Gratis fragt over 500 DKK / Fysiske butikker / Hurtig levering 1-2 dage
Cart 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Acne Studios

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Acne StudiosAcne til kvinder føres eksklusivt i Tiffanys specialbutikker i Aalborg og Hjørring.Acne bliver til

Selve brandet Acne Studious blev født i 1996 i Stockholm, Sverige. ACNE står for "Ambition to Create Novel Expressions" og var oprindeligt et firma som arbejde med grafisk design, film og reklamer. I 1997 designede Jonny Johansson (en af stifterne af Acne Studios) 100 par jeans, som var kendetegnede ved deres rå design og deres røde syninger. Jeansene blev delt ud til venner og familie samt nogle "kreative personligheder" i Stockholm.
Jeansene vakte med det samme stor opmærksomhed, hvilket den internationale modepresse, bl.a. Vouge Paris og Wallpaper, hurtigt opdagede. Kunderne var vilde med Acne, og på grund af det enkle design med det cool look, blev jeansene med den røde tråd hurtigt en kult-vare. For at imødekomme den voksende efterspørgsel satte Johanson dem i produktion, - nu var mærket Acne Jeans født.
På grund af den store popularitet blev sortimentet af varer hurtigt udvidet til at omfatte andre varer end blot jeans, f.eks. t-shirts, jakker, sko og skjorter. I dag er det et internationalt modehus som er repræsenteret via 45 butikker fordelt over hele verden, men aldrig placeret på de traditionelle "shopping-gader".

Samarbejder

I 2006 trådte Acne Studios ud af det oprindelige Acne studios, som omfattede grafisk design, film m.m. Fra 2006 har Acne studios været sin egen virksomhed, som kun arbejder inden for modebranchen. Acne har også lavet flere samarbejder, bl.a. har de samarbejdet med Lord Snowdon(1930-2017), han var i en periode gift med den engelske Prinsesse Margaret, men er især kendt for at være en særdeles dygtig fotograf. De har også samarbejdet med modehuset Lanvin og Candy, et spansk blad som henvender sig til transvestitter. Hvis de kunne bestemme en ny at lave et samarbejde med, så skulle det være "Rolex", har Jonny Johansson udtalt i et interview. Kendetegnende for alle, Acne studios har samarbejdet med, er, at det brands som har humor og en vis skævhed integreret i hvem de er.

CSR

Corporate social responsibility er vigtigt for Acne. De har siden 2008 været medlem af Fair Wear Foundation (FWF). En organisation, som sørger for at arbejdsvilkårene for medarbejderne og forholdene på fabrikkerne hele tiden forbedres. Fair Wear Foundation har også udarbejdet en "Code of Labour Practices" for Acne, som alle leverandører er nødt til at følge, for at kunne samarbjde med Acne studios.

Alt i alt et spændende brand, som laver lækkert design, men også tænker på, hvordan deres varer produceres, og hvilket budskab de sender.

Køb dit Acne studios tøj i Tiffany butikkerne.