Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Nunoo

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Tasker fra Nunoo

Når du vælger en taske fra Nunoo, så får du samtidig en taske, der holder hele livet. Taskerne er fremstillet i ægte læder eller skind, hvilket bidrager til at give taskerne stor holdbarhed samtidig med, at det giver et rustikt udseende.

Fremhæv det feminine med det rå

Tasker fra Nunoo får et edgy look på grund af de fremtrædende lynlåse. Denne feature bruges til at understrege de rå materialer, som tasker fra Nunoo har, eftersom de er lavet i ægte læder eller ruskind. Tasker fra Nunoo er perfekt til kvinder, som ikke er bange for at fremhæve deres feminine sider ved at vælge rå produkter. Taskerne skaber kontrast imellem det rå og det feminine og er derfor en oplagt accessorie til eksempelvis en kjole.
Hvis du vil have en lækker designertaske, går du ikke galt i byen, når du vælger Nunoo. Der er ganske enkelt tale om en taske, hvor man kan mærke kvaliteten, hver gang man har den i hånden.
De mange rum i taskerne gør dem desuden yderst praktiske til hverdagsbrug, da du ikke risikerer at tabe ting.

Pleje og vedligehold af ruskindstasker fra Nunoo

Hvis du vil passe godt på din Nunoo ruskindstaske, kan du med fordel imprægnere den før brug. Det vil gøre den vand- og fedtafvisende, hvilket vil beskytte den mod skidt og snavs. Dette er især en god idé, hvis du planlægger at bruge tasken til hverdag.
Du bør dog være opmærksom på, at du aldrig må bruge læderfedt eller -balsam til en ruskindstaske. Behandling med disse vil gøre tasken glat og ødelægge ruskindets kvaliteter.

Pleje og vedligehold af tasker i vasket skind fra Nunoo

Mange af Núnoos mest populære tasker er fremstillet i vasket kalveskind, hvilket giver taskerne et lidt krøllet look. Det kan ligeledes også medføre, at spænderne på tasken skifter farve med tiden på grund af vaskningen.
Hvis du vil passe godt på en Nunoo taske i vasket skind, bør du i første omgang imprægnere den, før du tager den i brug. Det er især vigtigt, hvis tasken skal udsættes for vind og vejr i forbindelse med dagligt brug.
Når du køber en skindtaske er det også vigtigt at huske, at det er et levende produkt, som du har med at gøre. Det er derfor vigtigt løbende at mætte og pleje skindet, så det ikke udtører.

Se vores store udvalg af tasker fra Nunoo hos her på siden, eller i vores butik i Aalborg.