Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Joshua Sanders

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Stort udvalg af Joshua Sanders sneakers hos Tiffany


Hvis du er på udkig efter et stort udvalg af sneakers fra Joshua Sanders, så er du kommet til det rette sted. Joshua Sanders’ design bærer tydelig inspiration fra basketball, street style og popkultur i New York. Direktøren for Joshua Sanders har tidligere arbejdet som trendhunter i Paris, før hun lancerede kultmærket i 2012. I dag har Joshua Sanders base i New York, og får alle deres sneakers og sko håndlavet i Italien.

High-end brand med kæmpe succes

Joshua Sanders er et high-end brand med stor succes globalt. Joshua Sanders har meget høje krav til deres forhandlere og udvælger meget få butikker, til at forhandle deres eksklusive produkter. Samme tankegang er vi tilhængere af her hos Tiffany, eftersom vi kun håndplukker nøje udvalgte brands, som får lov til at blive solgt i vores butikker og på webshoppen. Køb Joshua Sanders sneakers og sko online på Tiffany.dk eller i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring. Vi har et stort udvalg af sneakers, sandaler, trainers og flip flops fra Joshua Sanders.

Joshua Sanders' identitet

Joshua Sanders' kollektioner har et kreativt udtryk ofte med markante farver og skæve detaljer. Deres seje designs sætter et unikt præg på dit outfit, og du vil uden tvivl tiltrække beundrende blikke i gadebilledet med deres sko. Hos Tiffany kan vi stå inde for kvaliteten, og vi garanterer, at du sjældent har prøvet en sko, der er så behagelig som Joshua Sanders’. Du får altså både design, kvalitet og komfort i topklasse, når du køber et par sneakers fra Joshua Sanders her hos Tiffany. Har du spørgsmål til vores produkter fra Joshua Sanders eller vores andre mærker af sko, tøj og accessories er du mere end velkommen til at kontakte os pr. e-mail, telefonisk eller over vores live-chat.