Hørkjoler

95 Produkter fundet

pr. side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tiffany: Lette og fine kjoler i hør til den feminine kvinde

Udover de andre lækre brands i webshoppen, forhandler vi også vores eget brand Tiffany, som tager udgangspunkt i tidens trends, så vi altid kan forsyne vores kunder med den nyeste mode. Tiffany er et brand, der bærer præg af lækre materialer, så du kan føle dig tilpas hele dagen samtidig med, at du ser smart og stilbevidst ud. Vi sætter altid kundens behov først, og derfor bliver alle vores design produceret i Italien, så hverken vi eller kunden går på kompromis med kvaliteten. Brandet Tiffany har eksisteret siden 2012 og kommer sig af, at vi igennem årene har fulgt vores kunder tæt, når de har handlet i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring. Derfor ved vi, hvad deres behov og ønsker er – og dem har vi i sinde at opfylde med brandet Tiffany. 

 

I vores sortiment finder du mange forskellige styles, men især vores hørstyles er ofte kendetegnet ved Tiffany. Her finder du både hørbluser, hørshorts og hørkjoler til damer. De forskellige styles, som vi fører med brandet Tiffany, er i lækre materialer som hør, viskose, silke og bomuld, så vi altid giver kunden den absolut bedste kvalitet. Hvert år kommer vi med nye design og styles, som altid er inspireret af tidens mode. Og vi arbejder hele tiden på at udvikle os, så vi altid sørger for, at Tiffanys styles er i den bedste kvalitet. 

 

En hørkjole til de varme sommerdage

En hørkjole er let og lækker, og den er perfekt til sommerens varme dage. For når det kommer til at holde sig kold og tør i sommervarmen, er der ikke noget, som slår en hørkjole. Hør er nemlig yderst åndbart, meget mere end for eksempel bomuld, fordi det har en meget lavere trådtæthed. Derudover har det fugtabsorberende egenskaber, og hør kan optage 50 % mere fugt end for eksempel bomuld. Derfor er hør altså ideel at bruge til en kjole til sommer på dage med høj fugtighed. En hørkjole er let, luftig og lækker og i Tiffanys sortiment finder du mange fine hørkjoler, der er løse og som falder elegant ned over kroppen, så de er lige til at hoppe i inden en tur på stranden eller til en frokost i solen.

 

Fordelene ved at købe en hørkjole

Der er mange fordele ved en kjole i hør, og det er også derfor, at vores hørstyles er noget, vi er rigtig stolte af i Tiffany. De er i god kvalitet, og så ser hør bare elegant og feminint ud lige meget hvordan, du styler det. Den største fordel ved en kjole i hør er, at hør er utroligt slidstærkt. Derfor har en hørkjole en lang levetid, og den kan derfor bringe glæde i mange år. En kjole eller skjorte i bomuld vil ofte føles blødere og lækre i materialet fra ny, hvorimod en kjole i hør bliver blødere og finere i materialet, jo mere du har den på og vasker den. Fibrene i hør strækker sig ikke ret meget og derfor er materialet meget modstandsdygtigt. En hørkjole er altså en god ting at have i garderoben, da den kun bliver mere lækker med tiden. 

 

Simple styles i fine sarte farver

Når vi hvert år lancerer nye styles i hør, indeholder kollektionerne altid nogle styles fra tidligere kollektioner. Det gør de, fordi vi ved, at det er flere af vores kunders favoritter og derfor bliver de forskellige styles blot opdateret i nye fine farver, der passer til sæsonens trends. Det siger noget om den gode kvalitet i vores Tiffany-brand, og vi nyder at vores kunder har lyst til at klikke sig de lækre hørkjoler og hørbluser hjem sæson efter sæson. Du finder både hørkjolerne i lækre sommerfarver som pink, lysegrøn og lysegul og i efterårsfarver som brun, mørkegrøn og beige. Derfor er der også uendelige måder, du kan style en hørkjole på. Du kan både have den på med et par fine sandaler om sommeren og lade kjolen tale for sig selv – eller du kan sætte den sammen med et par jeans om efteråret, og du har en lækker og eksklusiv hverdagsstyle.  

 

I vores Tiffany-sortiment finder du hørkjolerne i flere forskellige design. Du kan både finde hørkjoler uden ærmer, med korte ærmer eller med lange ærmer, hvor nogle er korte, mens andre er lange. Du finder altså kjoler i hør, som passer lige præcis til den anledning, du mangler en kjole til. De fleste af vores hørkjoler er meget simple, og de falder elegant og fint i et løst design. Brandet har dog også pænere kjoler, som er super fine til en sommerfest. Her på siden har vi samlet alle vores kjoler i hør, og vi garanterer, at du i mange år bliver glad for den kjole, du falder for.