Nem og billig returnering

Tiffany.dk giver dig 30 dages forlænget og fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.

Vi har gjort det nemt for dig

Klik her og bestil nemt en returlabel

OBS: Returlabel kommer direkte til din email-adresse indenfor 5-7 minutter efter bestilling - Husk at tjekke dit spam-filter. 

Pakken bliver automatisk sendt direkte til vores adresse, når du bestiller din returlabel via ovenstående link. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet for produktet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.  Husk at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse i pakken, hvorpå du noterer, om du ønsker dine penge refunderet, eller ombytning til en anden størrelse. Gem altid din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Tiffany betaler ikke for returnering af varer.Denne returservice er forbeholdt kunder med adresse i Danmark - Returlabel virker ikke fra udenlandske adresser.

Use This section for facebook icon etc