Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Joshua Sanders

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Flot udvalg af sneakers

Hvis du er på udkig efter et flot udvalg af sneakers fra Joshua Sanders, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af sneakers og sko fra blandt andre Joshua Sanders. Joshua Sanders er i sit design inspireret af basketball, street style og popkultur i New York. Direktøren for Joshua Sanders har tidligere arbejdet som trend hunter i Paris, før hun lancerede kultmærket i 2012. I dag tager Joshua Sanders udgangspunkt med base i New York, og får alle deres sneakers og sko håndlavet på bedste vis i Italien.

Joshua Sanders er på nuværende tidspunkt et high end brand med stor succes globalt. Vi ser kun Joshua Sanders hos få og nøje udvalgte butikker, hvilket skaber et fremragende image. Denne tankegang er vi i høj grad tilhængere af hos Tiffany, eftersom vi også kun håndplukker nøje udvalgte brands til vores butikker og webshop.

Joshua Sanders' identitet

Joshua Sanders' kollektioner med cool designs på sneakers og sko sætter et unikt præg på dit outfit, som uden tvivl vil skabe opmærksomhed i gadebilledet. Hos Tiffany kan vi stå inde for kvaliteten, og vi garanterer, at du sjældent har prøvet en sko, der er så behagelig. Dermed får du både design, kvalitet og komfort i topklasse, når du køber et par sneakers fra Joshua Sanders her hos Tiffany.