TIFFANY SS20

 

 

 

 

VORES FORÅRS FAVORITTER ER BLANDET MED EN MASSE LÆKRE STYLES FRA BLANDT ANDET MEOTINE, AMERICAN VINTAGE, NOELLA OG MEGET MERE.

FORÅR ER DEN TID, HVOR MAN STILMÆSSIGT KAN UDTRYKKE SIG. DET ER DENNE ÅRSTID HVOR FARVERNE IGEN BEGYNDER AT KOMME I SPIL, SOLEN BEGYNDER AT SKINNE MERE OG MERE, DE FRISKE FARVER BEGYNDER AT KOMME MED I KOLLEKTIONERNE, OG DU HAR NU EN UNDSKYLDNING FOR AT GÅ MERE I KJOLE.

DER ER ISÆR TRE ITEMS DER SKILLER SIG UD OG KOMMER TIL AT VÆRE I FOKUS I FORÅRSMODEN 2020. BLAZEREN – VESTEN – OG KJOLEN. DETTE ER TRE ITEMS SOM ALTSÅ BLIVER UUNDVÆRLIGE I GARDEROBEN. TRICKET HER ER, AT DET HELE KAN STYLES SAMMEN. STRIKVESTEN OVER EN LET KJOLE ELLER EN BLAZER TIL EN OVERSIZED KJOLE OG DU ER NU SMARTERE END NOGENSINDE FØR.

VORES KLARE FAVORIT TRENDS I ÅR ER NETOP DISSE TRE ITEMS. KJOLEN KAN BRUGES MED JEANS ELLER STYLES MED TIFFANYS BUKSER MED VIDDE, KJOLER KAN BRUGES MED EN AF DE SMUKKE SPRING-COLLECTION MEOTINE JAKKER ELLER STYLES MED DESIGNEREN ANINE BINGS SMUKKE BLAZERE, ELLER FOR ET MERE CHUNKY LOOK, MED VORES SORTE AMERICAN VINTAGE DENIM JAKKE ELLER DEN HELT NYE OG STORE FORÅRSTREND DENNE SÆSON, STRIKVVESTEN FRA VORES NYE BRAND ALEXANDRRE LAURENT.

FORÅRET 2020 ER DET ÅR HVOR FARVEPALETTEN FRA 90’ERNE ER TILBAGE MIXET MED FORSKELLIGE PRINT OG MØNSTRE. DOG ER DET IKKE KUN 90’ERNES PANGFARVER VI SER I ÅR, OGSÅ FARVEN BEIGE ER ENDNU ENGANG DOMINERENDE I FORÅRETS MANGE KOLLEKTIONER OG BRANDS, OG DET ER JO OGSÅ BARE EN FARVE, SOM VI ALDRIG BLIVER TRÆTTE AF. BEIGE ER EN MINIMALISTISK LÆKKER FARVE, SOM FORTSAT FORBLIVER STILREN OG MODERIGTIG DENNE SÆSON. MON DER SNART SKAL TILFØJES EN SYVENDE GRUNDFARVE?

KOM IND OG HILS PÅ OS I BUTIKKEN ELLER SE TIFFANY.DK, FOR EN MASSE FORÅRSINSPIRATION. FØLG OS PÅ INSTAGRAM @tiffanydenmark HVOR VI ALTID FORSØGER AT GIVE JER LÆKKER INSPIRATION OG HOLDE JER OPDATERET MED NYESTE BRANDS OG STYLES.

 

 

Følg vores Instagram

@tiffanydenmark
Instagram Image

235 3

Needed på en travl tirsdag???????????? TAK for de mange ordre - det er så fantastisk at mærke den store opbakning som I giver os hver dag????????????

Instagram Image

191 5

How every autumn Saturday night should look like????

Instagram Image

193 0

Tusind tak for en fantastisk uge i både butikken og online???????? Vi er så taknemmelige for at I er så mange der vil støtte op om vores “lille” biks???????? Et stort og ydmygt tak - I ønskes en skøn weekend ????

Instagram Image

415 10

Comfy autumn feelings ????☁️ Tap for links! #aninebingmuse #GANNIgirls

Use This section for facebook icon etc