Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Efterårets farver er på vej ind i garderoben

Hos Tiffany ser vi en klar tendens i forhold til de nye efterårskollektioner - naturfarver. Efterårets farver er mere afdæmpede og neutrale, og ligeledes er farven på mange af de items, der kommer ind af døren netop nu. Hos Tiffany er vi vilde med den tendens, og har derfor udvalgt et bredt udvalg af vores absolutte favoritter i naturlige farver fra de nye kollektioner. Hos Tiffany fører vi et bredt udvalg af mærker som Ganni, Acne Studios, Hope, American Vintage, Kokoon og mange flere.

Inspiration til overdele

Efterårets overdele er i høj grad strik, skjorter og langærmede bluser i lækre kvaliteter. Vores eget mærke Tiffany har netop lanceret en lang camouflage skjorte, som er perfekt at have på åben over et par jeans eller bukser til efteråret. Camouflage har længe været en stor trend, og er det fortsat de kommende sæsoner. Skjorten er i en lækker hør kvalitet, som gør den utrolig behagelig at have på. Den armygrønne farve er også gennemgående i efterårets kollektioner, og netop Acne Studios har lanceret en lækker variant af deres populære Taline Linen bluse. Kokoon er som altid langt fremme i forhold til at opfange de kommende trends, og dette efterår har de lanceret deres velkendte silkekjole Moon Dress i to lækre naturfarvede nuancer. Style den over et par jeans eller nylonstrømper, og du har et perfekt elegant efterårsoutfit. Tag også et kig på American Vintages’ nyeste kollektion på Tiffany.dk, som også rummer en masse lækre efterårs items.

181031 SHIRT/DRESS LINEN, CAMOUFLAGE 181031 SHIRT/DRESS LINEN, CAMOUFLAGE
TALINE LS LINEN, FOREST GREEN TALINE LS LINEN, FOREST GREEN
MOON DRESS, PEPPERCORN MOON DRESS, PEPPERCORN

Inspiration til underdele

Efterårets underdele er holdt i farver som chokoladebrun, armygrøn og grå. En af de helt store trends dette efterår bliver uden tvivl jakkesæt, og gerne i tern. Acne Studios har netop lanceret et par suit-pants i grå tern i et super fedt herreinspireret fit. Kombiner bukserne med en chunky strik for et super cool efterårsoutfit.

Kokoon har lanceret et par super fede chokoladebrune bukser med flared ben, oversized fit og i en lækker velourkvalitet. Kokoon formår altid at lave tidsløse klassikere i lækre materialer, og denne sæson er ikke undtagelsen.
Et andet brand, som også har adapteret trenden med naturfarver, er Hope. De har lanceret deres velkendte Krissy bukser i en super flot armygrøn farve, som passer perfekt til den sæson, vi går i møde.

CECCO LONG PANTS, DARK CHOCOLATE CECCO LONG PANTS, DARK CHOCOLATE
FLANNEL TROUSER, BLUE/GREEN FLANNEL TROUSER, BLUE/GREEN
KRISSY TROUSER KHAKI GREEN KRISSY TROUSER KHAKI GREEN

Sneakers og støvler til efteråret

For at få det perfekte efterårsoutfit er det naturligvis vigtigt også at skænke sit valg af fodtøj en tanke. Hvad end du er til sneakers eller støvler, har vi hos Tiffany et stort udvalg til dig. Ganni har netop lanceret både en høj og lav variant af deres Iris sneakers, som vi hos Tiffany er helt vilde med. Skoen er ikke blot super cool, men også nøje designet til at være behagelig at gå og stå i. Ganni har lavet en sål i vibram, som gør at komforten er helt i top. Ligesom Ganni, har Acne Studios lanceret en chunky sneaker til efterået. Manhattan Sneakers fra Acne Studios er lavet i ruskind og læder, og har en solid gummisål, indvendig sok-fit samt Acne Studios logo på siden. Ved at kombinere et par chunky sneakers med en kjole eller nederdel, får du et super cool outfit, som helt sikkert vil tiltrække mange beundrende blikke.

Er du derimod mere til støvler, har Acne Studios endnu engang lanceret deres lækre Jensen støvle, som er en Chelsea støvle i strukturskind, med metal spids på snuden.

S0766 SNEAKERS IRIS, 151 BRIGHT WHITE S0766 SNEAKERS IRIS, 151 BRIGHT WHITE
JENSEN GRAIN, BLACK JENSEN GRAIN, BLACK
MANHATTAN SNEAKERS, MULTI BLACK MANHATTAN SNEAKERS, MULTI BLACK

Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din efterårsgarderobe med lækre styles i naturfarver. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

Skriv et svar