Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Hope

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Kappa

Hos Tiffany har vi et stort udvalg af Kappa. Kappa er et italiensk modemærke, som blev stiftet tilbage i 1916. Kappa har et stort bagland med en lang historie med sportsverdenen bag sig. Oprindeligt blev Kappa grundlagt for at forsyne sportsverdenen med sportstøj af høj kvalitet, men i moderne tid er Kappa brudt ud af sin skal og er med tiden blevet et respekteret modebrand, som kun findes i nøje udvalgte butikker.

I Tiffanys butikker og på Tiffany.dk har vi har et stort udvalg af Kappas kollektioner, som blandt andet består af track pants, snap pants, hoodies og meget mere.

Anvendeligt hverdagstøj fra Kappa

Med Kappa får du anvendeligt hverdagstøj, hvor komfort, design og kvalitet er nøje gennemtænkt. Designteamet bag Kappa har indgående kendskab til holdbarhed og fleksibilitet, hvilket i mange år har gjort dem til et af de foretrukne brands blandt verdens bedste sportsudøvere og nu også blandt moderigtige personligheder. Kappa har en afslappet tilgang til design, men giver den gas med modige farver, som signalerer eksklusivitet og følger tidens trends.

Track pants og hoodies

Det er tydeligt hvilke styles, der er essentials fra Kappa. Deres track pants, også kaldet snap pants, er og bliver det største hit på toplisten over mest populære styles fra Kappa. Derudover fører vi en række hoodies fra Kappa - med og uden logo - som også i høj grad hitter blandt stilbevidste piger og kvinder. Af netop disse årsager lagerfører vi naturligvis et stort udvalg af både track pants og hoodies hos Tiffany. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg, således at vi altid kan tilbyde dig de nyeste trends og items fra Kappa. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. e-mail, telefon eller på vores livechat.