Skall Studio AW22

 

”Skall Studio AW22”

Den nye Autumn/Winter kollektion fra Skall Studio er kommet på webshoppen, og den indeholder de lækreste styles til den kommende sæson!

Den flotte kollektion er inspireret af engelsk landstil og tanken om, at mennesker og dyr lever i harmoni med hinanden. Særligt inspireret af det kendte par Linda og Paul McCartney, som levede et fredeligt familieliv på deres landsted i Skotland, omgivet af deres børn og dyr. Kollektion er også, ligesom tidligere kollektioner fra Skall Studio, fremstillet i naturlige og ansvarlige materialer. Ligesom Skall-søstrene, var McCartney familien vegetarer og holdt meget af dyr, hvilket også er grunden til at Skall aldrig bruger pels og læder i fremstillingen af deres kollektioner. Skall-søstrene har altid været stærkt inspireret McCartney familien.

I denne kollektion finder man de karakteristiske skjorter fremstillet i økologisk bomuld med nye detaljer, karakteristiske fløjlsbukser i nye farver og kvaliteter samt funktionelt overtøj. Der er fortsat stor fokus på overtøj og skræddersyede styles, ligesom man også finder de lækreste striktrøjer. I kollektionen er der også stort fokus på genanvendelige materialer, såsom op til 75% genanvendt uld til fremstilling af jakker og frakker. For at undgå indfarvning er der blandet brugt forskellige toner af uld for at opnå den ønskede farve.

De altid smukke kjoler og skjorter er boheme-inspireret med broderier og udskæringer i stoffet, som giver et feminint touch til de smukke styles. Signaturstrik er også at finde i kollektionen - denne gang i form af tung kabelstrik og patchwork-inspirerede styles. Disse strik styles er produceret i Danmark på et af de sidste tilbageværende uldspinderier. Herefter er de strikket sammen på et af de sidste eksisterende strikkerier i Danmark. Dansk håndværk har altid været essentielt for Skall-søstrene i deres fremstilling af nye kollektioner. Skall Studio er også GOTS-certificeret, hvilket garanterer at tøjet er produceret miljømæssigt korrekt, samt socialt ansvarligt.

AW22 kollektionen indeholder endnu flere genanvendte materialer - alt fra genanvendt bomuld til genanvendt kashmir og uld. De genanvendte materialer er GRS-certificeret som står for Global Recycle Standard, og desuden er 55% af kollektionen GOTS-certificeret samt 90% af alle bomuldsstyles.

- Tiffany

 

19. september 2022
Use This section for facebook icon etc