Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Steamery

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Steamery


Steamery er et svensk mærke grundlagt i 2014 med mottoet "care for fashion". Dette motto underbygger ejerne Martin Lingner og Frej Lewenhaupt i høj grad i deres design og produktion af steamers, fabric shavers og andre produktkategorier. Fælles for alle Steamerys produkter er høj kvalitet og unikt design med høj grad af elegance. Du kan finde alt lige fra håndholdte dampere til professionelle steamere i stor størrelse. Fabric shaversne kan bruges til at fjerne overskydende uld fra striktrøjer mv. Siden opstarten er virksomheden stormet frem på international plan, og det forstår vi godt - det er virkelig et efterspurgt produkt, som kan bidrage til at fornye enhver garderobe. Steamery leverer også forskellige accessories, som du løbende kan finde på shoppen og i vores fysiske specialbutikker.

Elegante dampere

Hos Tiffany har vi et stort udvalg af elegante dampere og andre accessories fra Steamery. Vi håndplukker vores favoritter og lagerfører dem både online og i butikkerne. Vi er så vilde med Steamerys unikke design og funktionaliteten af disse - et unikt sammenspil, som i sidste ende bidrager til et super godt produkt. Se det store udvalg online og find netop de accessories fra Steamery, som skal være med til at pifte din garderobe op og skabe nyt liv. Damperne og andet fåes i flere farver som eksempelvis hvid, sort eller lyserød, og der er derfor noget til enhver smag.

Høj kvalitet

Det er sjældent at både design og kvalitet er af højeste klasse, men det ser vi uden tvivl hos Steamery. Når vi nøje udvælger mærker hos Tiffany har vi stor fokus på at kunne stå inde for kvaliteten, hvorfor vi er stolte af at præsentere Steamery, som lever op til vores krav. Steamery leverer forskellige designs og modeller inden for hver kategori, og vi sørger for hele tiden at lagerføre de nyeste trends til dig, således at du kan finde de ting, der passer til netop dig - en filosofi der er essentiel hos Tiffany. Vi håber at du kan lide brandet lige så meget som os!