Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Birkenstock

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Birkenstock

Birkenstock er en næsten 250 år gammel, tysk virksomhed med en lang historie for at producere fodtøj med stor komfort for foden og i utrolig høj kvalitet. Birkenstocks varer sælges i 90 lande over hele verden, og er et af de allermest kendte tyske brands på verdensplan.

Birkenstock bekymrer sig om dine fødder

Birkenstock sandaler værner om dine fødders sundhed og velvære. Derudover er deres visionen at lave det mest behagelige fodtøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette har ført til et sandaldesign, der både kan bruges i hjemmet og på arbejde. Birkenstock ønsker at deres sandaler generelt skal fremme sunde fødder, samt dermed den generelle sundhed hos brugeren.

Høj kvalitet og stor komfort

Siden 1774 har Birkenstock arbejdet på at gøre komforten ved at gå i Birkenstock sandaler højere, samtidig med at de også altid arbejder med den bedste kvalitet. Med sandaler fra Birkenstock, er trætte og ømme fusser fortid.
Dine fødder er den del af kroppen, som dagligt udsættes for den største belastning, derfor er det rigtige fodtøj så vigtigt, og du kan med fordel vælge et par Birkenstocks. Deres ergonomiske sandaler kan bruges dagen lang, da de former sig perfekt om dine fødder, og sørger samtidig for stor bevægelsesfrihed til tæerne. Dette betyder, at du har frihed til at kunne bevæge dine tæer hele dagen, modsat i mange lukkede sko. Den helt særlige korksål giver en rigtig god og behagelig stødabsorbering, hvilket er fantastisk for personer, som går og står meget.

Lækkert design oplever renæssance

De seneste år er Birkenstock sandaler blevet utroligt populære igen. Birkenstock sandalen er blevet fodtøj til den modebevidste, og det tidløse design og valget af naturlige materialer passer godt ind trenden med bæredygtighed, og det at være en bevidst forbruger.

Med sandaler fra Birkenstock kan du blive sommerklar og vise dine fusser frem på en både lækker, moderigtig og behagelig måde. Køb dem her hos Tiffany.dk