Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Ganni

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Kjoler, t-shirt, bukser mm. fra Ganni

Ganni er et af de hurtigst voksende danske modebrands. Deres stil er enkel og har til formål både at være uhøjtidelig og tilgængelig. Derfor kan du finde tøj, som passer til alle anledninger.

Ganni henvender sig til den stilfulde kvinde, som gerne vil udtrykke sin personlighed gennem en chic, skandinavisk stil. De skandinaviske rødder har imidlertid ikke begrænset brandet til minimalisme. Dermed er Ganni perfekt til Danmarks modige kvinder, som gerne vil have et brand, hvor tøjet har personlighed.
Ganni laver kjoler, frakker, bluser, bukser og sko til kvinder, som vil fremhæve deres kvindelighed på en rå og sofistikeret måde. Gannis kollektioner er feminine med alt fra cashmere cardigans til struttende tylskørter, fra enkle poplin skjorter til glitrende, sexede festkjoler, fra stramme pencilskirts til et hav af forskellige basic t-shirts og toppe. Alt sammen med fine detaljer.

Kollektionerne er et spejlbillede af de globale tendenser – på sin helt egen æstetiske måde. En fortolkning af det bedste fra datiden og nutiden. Design og kvalitet er i fokus og holdes altid på et højt og kompromisløst niveau. Alle Gannis kollektioner er akkompagneret af en sko kollektion, som sætter prikken over i'et i kollektionerne – lige som i den moderne kvindes påklædning.

Ganni og miljøet

Ganni vil gerne være med til at ændre den danske modebranche og forsøger at præge den med en miljøbevidst tilgang til tøj. Det betyder, at alt tøj fra Ganni bliver produceret på bæredygtig vis og med respekt for brandets sociale ansvar.

Gannis miljøbevidste tilgang kommer til udtryk i kvaliteten af deres tøj. Målet for Ganni er at skabe tøj, der holder længe og kan bruges igen og igen. Af samme grund har alle kjoler, bukser og bluser fra Ganni en vaskeanvisning, som anbefaler den mest skånsomme måde at vaske tøjet på. Det er både godt for miljøet, og også godt for tøjet.

Kjoler fra Ganni

Ganni har designet en lang række af perfekte date-night kjoler, som også kan bruges til mere formelle begivenheder eller hverdagsbrug. Stilen i Ganni kjoler kan være svær at definere. Umiddelbart kan den virke simpel, men når man kigger nærmere på kjolerne, vil man opdage, at kjolerne har et forbløffende væld af detaljer. Disse detaljer er designet for at fremhæver kjolerns eksklusive design. Kjolernes enkle design suppleres ofte af smukke prints, som er unikke for brandet og giver kjolerne personlighed.

Ganni i butikken
Ganni er et at butikkens største, bedste og mest populære mærker. Tiffany har, i stueetagen, fået indrettet en pop up shop med Ganni.
Hvis du vil opleve Gannis lækre kollektioner i virkeligheden, skal du være hjertelig velkommen til at besøge os i vores butik, vi vil elske at finde den skønneste kjole til dig.