Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Holzweiler

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Holzweiler

Dette unikke og eksklusive brand har rødder i Norge, og fokuserer på at skabe kunstneriske udsmykninger og tøj i højeste kvalitet. Holzweiler finder inspiration hele verden over fra forskellige samtidskunstnere og indarbejder det direkte i deres tøjkollektioner. Brandet startede i 2012 med at lancere deres første kollektion udgjort af luksuriøse tørklæder, hvilket hurtigt gjorde indtryk på og fangede den kvalitetsbevidste forbrugers opmærksomhed. Unikke og eksklusive tørklæder er stadig blandt det Holzweiler er mest kendt for, samt deres altid fuldendte tøjkollektioner. Derfor er vi utrolig stolte over at forhandle items fra Holzweiler online på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring.

Fokus på kvalitet

Lige fra deres begyndelse har Holzweiler fokuseret på producere tøj i allerhøjeste kvalitet, uden at gå på kompromis med materialevalg. Dermed har lækre materialer såsom uld, cashmere og silke været en stor del af opskriften på deres succes lige siden. Deres nøje udvalgte materialer og høje kvalitet, skaber tøj og tørklæder, der holder sæson efter sæson samtidig med, at det har et tidløst, eksklusivt udtryk.

Design

Holzweiler er et førende norsk modefirma, som skaber ny nordisk mode. Brandet er kendetegnet ved nordisk minimalistisk design, og deres tøj og tørklæder er velkendt for deres enkle linjer, flotte detaljer og fokuserer på kunstneriske og nyskabende print. Hos Tiffany håndplukker vi nøje vores items fra Holzweiler, og vi har meget strenge krav til, hvilke vi ønsker at føre i vores butik. På grund af vores høje krav til vores produkter, kan du trygt bestille dine varer online og stole på, at vi kun forhandler de bedste produkter. Er du alligevel mest tryg ved at mærke dine varer fysisk, er du mere end velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker. Her står vi klar og er mere end glade for at kunne hjælpe og inspirere dig. Vi har et stort udvalg af de mest populære og moderigtige mærker, og der er helt sikkert også noget til dig.