outfits her eller se hele vores kategori med inspiration til studenterugen her https://www.tiffany.dk/student-2019

  Hvidt tøj - en årelang tradition

  Faktisk er en af de ældste traditioner fra studenterugen, at alle studenter bærer hvidt tøj eller tøj med den farve, din studenterhue har. Farverne på huen er forskellige alt efter, hvilken type student du bliver. Den klassiske STX student har en rød studenterhue, hvorimod HHX studenter har en blå hue på, og HTX studenter en mørkelilla hue. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket tøj du bestemmer dig for til din studentertid. Vi er heldige med, at studentertiden er om sommeren, hvorfor man kan have lækre kjoler, nederdele og shorts på dagen lang. Du kan nyde de dejlige sommeraftener med veninderne og feste natten lang, men samtidig være smart og føle dig godt tilpas i tøjet.

  Det er dog ingen regel at alt tøjet skal være hvidt. Derfor kan du nemt pifte dit outfit op med forskellige accessoires eller tilføje et hvidt item til en lyseblå kjole. Selvom der er mange klassiske traditioner forbundet med studenterugen, gør det ikke noget, at du skiller dig ud og prøver nye ting!

  Vores dygtige team, har sammensat de fedeste outfits, der forhåbentlig kan være med til at give dig inspiration til din kommende festuge! Tænk anderledes og prøv at sætte en fed denimskjorte over en kjole, eller leg med lag-på-lag trenden ved at bruge en lang skjorte åben ud over dit outfit, så den bliver lidt som en kimono.

  Outfit 1

  Du kan nemt gå fra dag til aften ved at smide en lækker strik over et outfit. Som vist her på med den røde Ganni strik, der holder dig varm, når man kommer ud på de sene aftentimer, men festen endnu ikke er slut. På den måde kan du holde varmen, men samtidigt holde et stilrent look.

  Plejer du at få ømme fødder efter en lang dag, hvor du har gået rundt? Så skift til et par fede sneakers fra enten Ganni eller HI-TEC, derudover at være super behagelige at have på også giver et super fedt look til et lækkert outfit.

  Skjorte https://www.tiffany.dk/17661-shirt-linen-white
  Taske https://www.tiffany.dk/camila-bag-real-suede-black
  Sandaler https://www.tiffany.dk/gidony-pamas-sandal-nero
  Shorts https://www.tiffany.dk/ren-trash-shorts-fn-wn-shor00004-indigo-blue
  Strik https://www.tiffany.dk/k1150-knit-pullover-the-julliard-mohair-403-fiery-red
  Sneakers https://www.tiffany.dk/hts-shadow-rgs-sneakers-offwhite-orange

  Er du mere til et feminint sæt med enten en kjole eller nederdel, kan du stadig style det både op og ned ved enten at tilføje et par fede støvler eller en feminin sandal. Her kan du igen smide en chunky strik over til, når temperaturene falder en smule.

  Kjole-look:

  Kjole https://www.tiffany.dk/f3335-wrap-dress-printed-crepe-135-egret
  Halskæde https://www.tiffany.dk/barok-ferskvandsperle-halskaede-50-cm
  Støvler https://www.tiffany.dk/s0866-ankle-boots-western-151-white
  Taske https://www.tiffany.dk/cayman-shiny-strap-bag-wine-red

  Nederdel-look:

  Nederdel https://www.tiffany.dk/f3174-wrap-skirt-printed-georgette-694-heather
  T-shirt https://www.tiffany.dk/one-tee-t-shirt-white
  Strik https://www.tiffany.dk/ugo220e-pull-ml-col-v-blanc
  Sandaler https://www.tiffany.dk/gidony-pamas-sandal-t-moro
  Taske https://www.tiffany.dk/lux-vintage-bags

  Er der lidt koldere, eller føler du dig bare mest tilpas i jeans og sandaler? Så finder du her det perfekte go-to outfit. Vi har sat et par basic jeans sammen med en smuk bluse fra Ganni. Hertil har vi et par chunky sandaler og en hvisk taske. Toppen kan også styles med en nederdel eller et par denimshorts, hvis du er mere til det.

