Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Holzweiler

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Holzweiler

Dette unikke og eksklusive brand har deres rødder i Norge og er et brand som fokuserer på at skabe kunstneriske udsmykninger og tøj i højeste kvalitet. Holzweiler finder inspiration hele verden over fra forskellige samtidskunstnere og indarbejder det direkte ind i deres egne tøjkollektioner, som kommer til udtryk via et nordisk minimalistisk design. Brandet startede i 2012 med at lancere deres første kollektion af luksuriøse tørklæder, hvilket hurtigt gjorde sit indtryk og fangede den kvalitetsbevidstes forbrugers opmærksomhed. Unikke og eksklusive tørklæder er noget Holzweiler stadig er særdeles kendt for, samtidig med at de to år efter lancerede deres egen fuldendte tøjkollektion.

Fokus på kvalitet

Lige fra deres begyndelse i 2012 har Holzweiler altid fokuseret på producere tøj i højeste kvalitet. De startede her med kun at anvende de bedste materialer, så som uld, cashmere samt silke og har fulgt opskriften på succes lige siden. Dette giver kvalitetstøj og tørklæder der både holder og har et eksklusivt udtryk.

Design

Holzweiler er et norsk modefirma som er i spidsen ved skabelse af ny nordisk mode. Brandet indhenter inspiration verden over og samler dette i nordisk minimalistisk design. Deres tøj og tørklæder er velkendt for både deres enkle linjer, flotte detaljer og fokuserer på at deres print skal være kunstneriske og nyskabende.