Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-3 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Daniel Silfen

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Daniel Silfens filosofi og historie

Daniel Silfen er et dansk taske og accessories mærke, som blev etableret i begyndelsen af 2013. Daniel Silfen spænder bredt, og sortimentet rummer alt lige fra punge til crossover tasker og skuldertasker. Kendetegnet for alle produkterne er høj kvalitet og tidløst design. Ejerne bag Daniel Silfen har en filosofi om, at brandet skal repræsentere høj kvalitet, godt håndværk og stilfuldt design til fordelagtige priser - og det er en filosofi, som vi her hos Tiffany kan stå inde for. Fede accessories er prikken over i’et på et perfekt outfit, og Daniel Silfens smukke tasker er i vores optik et fantastisk bud på det. Daniel Silfens store udvalg af taskemodeller gør, at taskerne fungerer til hverdagsbrug, men også er perfekt til mere festlige lejligheder.

En del af Núnoo og ADAX familien

Daniel Silfen udspringer af samme familie som de særdeles velkendte taskebrands Núnoo og ADAX, hvilket gør, at de har et stort bagland. Hos Tiffany forhandler vi også Núnoo tasker, som på kort tid er blevet en kæmpe succes. Der er ingen tvivl om, at både Núnoo og Daniel Silfen er på toplisten over de fedeste taske mærker i Danmark lige i øjeblikket. Du kan derfor altid finde et opdateret udvalg fra begge mærker på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker. Gå på opdagelse i vores udvalg og find netop den taske, der passer til din samling.

Taskeudvalg hos Tiffany

Hos Tiffany finder du et stort udvalg fra Daniel Silfen både af tasker i både ægte ruskind og ægte læder. Vi håndplukker vores favoritter fra Daniel Silfens kollektioner, således at vi konstant har et stort udvalg af de fedeste mærker og tasker i butikkerne og på Tiffany.dk. Taskerne fra Daniel Silfen findes i et hav af smukke farver - vi har alt lige fra sort til rustfarvet eller grå.