Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Glerups – bliv klar til de kolde månede

Vi har netop modtaget disse lækre filtsko/hjemmesko/futter/uldfutter – ja kært barn har mange navne, og vi er vilde med dem!

Glerups er et dansk firma der siden 1993 har lavet mange lækre filtsko, som alle er lavet i 100% ren naturlig uld og er med til at varme dine fødder i de kolde vintermåneder.

Når de koldere måneder kommer og det regner udenfor, findes der ikke noget bedre end at hygge indendørs. Med et par nye hjemmesko fra Glerups er du sikker på at holde varmen om fødderne.

Glerups filtsko findes i mange forskellige modeller og farver, så der findes helt sikkert en model til dig. Vi har håndplukket nogle af vores favoritter til dig og har fået dem hjem i en kort udgave samt en med en højere skaftehøjde for ekstra varme omkring anklerne.

FILTSKO KALVESKIND, KOKS GRÅ FILTSKO KALVESKIND, KOKS GRÅ
FILTSKO KALVESKIND, GRÅ FILTSKO KALVESKIND, GRÅ
FILTSKO KALVESKIND, DENIM FILTSKO KALVESKIND, DENIM

Hvis du er en frossenpind eller bor fodkoldt, vil vi klart anbefale dig ankelstøvle modellen som du kan finde her.

FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, KOKS GRÅ FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, KOKS GRÅ
FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, GRÅ FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, GRÅ
FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, DENIM FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, DENIM

Vidste du at dine Glerups hjemmesko faktisk kan rense sig selv grundet den naturlige uldkvalitet, hvilket gør at de vil holde sig friske i mange år? Vi håber, at du bliver ligeså vild med disse smukke filtsko som vi allerede er!

Det var alt for denne gang. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, og her deler vi alt lige fra tidens seneste tendenser til nye mærker og giver dig masser af inspiration. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar