Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Missoni

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Missoni

Accessories i uovertruffen kvalitet er vejen til et ekslusivt og fantastisk look. Disse udtryk kan du sikre dig, ved at shoppe fra de fantastiske designs, som Missoni tilbyder inden for beklædningsdele, hvor strik må siges at være den helt store vinder. Femininitet er tydeligt et af de parametre Missoni arbejder udfra, hvilket tydeligt kommer til udtryk i de mange feminine styles.

Historien om Missoni

Missoni er det velkendte italienske high-end brand, som er kendt for de farverige designs med produkter af højeste kvalitet. Missoni er grundlagt i 1953, og har siden tidernes morgen været i stand til at følge den altid dynamiske modeverden til perfektion. Du kan derfor trygt bestille det fantastiske high-end brand, hvor du er sikker på at en uovertruffen kvalitet, er en af de absolut kernekvaliteter.

Hvis du er på udkig efter et af de mest kendte designer brands i verden, så er Missoni klart et brand lige for din smag. Resultatet af to menneskers kreativitet, henholdsvis Ottavio og Rosita, danner rammerne om noget helt unikt tøj, som siden 1953 har slået benene væk under modebranchen.

Pep hverdagen op

Som storforbrugere af vilde mønstre primært inspireret af de mere sarte farver, så er Missoni med til at peppe din hverdag lidt ekstra op. De sarte farver understreger det feminine look, og du kan med garanti finde en style, som passer til din smag ved at gå på opdagelse i det skønne univers af produkter fra Missoni.