Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Steamery – et unikt produkt

I forbindelse med at vi hos Tiffany har valgt at udvide vores koncept til ikke blot at være tøj, sko og accessories, men en hel verden omkring fashion, har vi lanceret et nyt mærke på shoppen og i butikkerne i form af Steamery. Et mærke, der uden tvivl vil hitte stort blandt vores kunder, og som vi allerede selv hyppigt bruger både i butikkerne og privat.

Steamery designer og producerer professionelle håndholdte steamere, fabric shavers og andre accessories til at forny livet i dit klædeskab. Det svenske mærke blev etableret i 2014 med mottoet ”careaboutfashion”. Det er vigtigt for os, at vi i vores nøje udvalgte brandportefølje kan stå inde for kvaliteten af vores brands, hvorfor vi er glade for at præsentere Steamery, som er en unik sammensætning af elegant design og høj kvalitet.

På baggrund af hvad vi har testet, har vi håndplukket nogle af vores største favoritter til dig her – find netop den farve, som passer til dig!

GRÅ STEAMER Steamery Sort Steamer – 900 DKK
LYSERØD STEAMER SteameryLyserød Steamer – 900 DKK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SORT STEAMER Steamery Sort Steamer – 900 DKK
LYSERØD FABRIC SHAVER SteameryLyserød Fabric Shaver – 325 DKK

 

 

 

Det var alt for denne gang. Husk at vi opdaterer bloggen flere gange hver måned, så det ville glæde os, hvis du ville følge med!

Skriv et svar