Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

3 typer sko, du skal have i din efterårsgarderobe

Fra klassiske chelseaboots og flade støvler til chunky sneakers og varme uldfutter: Se, hvilke 3 par sko, du skal eje
 

Den perfekte skogarderobe til efteråret

Vi er faste tilhængere af, at en kvinde aldrig kan få for mange sko – men der er alligevel nogle typer fodtøj, som er mere et must til efteråret end andre.

Vi har her samlet tre forskellige typer sko, du som minimum skal sørge for at have i skoskabet, hvis du vil have fodtøj til enhver lejlighed i de koldere måneder.

1.Den klassiske sorte støvle

En klassisk, sort ankelstøvle passer ganske enkelt til alt. Hvad end du skal i byen, på job eller på shoppetur, er en klassisk sort støvle et musthave i skogarderoben. Hos Tiffany har vi fået et stort udvalg af DR. MARTENS støvler hjem, og der er helt sikker noget for enhver smag. DR. MARTENS har de senere år virkelig oplevet kæmpe popularitet, og med god grund! Brandet laver lækre sko i super god kvalitet, som holder sæson efter sæson.

Shop tre varianter af ankelstøvlen her:

LEONORE WYOMING, BLACK LEONORE WYOMING, BLACK
2976 ZIP, BLACK 2976 ZIP, BLACK
PASCAL BOOTS, BLACK PASCAL BOOTS, BLACK

2.Chunky sneakers

Sneakers er ikke til at komme udenom – og med god grund. Sneakers er både seje, behagelige og super anvendelige. Hvad end du går med et feminint look med kjole eller nederdel, eller et mere casual look med jeans og en strik, er det altid super cool at sætte et par chunky sneakers til. Hos Tiffany har vi et stort udvalg af lækre sneakers, hvor både pasform, komfort og design er helt i top.

Shop tre varianter af den altid cool sneaker her:

HTS SHADOW RGS SNEAKERS, BLACK/WHITE HTS SHADOW RGS SNEAKERS, BLACK/WHITE
HTS SHADOW RGS SNEAKERS, SILVER HTS SHADOW RGS SNEAKERS, SILVER
S0766 SNEAKERS IRIS, 151 BRIGHT WHITE S0766 SNEAKERS IRIS, 151 BRIGHT WHITE

3. Uldne futter

I de kommende koldere måneder hvor man mest af alt bare har lyst til at kravle under tæppet med en kop varm the og en god bog, er et par uldne futter et musthave! Hos Tiffany har vi et stort udvalg af lækre uldne futter fra Glerups, både som støvle og slip-in. Hjemmeskoen er super lækker i kvaliteten, pasformen og ikke mindst design, og hjemmesko er altså ikke længere forbeholdt vores bedsteforældres generation. For hvem kan ikke godt lide at have lune fødder?

Shop tre varianter af Glerups uldne futter her:

FILTSKO KALVESKIND, GRÅ FILTSKO KALVESKIND, GRÅ
FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, DENIM FILTSTØVLE LAV KALVESKIND, DENIM
FILTSKO KALVESKIND, KOKS GRÅ FILTSKO KALVESKIND, KOKS GRÅ

Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

Skriv et svar