Tiffany holder 55 års jubilæum

 

”55 års jubilæum”

Artikel fra aalborg.nu - Skrevet af Jannie Odgaard Strand

Ikonisk tøjbutik fylder 55 år: Inviterer til stor fødselsdagsfest - Fødselsdagen skal blandt andet fejres med goodiebags, rabatter og lidt lækkert til ganen

Hele næste uge holder multibrand-butikken Tiffany en kæmpe fødselsdagsfest med alt det, der tilhører, og du er inviteret. Butikken åbner allerede mandag morgen klokken 07, hvor der deles morgenboller og goodiebags ud til de morgenfriske. For der er nemlig meget at fejre. Tiffany fylder 55 år, og stifteren af butikken, Poul Erik Ibsen, har været med hele vejen. - "Det er jo helt sindssygt, at vi kan fejre 55-års fødselsdag", siger Kristine Ibsen, som er Poul Erik Ibsens datter og nuværende butiksejer. Kristine Ibsen overtog Tiffany i 2004, men hendes far har været med på sidelinjen lige siden. - "Han har stadig blik for forretning og stiller ofte spørgsmål, som får os til at tænke", tilføjer hun med et smil.

En vigtig historie

I dag driver Kristine Ibsen butikken sammen med sin partner, Mikael Øvad. Derudover har hans datter Emma Øvad, som er tredje generation i Tiffany, også været en stor del af butikken de sidste mange år. Hun startede som elev i butikken i 2017, og hun husker tydeligt, at Poul Erik Ibsen ofte kom forbi. - "Han havde altid kommentarer til, hvad vi lavede på lageret - og det har han stadig", griner hun. Emma Øvad har siden sin tid som elev været i butikken, og i dag har hun ansvaret for Tiffany’s marketing og sociale medier. Her er butikkens historie et vigtigt element. - "Ved at inddrage vores historie på vores hjemmeside og sociale medier er vi mere personlige med vores kunder, og det hjælper med at skille os ud fra mængden", fortæller hun. Og Emma Øvads gåpåmod og interesse i Tiffany er noget, som bliver kigget på med stor beundring. - "Poul Erik synes bare, det er så fantastisk, at Emma går til det tekniske med en hands on-tilgang, fordi det er en stor del af at drive butik i dag", fortæller Kristine Ibsen.

Forkælelse i butikken

Siden de første døre blev slået op til Tiffany for 55 år siden, har butikken haft flere lokationer. Siden 1989 har den ligget på Bispensgade, og selvom den teknologiske udvikling har taget detailhandlen med storm de sidste år, har den fysiske butik været en stor prioritet hos Tiffany. - "Vi synes, det er super specielt, at vi har omstillet vores forretningen på en måde, så vi stadig har mulighed for at have en fysisk butik på den her store lokation. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder", fortæller Emma Øvad. Derfor kommer der også til at ske en masse i den fysiske butik, når fødselsdagen skal fejres i næste uge. Hele ugen er der 20 procent på alt i butikken, og bliver man sulten af at kigge på tøj, vil der hver dag være mad fra den italienske restaurant Sangiovanni samt kage og bobler. Derudover vil der være konkurrencer, både i butikken og på Tiffany’s Instagram. - "Alle de ting, folk forbinder med fejring, kan man finde i butikken", lyder det fra Emma Øvad.

 

17. april 2023
Use This section for facebook icon etc