  Skjorte https://www.tiffany.dk/f3155-blouse-soft-denim-698-medium-dark-denim
  Jeans https://www.tiffany.dk/amy-black-flex-black-flex
  Sandaler https://www.tiffany.dk/gritt-metallic-sandal-canna-fucile
  Taske https://www.tiffany.dk/cayman-shiny-strap-bag-whit

  Vi håber, at du kunne bruge vores stylingtips til studenter outfits og ikke mindst får en helt fantastisk uge. Følg med på Instagram og Facebook hvor vi løbende vil komme med inspiration til studenterugen.

 • Den store sko-pleje guide

   

  Her får du den absolut bedste sko-pleje guide, der tager dig i hånden, og viser dig alle de tricks, der er til at holde dine sko pæne længe!

  Imprægnér dine sko

  Har du lige købt nye sneakers eller støvler, er det vigtigt, at du husker at imprægnere stoffet. Enten med en imprægnerings-spray eller creme, som er udviklet til samme formål. Husk at køb en spray, der er målrettet det stof/materiale, dine sko er lavet af. Mange sneakers er ikke imprægneret, når du køber dem, men ved at gøre det, sikrer du at slud, sjap og vandpytter ikke sætter deres præg på dine nye sko.

  Lugtgener i garderoben

  Døjer du med sure tæer og derfor også sure sko? Et godt (og billigt) tip er at bruge babypudder frem fra Matas og give skoene en spiseskefuld pulver natten over. Det sørger for at absorbere fugt og neutralisere miljøet i dine sko, så du slipper for lugtgener. Der findes også deodoranter til sko, der er specielt udviklet til formålet.

  Rengøring af kondisko og sneakers

  I dag ejer stort set alle mennesker – såvel børn som voksne – et par sneakers. Sneakers er helt perfekte til enhver lejlighed, og passer til langt de fleste outfits. Også kjoler og nederdele! Dog kan man ikke undgå, at sneakers bliver beskidte, men heldigvis er de meget nemme at gøre rene!

  Før du går i gang med at gøre dine sneakers rene, bør du fjerne snørebånd og gummisåler, da disse dele ikke bør vaskes sammen med skoene. Herefter kan du gøre dine sneakers rene med varmt vand, rengøringsmiddel, en børste og et gammelt håndklæde. Herefter går det ud på at skrubbe alt skidt af skoen, og derefter lade dem tørre udenfor eller på et gammelt håndklæde.

  Nogle sneakers kan faktisk også holde til at blive vasket i vaskemaskinen sammen med et gammelt håndklæde eller lagen. Du skal dog altid overveje, hvor “sarte” dine sneakers er, inden du vælger vaskemaskinen!

  Rengøring af støvler i læder

  Der ret stor forskel på at rengøre sneakers og rengøre støvler. Med støvler skal man udover at skylle og børste skidtet væk bruge en form for fedt til støvlerne. Dette er med til at forlænge støvlernes levetid. Du kan også pudse dine støvler, så de igen får deres blanke look tilbage. Det er meget vigtigt, at du bruger voks og rengøringsmidler, der er beregnet til netop dén støvle, du har. Der er altså stor forskel på, om det er kunstlæder eller læder, og om det er en lak støvle eller en mere mat støvle.

  Rengøring af sandaler

  Klipklappere og sandaler, kan ligesom alle andre sko kan blive beskidte, men er de lavet af plastik eller andet kunstmateriale, er de heldigvis nemme at rengøre! Man kan vælge at vaske skoene i hånden, men det er faktisk også muligt at putte sandaler og klipklappere i vaskemaskinen ved 30 grader. Dette er en nem og effektiv måde at fjerne lugt og snavs på.

