ISABEL MARANT

ISABEL MARANT Slayae Dress, White

På lager
Kun %1 tilbage
4.150,00 DKK
Vælg farve : WHITE

Se vores størrelseguide her

  • Fri fragt over 500 DKK
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 30 dages returret

Beskrivelse :

Isabel Marant Slayae Dress, White

Denne smukke kjole fra Isabel Marant er en elegant og tidløs sort kjole, der kombinerer stil og komfort. Kjolen har et klassisk snit med en løsere pasform, der giver dig bevægelsesfrihed og komfort. Den er perfekt til både formelle lejligheder og mere afslappede sammenkomster. Kjolen kan både styles med et par hæle, en fin clutch og smykker for et mere formelt look, men også med sandaler eller sneakers og en let jakke for et mere afslappet udtryk.

Kjolen er fremstillet af lette og åndbare materialer, hvorfor den er behagelig at have på og nemt kan bruges på varme dage og alle slags arrangementer. Den hvide gør denne kjole alsidig og tidløs. Du kan style den med forskellige tilbehør og sko for at tilpasse den til enhver lejlighed. Kjolen har en rund halsudskæring og korte ærmer. Den falder smukt omkring kroppen og har en subtil elegance.

Isabel Marant kører ofte med franske størrelser, der er lidt til den lille side. Vi anbefaler derfor du går med din almindelig størrelse eller går et nummer op, hvis kjolen skal slippe lidt ekstra.

Materiale:
100% Cotton

Brands :
ISABEL MARANT
Farve :
WHITE
Varenummer :
12548-69428-white
Use This section for facebook icon etc