Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Efterårets store strikguide fra Tiffany

Ifølge kalenderen er vi officielt gået over til efterår - men er din garderobe klar til den nye sæson? Fortvivl ej. Hos Tiffany har vi fundet et stort udvalg af efterårets helt store must-have - STRIK. En strik er perfekt til efteråret og er super anvendelig, da den både kan kombineres med nederdele, kjoler, bukser og jeans.

Men en strik er ikke bare en strik... Der findes utallige modeller, snit, kvaliteter og prislejer. Nedenfor har vi fundet et udvalg af vores absolutte favoritter blandt vores store strikudvalg.

Strik med v-hals

En af de store trends, vi har spottet fra mærker som Ganni, Hope og Acne Studios denne sæson, er oversized strik med v-hals. Gerne i lækre kvaliteter som mohair og uld, så strikken både føles lækker på huden, men samtidig også holder dig varm vinteren igennem. Nedenfor har vi udvalgt vores favoritter med v-hals, både i neutrale farver, men også med mere knald på farverne. Under kategorien “Strik” på Tiffany.dk finder du mange flere lækre strik med v-hals.

MOON SWEATER, NAVY MOON SWEATER, NAVY
ACNE STUDIOS DEBORAH KNIT, PALE GREY MELANGE ACNE STUDIOS DEBORAH KNIT, PALE GREY MELANGE
K1121 KNIT CALLAHAN, 262 EBONY MELANGE K1121 KNIT CALLAHAN, 262 EBONY MELANGE

Strik med høj hals

En anden tendens denne sæson er strik med høj hals. Med en strik med høj hals er det super vigtigt, at kvaliteten er god, så huden på halsen ikke bliver irriteret. Vores udvalgte favoritter er i lækre kvaliteter som mohair, uld og cashmere, der føles lækkert på huden og hverken strikker eller kradser. Hos Tiffany anbefaler vi følgende for at forlænge holdbarheden på din strik: Undgå så vidt muligt at vaske din strik, men hæng den istedet til luftning udendørs eller på et dampet badeværelse. Det kan sagtens udgøre det for en vask.

Hos Tiffany har vi et stort udvalg af strik med høj hals både online og i vores butikker. Nedenfor har vi udvalgt vores absolutte favoritter fra mærker som American Vintage og Hope.

RIO SWEATER, GREY MEL RIO SWEATER, GREY MEL
RIO SWEATER, BLACK RIO SWEATER, BLACK
ZAPITOWN JUMPER KNIT, ORGEAT CHINE ZAPITOWN JUMPER KNIT, ORGEAT CHINE

Strik med bådudskæring

Den klassiske halsudskæring er denne sæson blevet udfordret af brands som Acne Studios og American Vintage, der har tilføjet flere styles med bådudskæring fremfor den klassiske halsudskæring. Vi synes, at trenden med bådudskæring er super fin og kan styles på mange fede måder. Er man ude efter et afslappet hverdagslook kan man tage en t-shirt under strikken eller en top, og ønsker man at style strikken op, kan man tage en skjorte i en lækker kvalitet under. Hos Tiffany har vi et stort udvalg af strik med bådudskæring, og nedenfor kan du se et udvalg af vores favoritter.

DRAMATIC MOH, POWDER PINK DRAMATIC MOH, POWDER PINK
RHIRA MOHAIR KNIT, GREY/BEIGE RHIRA MOHAIR KNIT, GREY/BEIGE
BOODLER KNIT AUBURN BOODLER KNIT AUBURN

Farverige strik

Sidst, men ikke mindst, kan vi ikke komme uden om trenden med farverige strik. Kraftige farver, ofte kombineret med mønstre, har været en kæmpe tendens inden for modebrancen i løbet af foråret og sommeren. Tendensen er fulgt med ind i efteråret og vinterens kollektioner, og netop Ganni har et super fedt udvalg af farverige strik, som vi fører hos Tiffany. Gannis mohair strik har længe været utrolig populær i farver som rød, rosa, grå og mange flere. Nu har Ganni lanceret den populære strik i en græsgrøn farve, som er super flot til efteråret. Samme model i mohair kvalitet har været lanceret i en variant med block farver, som lige nu er på udsalg hos Tiffany til en super god pris. Denne model er blevet lanceret i en ny og opdateret version med nye farver, som vi også fører på Tiffany.dk og i Tiffany butikkerne.

THE JULLIARD MOHAIR KNIT CLASSIC GREEN, K1101 THE JULLIARD MOHAIR KNIT CLASSIC GREEN, K1101
THE JULLIARD MOHAIR KNIT BLOCK COLOUR, K1100 THE JULLIARD MOHAIR KNIT BLOCK COLOUR, K1100
GANNI THE JULLIARD MOHAIR KNIT, K1067 BLOCK COLOUR GANNI THE JULLIARD MOHAIR KNIT, K1067 BLOCK COLOUR

Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din efterårsgarderobe med en lækker strik. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

Skriv et svar