  De fleste sandaler og klipklappere kan sagtens holde til en tur i vaskemaskinen – dog er der ingen regler uden undtagelser. Skal du være på den sikre side, skal du vaske skoene i hånden, selvom det tager lidt længere tid og er mere besværligt.

  Rengøring af ruskindssko

  Det er ikke verdens nemmeste opgave at rengøre et par ruskindssko, men det kan lade sig gøre, hvis man blot køber de rigtige ting til formålet. Det første du skal gøre er at påføre en ruskindsrens på skoen eller sandalen. Herefter skal du gøre en ruskindsbørste fugtig, som du efterfølgende skal bruge til at rengøre skoen. Derefter skal du skylle skoen i vand og lade den tørre. Slut af med at kæmme hårene med den anden side af børsten, så ruskindslooket kommer tilbage.

  HUSK - Dine skos levetid afhænger i høj grad af, hvor godt du passer på dem, og hvordan du rengør dem. Det er derfor en god investering at passe godt på dine sneakers!

 • Anden drop af Tiffany ss19

   

  Vi er stolte over at kunne præsentere den anden del af kollektionen ss19 fra vores helt eget mærke Tiffany.

  Vores helt nye tiltag i år er farven Camel og vores nye kjoler og skjorter i de fineste stribet mønstre. I har taget godt imod vores første modeller, nu er vi klar til at vise jer det næste af den nye kollektion!

  Vores nye styles er perfekte til forårs og sommerens varmere temperature, da vores fine hørkvaliteter er lækre og lette af have på. Vores kjoler og skjorter med gennemgående knapper, kan også sagtens bruges som en let og luftig cardigan.

  Prøv også med vores hør nederdele, shorts eller bukser indenunder, til et mere afslappet look.

  Se mere til vores egen serie her: https://www.tiffany.dk/maerker/tiffany

  Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook "Tiffany". Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

 • Nye tiffany styles

   

  Den nyeste kollektion fra Tiffany er landet i butik og på vores webshop! Den nyeste kollektion SS19 er der tilføjet nye hør og viskose modeller i super smukke farver, nogen af vores styles er gamle klassiker i nye farver, men vi har også tilføjet helt nye modeller. De nye styles kommer i lækre forårs- og sommerfarver, der kan bruges hele året rundt.

  Vores nye kjole 181168 er den perfekte lange kjole. Dens længe gør det muligt at bruge den året rundt, bare smid et par jeans eller fede bukser under, samtidig med den har en fin feminin form. Den kan bruges både som den fineste kjole eller som en lækker let åben cardigan.

  https://www.tiffany.dk/catalogsearch/result/?q=181168

  Tjek alle vores nye styles ud nu på vores hjemmeside eller kig ind i vores butik og prøv de nye modeller på!

  https://www.tiffany.dk/maerker/tiffany

  Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook ”Tiffany”. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

 • Tiffany styles

   

  Hos Tiffany designer vi vores eget mærke - nemlig Tiffany. Vi går meget op i, at det vi designer er i den bedste kvalitet og at vores tøj kan bruges til de fleste lejligheder. Vores tøj bliver produceret i Italien og kommer i lækre kvaliteter som hør, viskose, silke og bomuld. Vores mission er at designe lækkert tøj i tidens trends til overkommelige priser, samt designe tøj der let kan sammensættes med andre mærker.

  Selvom foråret er på vej, kan temperaturende stadig være til den kolde side. Derfor vil vi vise jer hvordan vores fine Tiffany styles kan bruges, selvom solen ikke skinner!

  Sæt en lækker strik til en af vores lange viskose kjoler, som her med en super fin strik der toner looket lidt ned og gør du kan holde varmen. På denne måde kan du både bruge din viskose kjole som nederdel og kjole og få masser af glæde ud af dit tøj.

  Kjolen 181031 som både kan fungere som kjole, men også som en lækker let cardigan, som Jane bærer den her, hvilket gør at du kan bruge vores modeller på mere end én måde.

