ROTATE / Birger Christensen

 

”ROTATE / Birger Christensen”

Birger Christensen er en familieejet virksomhed, som første gang åbnede sine døre i 1869. I dag ejes virksomheden af Jens Birger Christensen og virksomheden har været centrum for mode i København i over 150 år. Brandet udvikler sig konstant og fortæller nye historier hver sæson, hvor de tilbyder deres kunder moderne og eksklusive styles. Med brandets store visioner har det også medført en international succes.

ROTATE er et brand der udspringer fra Birger Christensen og er skabt i samarbejde med brandets kreative direktører Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir, som til dagligt også er influencere. ROTATE har et stort fokus på den festlige garderobe, hvorfor du også ofte finder en masse kjoler og mere festlige styles i deres kollektioner. Brandet opstod i 2018 efter de to influencere diskuterede hvad de selv mente de manglede i deres garderobe, og ROTATE er et svar på manglerne i deres egen garderobe. Brandet forhandles i over 40 lande og vundet flere priser inden for mode, bl.a. den prestigefyldte Årets Uundgåelige-pris ved Elle Style Awards i Danmark i 2019 og Brand to Watch af Forbes Magazine i 2019.

Tre gange om året præsenterer ROTATE en ny kollektion, som indeholder tøj til festlige arrangementer, men også styles som kan bruges til hverdagen. Der er garanti for at disse kollektioner indeholder en masse farver og flotte mønstre, som egner sig til kvinden der gerne vil eksperimentere med garderoben. De smukke designs er en kombination af det modige, sexede, sjove og ikke mindst det feminine. Selvom ROTATE elsker at lege med farver og mønstre, så formår de også at skabe mere nedtonede styles som egner sig mere til hverdagen.

ROTATES styles egner sig til alle aldre, hvorfor brandet også er designet til et bredt publikum. Om du er den modne kvinde som elsker farve og det moderne look, eller en yngre kvinde som vil se attraktiv ud med unikke prints, så har ROTATE de helt rigtige styles. De fleste af kollektionerne har en classy og samtidig festlig følelse, som også kan tilpasses til dine hverdags outfits.

ROTATE SUNDAY er et søster brand til Rotate Birger Christensen, som tilbyder premium loungewear som er mere afslappet styles med oversized pasforme og matchende sæt. Kollektionerne er præget af en række t-shirts, joggingbukser og og hættetrøjer i flotte farver med signaturlogo som kan pryde den afslappede garderobe. Kombiner de fine styles i matchende farver, eller mix for et mere farverigt look. Kollektionen er fremstillet i 100% genanvendte eller økologiske materialer.

Bæredygtighed
ROTATE arbejder konstant på at integrere bæredygtighed i deres forretning i forhold til beslutninger hvad angår materialer til nye kollektioner. Her ser vi en markant ændring i fremstillingen af tøjet, hvor flere af materialerne er genanvendte eller økologiske samt fremstillet i mere naturlige materialer.

Hos Tiffany finder du altid de nyeste kollektioner fra Rotate!

- Tiffany

 

13. august 2022
Use This section for facebook icon etc