Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Den store jakkeguide fra Tiffany

Ifølge kalenderen er vi officielt gået ind i efteråret og vinteren er på vej - men er du og din garderobe klar til efterår og vinter? Fortvivl ej. Hos Tiffany har vi fundet et stort udvalg af efterårets og vinterens jakker og frakker. Der findes mange forskellige modeller og typer og her kommer vores guide til de forskellige typer - så du forhåbentlig kan få inspiration til at finde din nye efterårs- eller vinterjakke.

Den klassiske frakke

Er du på udkig efter en klassisk frakke til at bruge i det kommende efterår, giver vi dig her tre gode bud på et køb. Først kan du se den smukke frakke fra American Vintage i en klassisk grå farve som passer til ethvert outfit. Er du til farver findes den også i en smuk gul farve. Af de klassiske frakker finder du også en fra Meotine som har en fake fur krave og har smukke detaljer såsom spændebånd ved taljen. Vi har også den populære “morgenkåbe” frakke Fenn fra Ganni som findes i en lang og kort udgave, samt i sort og off-white.

DADO404C MANTEAU ML COL BLAZER, GRIS CHINE DADO404C MANTEAU ML COL BLAZER, GRIS CHINE
MATHILDE COAT, BLACK MATHILDE COAT, BLACK
F2677 WRAP COAT FENN, 099 BLACK F2677 WRAP COAT FENN, 099 BLACK

Pelsen

Er det i år du skal investere i en af de smukke pelse fra Meotine? Vi har de flotteste pelse i mange modeller og farver, så du kan sagtens finde den der passer lige til dig.
Hvad med den nye model Clary, som findes i de smukke farver som sort, grøn, grå? Ellers hvis du kan lide farver er den også kommet i pink! Eller hvis du bare er på udkig efter en helt klassisk og enkel pels, kan vi anbefale Cecilie model som vi forhandler i både en kort og en lang model. Vi har også Lara modellen som er en klippet lamme frakke med Bluefox pels lommer og krave. Det smart ved denne frakke er, at du har mulighed for at tage pelskraven samt lommerne af, hvilket gør, at man lige pludselig får en 3-i-1 jakke og du kan style den på så mange måder! Denne skønne pels findes i sort, grå, blå og pink.

CLARY COAT LAMB/MINK, PINK CLARY COAT LAMB/MINK, PINK
MEOTINE CECILIE JAKKE, SORT LANG MEOTINE CECILIE JAKKE, SORT LANG
LARA COAT LAMB/MINK, BLACK LARA COAT LAMB/MINK, BLACK

Dunjakken

Er du en frossenpind og vil du gerne have ekstra varme, har vi også de lækreste dunjakker i en lækker kvalitet, som holder dig dejlig varm.
Se her den fede Down jakke fra Ganni som vi har i en lang model og en kortere model i både sort og hasselnød farve. Det er en tidløs jakke som du med garanti vil være glad for i mange sæsoner.

F2699 DOWN JACKET WHITMAN, 099 BLACK F2699 DOWN JACKET WHITMAN, 099 BLACK
F2698 DOWN JACKET WHITMAN, 099 BLACK F2698 DOWN JACKET WHITMAN, 099 BLACK
F2698 DOWN JACKET WHITMAN, 183 HAZELNUT F2698 DOWN JACKET WHITMAN, 183 HAZELNUT

Faux fur

Er du mere til faux fur, kan vi også hjælpe dig her. Vi har modtaget mange fine frakker og jakker fra Meotine, der i år er 100% faux fur.

Vi har som tidligere nævnt fået den fineste lange Mathilde frakke med fake fur krave som her nu er vist i beige farven. Frakken er i et klassisk design og er med sin faux fur krave og lommer i siderne perfekt til hverdag og kan være med til at pifte dit outfit op. Den findes i farverne beige og sort. Leder du efter en lidt kortere model findes der Barbara frakken som også er 100% faux fur og kan nemt tilføje lidt ekstra til dit outfit. Den kan købes i sort, beige og grøn.

MATHILDE COAT, BEIGE MATHILDE COAT, BEIGE
BARBARA JACKET, BEIGE BARBARA JACKET, BEIGE
BARBARA JACKET, GREEN BARBARA JACKET, GREEN

Den lette

Er du mere på udkig efter en overgangsjakke eller mangler du en nem og hurtig jakke, du lige kan tage på, hvis du skal ud og handle eller andet hvor du lige står og mangler en let jakke at have på. Så vil vi anbefale dig overgangsjakkerne fra Noella som findes i en kort model og en længere model. Jakkerne er i dejligt og fint materiale og meget enkle i designet. Du kan shoppe de klassiske farver som sort, navy, army grøn eller bordeaux.

NOELLA TUMWATER COAT ARMY GREEN NOELLA TUMWATER COAT ARMY GREEN
NOELLA TUMWATER COAT BORDEAUX NOELLA TUMWATER COAT BORDEAUX
NOELLA KIVALINA JACKET ARMY GREEN NOELLA KIVALINA JACKET ARMY GREEN

Det var alt for denne gang. Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din efterårs- eller vinter garderobe med en lækker jakke. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop.

Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, og her deler vi alt lige fra tidens seneste tendenser til nye mærker og giver dig masser af inspiration. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar