Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Tiffany

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Tiffany

Tiffany er vores helt eget tøjmærke - og vi sætter en ære i hele tiden at designe de fineste varer baseret på tidens seneste trends. Vi vægter kvaliteten af vores designs rigtig højt, hvorfor vi producerer langt størstedelen i Italien. Vores egne designs er inspireret af nutidige tendenser i modeverden, og vores sortiment spænder bredt lige fra tasker til tørklæder, bluser og jakker.

Vi kender vores kunder og er derfor super interesserede i, at kunne tilbyde jer det bedste udvalg, til de bedste priser. Det er en af grundene til at vi har valgt at lave vores eget mode mærke til jer. Tiffany produceres i lækre kvaliteter som silke, hør, bomuld og skind. Nogle jakker har eksempelvis også elegante detaljer i form af enten ægte pels eller faux fur. Vi sørger for at udvalget hele tiden er opdateret til dig.
Når vi designer til Tiffany så tænker vi på vores kunder, og hvad de gerne vil have, og selvfølgelig på de fremherskende tendenser. Vi vægter også den gode pasform og funktionaliteten højt, således at vi har noget til alle former og stilarter. Hvis du har et spørgsmål til en pasform, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, kan du altid sende en mail eller kontakte os på telefonen. Vi er til rådighed alle hverdage og hver lørdag. Da Tiffany umiddelbart er eneforhandler af vores mærke Tiffany, har du mulighed for at få et item, som alle dine veninder formentlig ikke har. Derfor har du mulighed for at skabe din egen personlige stil.

Nye kollektioner

Vi opdaterer hele tiden vores udvalg med de seneste kollektioner fra Tiffany. Følg med her på siden eller besøg en af vores fysiske specialbutikker, hvis du er på udkig efter smukt modetøj til overkommelige priser. Udover vores eget mærke Tiffany fører vi også en række eksterne og nøje udvalgte internationale mode mærker - heriblandt kan vi nævne Ganni, Kokoon, Noella, Meotine, American Vintage & mange flere super fine brands. Gå derfor på opdagelse her på siden og find noget, der passer til netop dig.