Nye tiffany styles

 

Den nyeste kollektion fra Tiffany er landet i butik og på vores webshop! Den nyeste kollektion SS19 er der tilføjet nye hør og viskose modeller i super smukke farver, nogen af vores styles er gamle klassiker i nye farver, men vi har også tilføjet helt nye modeller. De nye styles kommer i lækre forårs- og sommerfarver, der kan bruges hele året rundt.

Vores nye kjole 181168 er den perfekte lange kjole. Dens længe gør det muligt at bruge den året rundt, bare smid et par jeans eller fede bukser under, samtidig med den har en fin feminin form. Den kan bruges både som den fineste kjole eller som en lækker let åben cardigan.

https://www.tiffany.dk/catalogsearch/result/?q=181168

Tjek alle vores nye styles ud nu på vores hjemmeside eller kig ind i vores butik og prøv de nye modeller på!

https://www.tiffany.dk/maerker/tiffany

Find mere inspiration om hvordan du kan bruges vores styles på vores instagram @Tiffanydenmark eller på vores facebook ”Tiffany”. Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, hvor vi deler alt lige fra tidens hotteste trends, nye mærker og vores favoritter. Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38. Tak fordi du læste med.

Skriv et svar