  Mange af kjolerne er også super fine sammensat med et par fede bukser eller jeans og et par chunky sneakers, som her med vores 18970 hør kjole.

  Vores fine hør skjorter kan både kan bruges under en strik, skjorte eller en fin cardigan. Med det fine dobbeltlag, kan du holde varmen, samtidig med du kan få nogle fine forårsfarver ind i din garderobe.

  Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook ”Tiffany”. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

 • Nye sneakers?

   

  Er det bare os, eller er det for alvor blevet sneakerstid? Nu har det stået på lune støvler og varmt fodtøj så længe, og nu er vi efterhånden allerede ved at være klar til lidt luft til fødderne og et lidt lettere udtryk. Vi har netop fået nye sneakers hjem fra Hi-tec, som ikke kun ser vildt fede ud til dine outfits, men også er super behagelige og gode for både din holdning og fods sundhed. De kan virkelig sætte prikken over i’et på dit outfit.

  De skal helt sikkert med hjem til de fleste af os i butikken.

   

  Style dine sneakers med kjoler

  Vi elsker virkelig at mikse vores chunky sneakers med feminine kjoler og skirts for at give et mere nedtonet og råt look. Du vælger selv, om du er mest til farverige og opsigtsvækkende sneakers, eller om du hellere vil sætte et par klassiske, nedtonede sneakers til dit look. Se her hvordan Nadia har stylet en meget feminin kjole fra ganni sammen med et par rå sneakers fra Acne Studios - som fås i to farver.

  https://www.tiffany.dk/manhattan-sneakers-multi-white

   

  Nye sneakers fra Ganni - Tre forskellige farver

  Vi har også netop fået nye sneakers hjem fra Ganni - de fåes nu både i gul, blå og lysgrå. Er de ikke bare fede? Sneakeren har en vibram sål, der gør den vildt behagelig at have på, samtidig med at den har vildt mange detaljer, som får den til at se meget eksklusiv ud.

  https://www.tiffany.dk/s0817-sneakers-tech-332-minion-yellow

  Har du forresten set, at vi forhandler lækre parfumer i Tiffany? Vi får ofte nye hjem og duftene er helt fantastiske. Og ikke mindst til en god pris!

  https://www.tiffany.dk/maerker/bon-parfumeur

  Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

 • Ready for spring?

   

  Tiffany

  Sæsonen er i den grad ved at skifte, og det betyder for rigtig mange tøjkrise! Lejligheden flyder med tøj og man prøver ihærdigt at kombinere sine styles på nye måder. Samtidig surfer man rundt på nettet, fordi man gerne vil udvide sin garderobe med forårsstyles.

  Men hvor nemt er det, når man ikke helt ved, hvad man søger? Derfor er det super oplagt, at vi i Tiffany har fået fingrene i de helt nye forårsstyles fra Ganni, Acne Studios, American Vintage og mange flere. Vi er virkelig blevet inspireret af de lysere forårstoner og lettere silhuetter, som dog stadig kan kombineres med de styles, du allerede har i garderoben. På den måde skal du ikke ud og investere i en helt ny garderobe, men hellere fokusere på nogle enkelte gode kvalitetsstyles.

   

  Se hvordan Nadja har stylet kjolen med jeans og støvler her:

  https://www.tiffany.dk/f3408-dress-printed-cotton-332-minion-yellow

   

  Fokuser på enkelte gode styles, fremfor en helt ny garderobe

  Vi har virkelig fået en kærlighed for kjoler i fine prints og farver. Kjoler var førhen mest brugt til strømpebukser eller bare ben, men i dag er lag-på-lag trenden virkelig blevet et hit. Sæt dine kjoler ud over dine bukser eller jeans - der er virkelig ingen grænser. Så længe du bærer dit tøj med stil, kan næsten alt gå an. En af vores favorit kjoler lige nu, er Ganni kjolen, i det alt for lækre gule leopard-print. Ingen tvivl. Gul bliver virkelig forårets farve.

