Datapolitik

NYHEDSBREVE

Når du tilmelder dig nyhedsbreve fra Tiffany.dk (herefter Tiffany), giver du tilladelse til, at Tiffany må sende dig mails.

Du accepterer at modtage:

  • Mails med nyheder, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer og rabatkoder.
  • Mails der er skræddersyet til dig herunder fødselsdagshilsner, påmindelse om en uafsluttet kurv, personlige rabatter og anbefalinger.

 

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve og rabatter fra Tiffany. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af mails fra Tiffany eller skrive til Tiffany på info@tiffany.dk.

 

PERSONDATAPOLITIK

I forbindelse med din tilmelding afgiver du personlige oplysninger. Tiffany anvender den information aktivt til at sende dig mere relevant og målrettet information.

Herunder er eksempel på, hvad den information bruges til:

  • Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve - samtidig vil det blive anvendt i forhold til at lave invitationer til arrangementer i vores fysiske butikker.*
  • Købshistorik vil blive anvendt til at informere dig om nye varer og målrette Tiffany’s annoncering på Facebook, Instagram og Google.*

* Såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev

Tiffany gemmer de oplysninger du afgiver, når du opretter dig, opdaterer din profil og tilmelder dig nyhedsbreve. Samtidig registrerer Tiffany oplysninger om dine køb. Tiffany bruger disse oplysninger til at målrette de informationer, som Tiffany sender til dig. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke.

Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, Tiffany har registreret om dig, og bede om at få dem slettet eller rettet. Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til. Tiffany indsamler udelukkende oplysninger om dig og dine køb på vores side til eget formål via 3. parts værktøjer.

Betingelserne dækker Tiffany’s website, salgskanaler og Benefit Club. Tiffany er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i forhold til lov om persondata. Der kan løbende blive foretaget ændringer i Tiffany’s betingelser uden yderligere samtykke fra dig, så tjek gerne betingelserne jævnligt.

Use This section for facebook icon etc