Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Núnoo

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Lækre Tasker & Punge fra Nunoo

Når du vælger en taske fra Nunoo, får du en taske, der holder hele livet. Taskerne er fremstillet i ægte læder eller skind, hvilket bidrager til at give taskerne høj holdbarhed samtidig med, at det giver et rustikt udseende, som kun bliver federe med tiden. Tasker fra Nunoo får et edgy look på grund af de fremtrædende lynlåse. Det understreger de rå materialer, læder og ruskind, som tasker fra Nunoo er lavet i. Tasker fra Nunoo er perfekt til kvinder, som ikke er bange for at fremhæve deres feminine side ved at vælge en taske med et råt look. Afhængig af størrelsen på tasken kan den fungere som hverdagstaske, hvor du kan have computer i, eller som accessory til et finere outfit.
Hvis du vil have en lækker designertaske til en fornuftig pris, er Nunoo det perfekte valg. Der er ganske enkelt tale om en taske, hvor man kan mærke den gode kvalitet, hver gang man har den i hånden.

Pleje og vedligehold af ruskindstasker fra Nunoo

Hvis du vil passe godt på din Nunoo ruskindstaske, kan du med fordel imprægnere den før brug. Det vil gøre den vand- og fedtafvisende, hvilket især en god idé, hvis du planlægger at bruge tasken til hverdag.
Du bør dog være opmærksom på, at du aldrig må bruge læderfedt eller -balsam til en ruskindstaske. Behandling med dette vil gøre tasken glat og ødelægge ruskindskvaliteten.

Pleje og vedligehold af tasker i vasket skind fra Nunoo

Mange af Nunoos populære tasker er fremstillet i vasket kalveskind, hvilket giver taskerne et lidt krøllet look. Det kan ligeledes også medføre, at spænderne på tasken skifter farve med tiden på grund af vaskningen.
Hvis du vil passe godt på en Nunoo taske i vasket skind, bør du i første omgang imprægnere den, før du tager den i brug. Det er især vigtigt, hvis tasken skal udsættes for vind og vejr i forbindelse med dagligt brug.
Når du køber en skindtaske er det også vigtigt at huske, at det er et levende produkt, som du har med at gøre. Det er derfor vigtigt løbende at mætte og pleje skindet, så det ikke udtørrer.
Se vores store udvalg af tasker fra Nunoo og vores andre mærker online eller i vores butikker i Aalborg og Hjørring.