TIFFANY X GANNI

Tiffany har så længe, de fleste kan huske forhandlet det lækre mærke GANNI. Men er du egentlig bekendt med, hvem der står bag brandet, og hvad deres værdier er?

GANNI er jo faktisk et dansk brand med mange år på bagen efterhånden. GANNI er et dansk modebrand med hovedkontor i hjertet af København, som er familieejet og siden 2009 drevet af Kreativ Direktør Ditte Reffstrup og Direktør Nicolaj Reffstrup. GANNI forhandles i et væld af danske og udenlandske butikker og har også selv 18 konceptbutikker i Danmark, Norge og Sverige.

Vi hos Tiffany elsker GANNIS legende og lette kollektioner, som altid formår ikke blot at ramme tidens trends, men snarere diktere den! Det vi netop synes er fedt ved GANNI er, at de tør tage chancer, men alligevel favne bredt. I deres kollektioner findes der altid noget for enhver smag og i alle prisklasser. Hvad end du er til mere klassiske styles i afdæmpede farver og print, eller om du har lyst til at stikke helt ud fra mængden og tør tage chancer, så vil du uden tvivl altid kunne finde noget i GANNI’s lækre kollektioner. Kollektionerne rummer alt fra GANNI sneakers, lange kjoler, korte kjoler, GANNI toppe, t-shirts og selvfølgelig også GANNI overtøj.

 

Som Kreativ Direktør Ditte Reffstrup siger:

"Ganni kvinder er legende ukomplicerede og selvstændige som få. De ved instinktivt at mode handler om at opdage sin egen stil, og ikke blot kopiere tendenser fra medierne. Vi designer kvalitetsmode, der kan bæres på vidt forskellige måder, så det passer til ens individuelle stil.”

Ganni har sine rødder i København og bliver inspireret af storbyen dens summende kulturliv. og byens tilbagelænede og ligefremme kultur. Den skandinaviske arv er essentiel i vores design, dog uden at vi er begrænsede af det traditionelle minimalistiske udtryk. GANNI’s kollektioner udkommer flere gange årligt, og det er altid en begivenhed, vi ser frem til med stor glæde hos Tiffany.

GANNI sweatshirt: https://www.tiffany.dk/t2345-sweatshirt-isoli-135-egret

 

Ganni og bæredygtighed:

Hos GANNI er bæredygtighed en stor faktor - herunder især gennemsigtig og ærlig bæredygtighed, hvor det vægter tungere end at være perfekte. GANNI ser det som deres moralske pligt at tage stilling til bæredygtighed som modebrand. GANNI producerer tøj af så bæredygtige og klimavenlige materialer som muligt, og gør det med den største omtanke for produktions vilkårene og hvilken påvirkning, de har på miljøet.

Vidste du eksempelvis, at du inde i vaskemærket på dit GANNI tøj kan finde et klimamærke, som viser dig et tal på klima kompenseringen i dit tøj? Det er bestemt værd som forbruger lige at være obs på!

 

Gannis kollektioner:

Har du set Gannis nyeste kollektion hos os? Mange af kollektionens styles er lavet i viscose, som faktisk er en super lækker kvalitet, som også er ret bæredygtig og klimavenlig. Mange af vores kunder har italesat, at de oplever, at deres viskose tøj godt kan krympe en smule ved vask. Dette er dog et “problem”, der meget nemt kan løses. Hvis du stryger eller damper dit tøj efter vask retter det sig tilbage til den oprindelige størrelse, da det blot skyldes, at tøjet kan krympe en smule sammen ved vask.

Dog kan du også vælge at skifte din tøjvask ud med en “hjemmelavet-dampning” i ny og næ, hvor du hænger dit tøj på en bøjle, og hænger det på badeværelset mens du er i bad. Ofte trænger tøj nemlig bare til at blive dampet fremfor vasket, hvilket både skåner tøjet, forlænger levetiden og er en god gerning for både elregningen og miljøet. What’s not to like?

GANNI kjole: https://www.tiffany.dk/f3390-layer-dress-printed-crepe-242-maize

 

Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.