Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tidens hotteste trend - Slå-om kjoler, nederdele og bluser

Hos Tiffany ser vi en helt klar trend inden for kvinde modetøj - slå-om kjoler, nederdele og bluser. Den feminine trend er super fin og anvendelig, og særligt Ganni har været med til at starte trenden og har mange flotte slå-om styles i deres kollektioner netop nu. Vi spår trenden til at holde længe endnu, og vi har derfor samlet et udvalg af vores yndlings styles med slå-om effekt fra Ganni netop nu.

Lange slå-om kjoler:

 

F2651 WRAP DRESS BARRA CREPE, 514 HOT PINK F2651 WRAP DRESS BARRA CREPE, 514 HOT PINK
F2651 WRAP DRESS BARRA CREPE, 707 TOTAL ECLIPSE F2651 WRAP DRESS BARRA CREPE, 707 TOTAL ECLIPSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ganni kombinerer gerne slå-om trenden med vilde farver og mønstre samt fine detaljer. Ganni er netop kommet med kollektionen “Angels”, som indeholder et væld af fine slå-om kjoler i forskellige lækre kvaliteter. De lange kjoler er super gode til efteråret med bare ben og til vinteren med et par lune strømpebukser under. Kjolerne er perfekte som de er, men er også gode at style med en chunky strik over til efteråret- også gerne i markante farver.

Slå-om bluser:

 

F2646 WRAP BLOUSE BARRA CREPE, 099 BLACK F2646 WRAP BLOUSE BARRA CREPE, 099 BLACK
F2813 WRAP BLOUSE OLAYAN, 151 BRIGHT WHITE F2813 WRAP BLOUSE OLAYAN, 151 BRIGHT WHITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slå-om trenden har også vundet indpas i bluse-kategorien. Ganni har lanceret en række fine slå-om bluser både med print såsom prikker og blomster, men også mere enkle styles, som den hvide ovenfor, der skiller sig ud med sine fine detaljer. Bluserne med slå-om effekt er gode at style til jeans eller bukser, som et perfekt casual hverdags-outfit, men også kombineret med en nederdel til mere festlige lejligheder. Er man modig kan man sagtens kombinere Gannis slå-om bluser med tilhørende styles i samme print for et fuldendt tone-i-tone sæt.

Slå-om nederdele:

 

F2524 WRAP SKIRT NOLANA SILK, 099 BLACK F2524 WRAP SKIRT NOLANA SILK, 099 BLACK
T2073 WRAP SKIRT TILDEN MESH, 976 GANACHE T2073 WRAP SKIRT TILDEN MESH, 976 GANACHE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ganni har endnu engang lanceret en lang række slå-om-nederdele, og de tidligere kollektioner har vist, at netop disse styles bliver revet væk og udsolgt på ingen tid. Også dette efterår har Ganni lanceret en række slå-om nederdele i forskellige fine prints og mønstre. Leopardtrenden har været et hit i modebranchen længe og er det stadig! Ganni har dog satset og tilføjet endnu et dyreprint i deres nye “Angels” kollektion - nemlig zebraprint. Vi spår, at Ganni endnu engang har spottet en ny trend, og hos Tiffany er vi glade for også at have netop denne style i vores sortiment.

Vi kunne vise dig mange flere af vores yndlings styles fra sæsonens hotteste trend, men har valgt at begrænset det i blogindlægget – dem du finder her er nogle af vores absolutte favoritter, så vi håber at du kan lade dig inspirere. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

Skriv et svar