  Vi er vilde med styles, der både kan bruges til fest og hverdag, så man ikke får købt styles, der kun bliver brugt 1 eller 2 gange. Derfor synes vi helt sikkert, at Ganni kjolen er et must-have!

  Kjolen er helt klart vores favorit i år og har allerede fundet vej ind i mange af vores garderober. Vi er også helt vilde med Gannis nye rosa print, som både er kommet i bluse , kjole og skjorte

   

  Gannis nye print er for vildt!

  https://www.tiffany.dk/f3324-blouse-printed-crepe-135-egret

  Har du forresten set, at vi forhandler lækre parfumer i Tiffany? Vi får ofte nye hjem og duftene er helt fantastiske. Og ikke mindst til en god pris!

  https://www.tiffany.dk/maerker/bon-parfumeur

  Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

 • 2. Drop af GANNI Paradis SPRING/SUMMER 2019

   

  Endelig er den her! Gannis andet drop af deres nye SpringSummer hovedkollektion, som vi har set frem til længe! Foråret og sommeren er lige om hjørnet, så det er virkelig tid til at opdatere garderoben med nogle lækre styles - især nu hvor temperaturerne stiger og solen ofte titter frem.

  Kollektionen bærer præg af lækre silhuetter, dusede nuancer, lækre fits og gode kvaliteter, som kan mixes på kryds og tværs og som både er helt perfekte til hverdag og mere festlige lejligheder.

  Gannis nye kollektion er fyldt med lyseblå, beige, navy gule og hvide lækre prints - både nye og velkendte. Leopardprintet fortsætter eksempelvis ind i den nye kollektion ligesom nye farvevarianter - i drop 2 i en ny eksklusiv silke/hørkvalitet.

  Kollektionen er lavet i udelukkende lækre kvaliteter med fokus på fine detaljer og gode pasforme. Vi er helt oppe og køre over den og er sikker på, at du bliver det samme. Der er mange af Gannis velkendte silhuetter, som går igen. Blandt andet deres wrap-dresses, Georgette kjoler med frynser foran og lækre, fine hverdagsbluser.

  De fleste items i kollektionen kan kombineres på kryds og tværs og mixes uafhængigt at print og farver. Kollektionen indeholder både gode basis styles i sikre farver og snit, men også mere “vilde” items i nye farver og print.

  Hvad end du er til, er der helt sikkert noget, der falder i din smag!

  Se vores udvalgte favoritter fra den nye Ganni kollektion her:

   

  Bluser og toppe:

  F3170 BLOUSE PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA F3170 BLOUSE PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA
  F3324 BLOUSE PRINTED CREPE, 135 EGRET F3324 BLOUSE PRINTED CREPE, 135 EGRET
  F3617 TOP SILK MIX, 151 BRIGHT WHITE F3617 TOP SILK MIX, 151 BRIGHT WHITE

   

  Nederdele:

  F3186 SKIRT PRINTED CREPE, 099 BLACK F3186 SKIRT PRINTED CREPE, 099 BLACK

  F3382 MAXI SKIRT SILK MIX, 332 MINION YELLOW F3382 MAXI SKIRT SILK MIX, 332 MINION YELLOW

   

  Korte kjoler:

  F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE
  F3335 WRAP DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK F3335 WRAP DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK
  F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA F3171 MINI DRESS PLEATED GEORGETTE, 180 TAPIOCA

   

  Lange kjoler:

  F3189 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 135 EGRET F3189 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 135 EGRET
  F3169 DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE F3169 DRESS PLEATED GEORGETTE, 707 TOTAL ECLIPSE
  F3182 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK F3182 MAXI DRESS PRINTED CREPE, 099 BLACK

  Find både det første og andet drop af den nye Ganni SpringSummer 2019 kollektion online på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring.

  Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.

  Tak fordi du læste med.

1 til 10 af 40

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4