Tiffany - multi brand stores og inspirerende online univers med førende internationale top mærker

Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany består af en fysisk specialbutik i Aalborg, samt et inspirerende online-univers i form af www.tiffany.dk med masser af inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted.

Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.

Butikken i Aalborg, som blev etableret i 1989, består af 300 m2 fordelt på to etager. Her bliver du mødt af kvalificerede og venlige ekspedienter, deriblandt butikkens ejer Kristine Ibsen, som overtog butikken efter sin far Poul Erik Ibsen, der har haft modebutikker siden 1968. En prangende historie med rødder langt tilbage. Aalborg-butikkens ekspedienter bestyrer vores online-univers www.tiffany.dk

Hos Tiffany ønsker vi altid at yde den bedst mulige service. Det har stor betydning for os, at du som kunde bliver sikret en hurtig og god købsoplevelse hele vejen igennem.

Telefonsupport:

  • +45 98 12 30 38
  • Man-Tors: 10.00-16.00
  • Fredag: 10.00-15..30

E-mail:

 

Tiffany

Følg vores Instagram

@tiffanydenmark
Use This section for facebook icon etc