Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Daniel Silfen

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Daniel Silfens filosofi og historie

Daniel Silfen er et dansk taske og accessories mærke, som blev etableret i begyndelsen af 2013. Det store udvalg fra Daniel Silfen spænder bredt og er alt lige fra punge til crossover tasker og skuldertasker. Fælles for alle produkterne er høj kvalitet og tidsløst design. Ejerne bag Daniel Silfen har en filosofi om at brandet skal repræsentere høj kvalitet, godt håndværk og stilfuldt design til fordelagtige priser - det kan vi her hos Tiffany stå inde for.

Daniel Silfen har et stort bagland i og med at mærkerne Nunoo og ADAX kommer af samme familie. Hos Tiffany forhandler vi også Nunoo, som på kort tid er blevet en kæmpe succes. Der er ingen tvivl om, at både Nunoo og Daniel Silfen er på toplisten over de fedeste taske mærker i Danmark lige i øjeblikket. Du kan derfor altid finde et opdateret udvalg fra begge mærker på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker. Gå på opdagelse i vores udvalg og find netop den taske, der passer til din samling.

Tasker

Hos Tiffany finder du et stort udvalg fra Daniel Silfen med særligt fokus på tasker af både ægte ruskind og ægte læder. Vi håndplukker vores favoritter fra Daniel Silfens kollektioner, således at vi konstant har et præsentabelt klar udvalg i butikkerne og på Tiffany.dk. Du kan derfor altid finde de seneste nyheder fra Daniel Silfen hos Tiffany. Taskerne fra Daniel Silfen findes i et hav af smukke farver - vi har alt lige fra sort til rust eller grå. Du kan derfor finde en taske til enhver smag.