Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Nyt brand - Dr. Martens

De ikoniske støver fra Dr. Martens er blevet lavet i mere end 50 år. Fodtøjet startede faktisk som en arbejdsstøvle og mærket blev grundlagt Dr. Klaus Martens som fik en idé til en støvle med bedre sål fordi han selv havde en brækket ankel. Støvlen blev hurtig populær og i dag sælges der mange forskellige modeller af Dr. Martens støvler.
Vi kan ikke få armene ned over de nye støvler vi har modtaget. De er både praktiske og fashion på samme tid og så er de tilmed fantastiske at gå i.

Nedenfor ser du den klassiske originale Chelsea boot med elastik og synlige stikninger og den smukkeste vinterstøvle med foer som holder foden varm og giver en flot detalje.

2976 SMOOTH, BLACK 2976 SMOOTH, BLACK
LEONORE WYOMING, BLACK LEONORE WYOMING, BLACK

Der er også kommet en model med lynlås i begge sider som giver fede detaljer. Støvlen er lavet i det lækreste læder som bare bliver pænere og pænere jo mere du bruger støvlen.

Modellen I kan se herunder, har snører og er en opdateret udgave af den klassiske Chelsea boot som nu bare har fået snøre.

2976 ZIP, BLACK 2976 ZIP, BLACK
PASCAL BOOTS, BLACK PASCAL BOOTS, BLACK

Inspiration til outfits med støvlerne

Med alle støvlerne fra Dr. Martens får du en virkelig god komfort, og tilfører dit outfit et råt og feminint look. Du kan style støvlerne til et par jeans med en strik eller til en kjole med strømpebukser under. Vi har herunder fundet nogle af vores yndlingsstyles så du kan få lidt inspiration til dit næste outfit.

NICOLE GREY FLEX, GREY FLEX NICOLE GREY FLEX, GREY FLEX
HANA228 STRIK MANCHES 3/4, SOURIS CHINE HANA228 STRIK MANCHES 3/4, SOURIS CHINE
181031 SHIRT/DRESS LINEN, CAMOUFLAGE 181031 SHIRT/DRESS LINEN, CAMOUFLAGE
F2842 DRESS CHARRON, 597 SERENITY BLUE F2842 DRESS CHARRON, 597 SERENITY BLUE

Det var alt for denne gang. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, og her deler vi alt lige fra tidens seneste tendenser til nye mærker og giver dig masser af inspiration. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar