Sorelle Jewellery

 

Vil du have inspiration til smykkestyling?

Hos Tiffany har vi fået fornøjelsen af at byde det danske smykkebrand Sorelle ind i butikken. Sorelle ejes af Trine og Camilla-Julie, som laver unikke smykker af ægte ferskvandsperler, ædelsten og swarovski, som også er kendetegnet for smykkebrandet Sorelle. Smykkerne fra Sorelle er håndlavet og findes i både 925 Sterling sølv samt forgyldt. Udvalget af smykkerne fra Sorelle består af armbånd, halskæder og øreringe, til overkommelige priser så alle kan være med. Sorelle holder til i Randers, hvor også det hele startede. Ideen og inspirationen bag Sorelle smykkerne kommer fra naturen og de materialer, farver og former som den besidder. Det kommer også kommer til udtryk ved navnene på smykkerne fra Sorelle, hvor blandt andet bestseller serierne, som hedder "cloud" og "sky". Bag hvert enkelte Sorelle smykke ligger en masse tanker og kræfter bag, hvor der er fokus på at kvaliteten og designet er i top, så smykkerne kan holde i årevis. Ordet Sorelle betyder søstre på italiensk, da de ønsker at deres smykker skal skabe følelsen af søsterskab mellem kvinder – "smykker fra kvinder til kvinder". Naturligheden i perlerne og stenene, gør at smykkerne er unikke og der er altså derfor sjældent to ens smykker. Sorelle søstrene Trine og Camilla-Julie har fornyligt medvirket i tv-programmet Løvens hule, hvor de præsenterede deres virksomhed Sorelle og de fine smykker for de fem løver. Efter præsentationen fik Sorelle ikke en investering med sig, men på vej ud af døren kom Jacob Risgaard og tilbød Sorelle søstrene en investering. Jacob Risgaard skal nu være med på rejsen og hjælpe Sorelle med at løfte smykkebrandet til nye højder. Der venter sig derfor nogle spændende år forude for Sorelle og hos Tiffany har vi set frem til, at kunne tilbyde dig Sorelle smykker.

Trenden med perlesmykker fandtes helt tilbage i 60´erne, hvor det ansås at hvis man ejede perlesmykker var det et tegn på rigdom, men trenden er kommet tilbage med et brag og har i den grad taget fart. Med Sorelles smykker hopper du altså med på trenden og får smykker af høj kvalitet, som kan holde i årevis og måske endda gå i arv. Udover perlesmykkerne laver Sorelle fine og simple ørestikkere, som også er inspireret af naturen og dens former. Hos Tiffany elsker vi, at kombinere klassiske designs med tidens trends samt tendenser og derfor passer Sorelle perfekt ind i vores univers. De yndige smykker fra Sorelle kan bruges til enhver festlig anledning eller om det blot er hverdagsoutfittet der skal piftes lidt op. Sammen med andre styles fra Tiffany kan du altså med smykker fra Sorelle, tilføje et ekstra feminint touch til dit outfit eller til et casual outfit, for at få et feminint pift og på den måde fuldende dit look, så du altid står helt knivskarp! Derudover er Sorelle smykkerne ideelle til at give i gave til sine veninder og familie eller blot forkæle sig selv med unikke smykker.

Vi fra Tiffany er helt vilde med smykkerne fra Sorelle og vi glæder os til at tilbyde dig smukke, unikke og kvalitets smykker! Gør dig selv den tjeneste at hop ind og se vores udvalg af de smukke håndlavede smykker fra Sorelle, enten på tiffany.dk eller i vores fysiske butik, hvor vores søde og professionelle salgsassistenter altid står klar til at hjælpe dig. Eller tag allerede nu et kig på vores Instagram @tiffanydenmark, hvor vi viser nogle af de smukke smykker fra Sorelle.

- Tiffany

 

11. februar 2022
Use This section for facebook icon etc