Tiffany styles

 

Hos Tiffany designer vi vores eget mærke - nemlig Tiffany. Vi går meget op i, at det vi designer er i den bedste kvalitet og at vores tøj kan bruges til de fleste lejligheder. Vores tøj bliver produceret i Italien og kommer i lækre kvaliteter som hør, viskose, silke og bomuld. Vores mission er at designe lækkert tøj i tidens trends til overkommelige priser, samt designe tøj der let kan sammensættes med andre mærker.

Selvom foråret er på vej, kan temperaturende stadig være til den kolde side. Derfor vil vi vise jer hvordan vores fine Tiffany styles kan bruges, selvom solen ikke skinner!

Sæt en lækker strik til en af vores lange viskose kjoler, som her med en super fin strik der toner looket lidt ned og gør du kan holde varmen. På denne måde kan du både bruge din viskose kjole som nederdel og kjole og få masser af glæde ud af dit tøj.

Kjolen 181031 som både kan fungere som kjole, men også som en lækker let cardigan, som Jane bærer den her, hvilket gør at du kan bruge vores modeller på mere end én måde.

Mange af kjolerne er også super fine sammensat med et par fede bukser eller jeans og et par chunky sneakers, som her med vores 18970 hør kjole.

Vores fine hør skjorter kan både kan bruges under en strik, skjorte eller en fin cardigan. Med det fine dobbeltlag, kan du holde varmen, samtidig med du kan få nogle fine forårsfarver ind i din garderobe.

Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook ”Tiffany”. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

Skriv et svar