Tiffanys store guide til julens fester

 

 

Ifølge kalenderen nærmer vi os vintermånederne- men er din garderobe klar til julens fester? Fortvivl ej. Hos Tiffany har vi fundet et stort udvalg af november og decembers helt store must-have - Kjoler. En kjole er perfekt til julens fester, og kan styles på et utal af måder.

Men en kjole er ikke bare en kjole... Der findes utallige modeller, snit, kvaliteter og prislejer. Nedenfor har vi fundet et udvalg af vores absolutte favoritter blandt vores store kjolerudvalg.

 

Kjoler med slå-om effekt

En af de store trends, vi har spottet fra mærker som Ganni denne sæson, er kjoler med slå-om effekt. Gerne i lækre kvaliteter som viscose og satin, så kjolen både føles lækker på huden, men samtidig også super fashionabel til julens fester. Nedenfor har vi udvalgt vores favoritter med slå-om effekt, både i neutrale farver, men også med mere knald på farverne. Under kategorien “kjoler” på Tiffany.dk finder du mange flere lækre kjoler med slå-om effekt.

https://www.tiffany.dk/f4162-wrap-dress-printed-crepe-185-tannin

https://www.tiffany.dk/f4212-mini-wrap-dress-printed-crepe-462-fuchsia-red

https://www.tiffany.dk/f4197-wrap-dress-jacquard-099-black

 

Korte kjoler

En anden tendens denne sæson er korte kjoler. En kort kjole fungerer bare altid med et par strømpebukser til og et par hæle. Hos Tiffany anbefaler vi følgende for at forlænge holdbarheden på dine fine kjoler: Undgå så vidt muligt at vaske din kjoler, men hæng den istedet til luftning udendørs eller på et dampet badeværelse. Det kan sagtens udgøre det for en vask.

Hos Tiffany har vi et stort udvalg af korte kjoler både online og i vores butikker. Nedenfor har vi udvalgt vores absolutte favoritter fra mærker som Ganni og Noella.

https://www.tiffany.dk/dagmar-dress-black

https://www.tiffany.dk/f4212-mini-wrap-dress-printed-crepe-185-tannin

https://www.tiffany.dk/f4171-mini-dress-slub-suiting-099-black

 

Sorte kjoler

Den klassiske sorte kjole er denne sæson endnu engang en sikker vinder. Vi synes, at trenden med sorte kjoler er super fin og kan styles på mange fede måder. Er man ude efter et afslappet festlook kan man vælge at sætte et par støvler til kjolen, og ønsker man at style kjolen op, kan man tage et par høje hæle på til. Hos Tiffany har vi et stort udvalg af korte kjoler, og nedenfor kan du se et udvalg af vores favoritter.

https://www.tiffany.dk/dagmar-dress-black

https://www.tiffany.dk/f3966-dress-jaquard-099-black

https://www.tiffany.dk/191362-satin-dress-black

 

Kjoler med print

Sidst, men ikke mindst, kan vi ikke komme uden om trenden med kjoler med print. Kraftige farver, ofte kombineret med mønstre, har været en kæmpe tendens inden for modebranchen i løbet af de seneste sæsoner. Tendensen er fulgt med ind i efteråret og vinterens kollektioner, og netop Ganni har et super fedt udvalg af printede kjoler, som vi fører hos Tiffany.

https://www.tiffany.dk/aba-dot-dress-2077-medium-dot

https://www.tiffany.dk/f3882-dress-seersucker-check-deep-lavender

https://www.tiffany.dk/f3774-maxi-dress-printed-georgette-099-black

 

Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din festgarderobe med en lækker kjole. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.