Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

American Vintage

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

American Vintage

American Vintage er faktisk slet ikke et amerikansk mærke, som man kunne fristes til at tro, men et fransk mærke med base i Sydfrankrig og med et produktionsapparat i Europa. Første kollektion blev præsenteret i februar 2005, og siden har det afslappede, bløde og komfortable basistøj haft kronede dage. American Vintage er den perfekte sammensætning af kvalitet og stil med en vintage "feeling", inspireret af den amerikanske trend. Designet er simpelt, feminint og blødt, og skabt med tanke på luksus, komfort og bevægelighed. Tøjet bruges typisk lag på lag i forhold til vejr, humør og personlig styling. Farverne og kvaliteterne er omhyggeligt valgt af designerne, hvis mission er at skabe en kollektion, alle kan finde brugbar og have det rart i. Men som også komplimenterer en kvindes figur, og giver hende frihed til at udtrykke sig selv aktivt, såvel som kreativt.

Den amerikanske inspiration

American Vintage blev stiftet i 2005 med en innovationsrig tanke om at genopfinde den traditionelle basis T-shirt. Dette har medført, at den velkendte amerikanske stil er blevet nyfortolket af Michaël Azoulay fra Marseille, der kombinerede sine franske rødder med en passion for USA.
USA har en fascinerende stil, der kombinerer manglende mådehold med en tro på, at alt er muligt. Dette er inspirationsrødderne for American Vintage, som har kombineret disse stiltræk med deres egne visioner, der har sin grobund i et ønske om enkelhed og autentisk design.
Michaël Azoulay blandende den amerikanske positivitet og energi med sin egen baggrund indenfor fransk tradition og elegance. Tilsammen skabte det brandet American Vintage, hvor basistøj er kommet i fokus og pludselig kan være ikonisk tøj.

Basistøj for enhver fashionista

American Vintage fokuserer på farver og materialer af høj kvalitet samt minimalistisk styling. Dette har gjort brandet til et must-have for alle fashionistaer, som går op i deres basis garderobe.
Med American Vintage får du en garderobe, der blander det sporty, sofistikerede og afslappede look. Så du får en flersidet tilgang til mode, som taler til alle typer af personligheder.
Gå på opdagelse i vores store udvalg fra American Vintage og find inspiration til din nye basisgarderobe i de fedeste styles.