Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Missoni

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Missoni

Uovertruffen kvalitet, eksklusivt og fantastisk design er vejen til et lækkert outfit. Disse udtryk kan du sikre dig ved at shoppe de fantastiske designs, som Missoni står bag. Femininitet er et af nøgleordene, som Missoni arbejder ud fra, hvilket tydeligt kommer til udtryk i deres design. Brandet Missoni, har et innovativt design, som består af et smukt og farverigt udvalg af styles i zigzag motiver, striber, bølger og geometrisk og blomstrede mønstre. Et genkendeligt og tidsløs design i den bedste kvalitet.

Historien om Missoni

Missoni er det velkendte italienske high-end brand, som er kendt for de farverige designs i højeste kvalitet. Missoni er grundlagt i 1953, og har siden da været i stand til at følge den altid dynamiske modeverden til perfektion. Du kan derfor trygt bestille det fantastiske high-end brand, hvor du er sikker på at en uovertruffen kvalitet, er en af de absolut kernekvaliteter.

Hvis du er på udkig efter et af de mest kendte designer brands i verden, så er Missoni vejen at gå. Resultatet af to menneskers kreativitet, henholdsvis Ottavio og Rosita, danner rammerne om et helt unikt tøjmærke, som siden 1953 har slået benene væk under modebranchen.

Pep hverdagen op

Som storforbrugere af vilde mønstre, primært inspireret af de mere sarte farver, så er Missoni med til at peppe din hverdag lidt ekstra op. De sarte farver understreger det feminine look, og du kan med garanti finde en style, som passer til din smag ved at gå på opdagelse i det skønne univers af produkter fra Missoni. Hos Tiffany håndplukker vi nøje vores udvalg fra Missoni, og vi har meget strenge krav til, hvilke items vi ønsker at føre i vores butik. På grund af vores høje krav til vores mærker produkter, kan du trygt bestille dine varer online og stole på, at vi kun forhandler de bedste produkter. Er du alligevel mest tryg ved at mærke dine varer fysisk, er du mere end velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker. Her står vi klar og er mere end glade for at kunne hjælpe og inspirere dig.