Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Kappa

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Kappa til kvinder online

Hos Tiffany har vi et stort udvalg af Kappa. Kappa er et italiensk mode mærke, som blev stiftet helt tilbage i 1916, hvorfor Kappa har et stort bagland og en lang historie bag sig. Oprindeligt blev Kappa grundlagt for at tilføre sportsverdenen tøj af høj kvalitet, men i moderne tid er Kappa blevet et respekteret mode brand, som kun findes i nøje udvalgte butikker. Vi har et stort udvalg af Kappa track pants, snap pants, hoodies m.v.

Brandet er over tid brudt ud af sin skald som sportsbrand. Deres items bliver specielt brugt til hverdag. Med Kappa får du kvalitet, der kan mærkes. Deres designteam har indgående kendskab til holdbarhed og fleksibilitet, hvilket gør dem til et af de foretrukne brands blandt nogle af verdens bedste sportsudøvere. Kappa har en afslappet tilgang til design, men giver den gerne gas med eksklusive farver og trends.

Track pants og hoodies

Det står klart hvilke styles, der er essentials fra Kappa. Deres track pants, også kaldet snap pants, er og bliver det største hit på toplisten over mest populære styles fra Kappa. Derudover ser vi en række hoodies fra Kappa - både med og uden logo - som også hitter i høj grad blandt piger og kvinder. Af netop disse årsager lagerfører vi naturligvis et stort udvalg af både track pants og hoodies. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg, således at vi kan tilbyde dig den nyeste mode.