Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

CALAJADE

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Håndlavede bælter og tasker

Cala Jade er et norsk kvalitetsmærke, der designer og producerer håndlavede tasker og accessories som eksempelvis bælter. Et mærke der konstant er på udkig efter noget specielt, og derfor lader dette komme til udtryk i deres design. En kombination af et cool og feminint look danner fundamentet hos Cala Jade. Hos Tiffany har vi et stort udvalg af Cala Jade tasker og bælter, og vi opdaterer hele tiden vores udvalg med de seneste nyheder fra mærket. På den måde er vi sikre på, at vi hele tiden har noget spændende at tilbyde dig.

Cala Jades tidsløse design er inspireret af den skandinaviske minimalisme, arkitektur og kunst. Desuden er Cala Jade omhyggelige med hvilke forhandlere de vælger, hvorfor vi er stolte af at forhandle mærket hos Tiffany. Vi håndplukker vores favoritter fra deres kollektioner, og tilbyder dermed vores kunder for at pryde deres samling af tasker eller accessories ved at købe Cala Jade på Tiffany.dk eller i vores fysiske specialbutikker.

CALAJADE og høj kvalitet

Cala Jade har stor passion for detaljer og materialevalg. Hvis du køber et bælte eller en taske fra Cala Jade, kan du være sikker på, at deres håndlavede læder kvaliteter er af aller højeste kvalitet. Hos Tiffany er det helt grundlæggende, at vi kan stå inde for de mærker vi forhandler både stil- og kvalitetsmæssigt, hvorfor vi er glade for at forhandle Cala Jade. Hvis du vil opleve de fine varer fra Cala Jade i virkeligheden, anbefaler vi, at du kigger forbi vores fysiske specialbutikker - men husk også, at du har fuld returret online på Tiffany.dk. Vi håber, at du finder noget i vores udvalg, som du kan lide - vi gør altid vores bedste for at vi har noget til enhver smag.