Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Meotine

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Historien bag Meotine

Meotine er mærket der står bag en karakteristisk læder og pels linje. Mærket er skabt af to søskende Mathilde og Mikkel Randrup, som grundlagde dette skønne brand i 2014 med en ambition om at udfordre de nuværende pels- og læderprodukter i Europa.
Lanceringen af Meotine blev begyndelsen på et eventyr for Mathilde og Mikkel. Kollektionerne fra Meotine har rødderne dybt forankret i det klassiske og traditionelle kvindetøj, men det, som giver deres design kant er, at deres kollektioner altid afspejler en villighed til at turde tage chancer.

Tanken bag designet

Tanken er at underbygge og påskønne det smukke ved at skabe enkle- og underspillede designs. Designduoen fokuserer på de rene linjer og forandrer med dette fokus klassiske læder- og pelsvarer til nutidig historie. Mathilde og Mikkel inspireres af mennesker de møder, mediepersonligheder, blogs, natur og musik samt det, som giver minimalistisk design udtrykket af at have en "gammel sjæl". Deres blik for vigtige detaljer, samt lækre og gode kvaliteter skaber en følelse af en stærk og ansvarlig kollektion. Deres mission er vedvarende at kunne skabe pels- og lædervarer i moderne stil, som opfylder behovet hos deres individualistiske og begejstrede kunder.

Meotine leverer lækre kvalitetsjakker til den klassiske moderigtige kvinde - tag et kig blandt de skønne MEOTINE pelsjakker her.