Hørskjorter

37 Produkter fundet

pr. side
  1. 1
  2. 2

37 Produkter fundet

pr. side
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af hørskjorter

Vores mange lækre hørskjorter er perfekte til enhver anledning og findes i et væld af farver, som passer til alle årets sæsoner. Vi tilbyder både hørskjorter fra vores egen Tiffany kollektion og fra andre populære brands. Kvalitet er noget, som vi vægter højt hos Tiffany, derfor har vi valgt at få størstedelen af vores Tiffany hørsortiment produceret i Italien. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder det bedste design i de lækreste kvaliteter. 

Så gå på udkig i de lækre hørskjorter her på siden eller besøg vores butik og prøv din favorit hørskjorte på! 

Tiffany Clothing hørkollektion

Vi har hos Tiffany Clothing udviklet vores egen hørkollektion. Denne kollektion indeholder en masse lækre hørstyles, såsom skjorter, kjoler, bukser og shorts. Du kan simpelthen samle et helt hør-sæt. Supersmart. Specielt vores hørskjorter er et hit, og derfor udvikler vi flere designs ud fra dine efterspørgsler og den udvikling, vi ser i modeverdenen, så vores hørkollektion bliver større og passer lige til dig. Du kan uden tvivl finde en hørskjorte, som du vil elske.

Et væld af farver og fede designs  

Du finder hørskjorterne i flere forskellige designs, som vi har lavet med et feminint og afslappet look. Vores designs er inspireret af nutidige tendenser i modeverdenen. Hørskjorterne er designet til både hverdagsbrug, men også til mere formelle arrangementer. Mange af skjorterne er udsmykket med flotte knapper eller har syninger, som gør dem helt unikke. 

Hos Tiffany finder du de lækre hørskjorter i flere forskellige farver. Hørskjorterne fra Tiffany Clothing’s egen hørkollektion er i både friske sommerfarver samt naturlige og mere nedtonede farver. Alle farver kan bæres året rundt og matches på kryds og tværs.

Lækre materialer og størrelser til alle aldre 

Tiffany hørskjorten er i en 100% hørkvalitet og bliver produceret i Italien. Det superlækre og luftige materiale er perfekt til både det varme og kolde vejr. Hørmaterialet er så behageligt at have på. Du finder vores hørskjorter fra Tiffany Clothing i størrelserne S/M, M/L og L/XL - og fra andre brands i XS – XL. Hvis du er i tvivl om din størrelse, kan du tjekke vores størrelsesguide, som du finder inde på hvert enkelt produkt. Der finder du mål for hver enkelt hørskjortemodel. Har du yderligere spørgsmål til din størrelse, så ring gerne ind til os, så vi kan hjælpe dig.

Stylingstips til din hørskjorte 

Du kan altid bruge en ny hørskjorte i klædeskabet. En lækker hørskjorte er god til mange outfits og kan hurtig både få dit outfit til at se mere afslappet eller mere formelt ud – du kan altså bruge en hørskjorte til alt – den er tidløs, så du kan regne med, at du beholder den længe i dit klædeskab.

Style hørskjorten til et par flotte bukser og en høj støvle, så har du et flot arbejdssæt, eller tag et par sneakers til for at få et mere afslappet look. Du kan også style en hørskjorte sammen med en fin nederdel eller som et hør-sæt med vores lækre Tiffany hørbukser eller hørshorts til. 

Skjorten er god, hvis du har tøjkrise, da den hurtigt og nemt kan få dit outfit til at se velovervejet og stilrent ud. Smid en blazer over for at få et mere elegant look, eller en strik eller cardigan for at nedtone looket lidt. 

Gør dit hørskjortelook fint med flotte smykker. Du kan med hjælp af accessories pifte outfittet op, specielt ved noget så enkelt som en hørskjorte. 

Du kan altid finde en masse cool stylingsinspiration på vores Instagram @Tiffanydenmark og Facebookprofil https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/. Hop ind og følg os!

Ring eller skriv ind til os, hvis du har brug for hjælp! 

Har du spørgsmål til noget angående din hørskjorte, så er du mere end velkommen til at skrive info@tiffany.dk eller ringe + 45 98 12 30 38 til os. Du kan også blive vejledt af vores dygtige salgsassistenter i butikken, hvis du vil ind og prøve nogle af de flotte hørstyles. Følg os gerne på de sociale medier, hvor der hver dag kommer ny inspiration til dig, og så du blandt andet kan holde dig opdateret på vores lækre hørskjorter. Vi glæder os til at få din ordre!