Hørshorts

Lette hørshorts i et simpelt design fra Tiffany 

Tiffany opstod i 2012 på den baggrund at give vores kunder fra de to fysiske butikker i Aalborg og Hjørring nogle styles og design i god kvalitet, som de ikke kunne leve uden. Vi har observeret vores kunder i mange år. Her så vi et behov for et simpelt design i lækre materialer, og derfor skabte vi brandet Tiffany. For de fleste er Tiffany kendt ved vores lækre hørstyles, hvor du finder både hørkjoler, hørskjorter og hørshorts til damer. Du finder de forskellige hørstyles i mange farver og design, så de både passer til et eksklusivt hverdagsoutfit eller som et elegant outfit til en sommerfest. Tiffanys design er lavet med det udgangspunkt, at vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder noget tøj i god kvalitet i et fornuftigt prisleje. Vores produkter produceres i Italien af nogle fabrikanter, som virkelig har styr på lækre tekstiler og fibre, så vi er sikre på, at vi kun leverer den bedste kvalitet. 

 

I vores sortiment finder du hørshorts i mange forskellige farver. Hørshortsene er naturligvis lavet i hør, som er et naturfiber, der er slidstærkt, luksuriøst og meget fugtabsorberende. Derfor er et par hørshorts perfekte til de varme sommerdage, hvor du har brug for et par shorts, som er lette og luftige. Hørshorts er gode til at absorbere fugt, og du vil derfor føle dig meget bedre tilpas i et par hørshorts på en lun dag, end du for eksempel vil i et par shorts af bomuld. Hørshorts har en lav trådtæthed, hvilket gør dem åndbare, så de altid vil føles lækre at have på.

Derfor skal du eje et par hørshorts 

Vi garanterer, at du bliver rigtig glad for et par hørshorts. Et par shorts i hør er nemlig meget slidstærke, og du kan derfor have dem på sæson efter sæson. Det er faktisk sådan, at når du først kommer i kontakt med hørshorts, kan de godt føles lidt stive og ru i starten, men hør bliver kun blødere og lækre med tiden. Derfor kan du altså sagtens fylde skabet med vores styles i hør, og du kan hoppe i dine hørshorts og hørbluser hver sommer og mærke det bløde materiale mod din krop samtidig med, at du er godt tilpas og ikke får det varmt. 

 

Du kan style de forskellige hørshorts, lige som du har lyst. De ser godt ud sammen med vores hørskjorter, og så får du et afslappet look, der går perfekt til lune sommerdage. Du kan også style shortsene i hør med en helt almindelig top eller bluse. Måske endda kaste dig ud i et par shorts i en af de friske sommerfarver som pink eller lysegrøn og parre dem med en basistop i hvid. Hvis du ikke er til de sprudlende farver, finder du også altid hørshortsene i neutrale farver som beige og sort, så du får en eksklusiv og minimalistisk stil. 

 

Sådan vedligeholder du dine hørshorts

Fordi hør er så modstandsdygtigt og slidstærkt, er det også meget simpelt at vedligeholde. Derfor bør du også holde dig fra en professionel rens, da det slet ikke er nødvendigt med et materiale, som er så god til at tage imod fugt. Du kan med fordel vaske dine hørstyles i hånden eller i en middelvarm maskinvask. Når vasken er færdig, kan du blot hænge dine hørshorts til tørre. Du kan sagtens stryge materialet, mens det er fugtigt, hvis det er meget krøllet, men det vil det typisk ikke være. Du bør holde dig fra at stryge materialet mere end nødvendigt, da det kan ødelægge fibrene i materialet.