Nem og billig returnering

 

Tiffany.dk giver dig 30 dages forlænget og fuld returret gældende fra den dag, du modtager varen. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.

 

Vi har gjort det nemt for dig

 

Klik her for at tilgå vores returportal

 

OBS: Returlabel kommer direkte til din e-mail adresse indenfor 5-10 minutter efter bestilling. Husk at tjekke dit spam-filter. 

Pakken bliver automatisk sendt direkte til vores adresse efter indlevering til pakkeshop, når du opretter din returnering via ovenstående link.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovligt brug af stjålne kreditkort.

Husk at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse i pakken eller blot en seddel med dit ordrenummer. Gem altid din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Tiffany betaler ikke for returnering af varer, hvorfor beløbet for dit returlabel, der udgør 39,00 DKK, vil blive modregnet i din refundering.

Hvis du ønsker at ombytte en vare, dækker vi beløbet for returneringen og forsendelsen af den nye ordre til dig, første gang ordren sendes retur. Hernæst modregnes beløbet for returlabel i din refundering.

Hvis størrelsen, som du ønsker din vare ombyttet til, ikke er på lager, når vi modtager din returnering, vil det gældende beløb i stedet blive refunderet til din konto.

Denne returservice er forbeholdt kunder med adresse i Danmark - Returlabel virker ikke fra udenlandske adresser.

Use This section for facebook icon etc