Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Noella

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Noella

Noella er et dansk modebrand som har beliggenhed og hovedkontor i Nordjylland nær Aalborg og er iværksat og ejet af et dynamisk team med mange forskellige baggrunde og erfaring inden for tøjbranchen. Noella designer et hav af lækre og inspirerende styles, heriblandt fine sommerkjoler, bluser, maxinederdele og meget andet. Gå på opdagelse i vores udvalg af Noella.

Mission & vision

Noellas vision er at levere god kvalitet til et overkommeligt prisniveau og hjælpe den moderne og stilorienterede pige til en flot personlig stil. Deres mission er yderligere at udfylde alle de seneste trends med fast fashion, som altid er up to date med tidens seneste mode og trends. Vi er store tilhængere af mærket, og er glade for at have det i vores nøje udvalgte mix af brands.

Noella design

Noellas tøjdesign er inspireret af den skandinaviske minimalisme, men er dog ikke noget de begrænser sig af og finder og lader sig derfor inspirere, af tøj og mode fra hele verdenen. Deres design er ydermere tilpasset de seneste trends på markedet og de holder sig derfor i konstant udvikling og bevægelse inden for tøjdesign. Noella er et dynamisk mærke, og udfylder hele tiden markedet med nye og elegante styles.