Nye sneakers?

 

Er det bare os, eller er det for alvor blevet sneakerstid? Nu har det stået på lune støvler og varmt fodtøj så længe, og nu er vi efterhånden allerede ved at være klar til lidt luft til fødderne og et lidt lettere udtryk. Vi har netop fået nye sneakers hjem fra Hi-tec, som ikke kun ser vildt fede ud til dine outfits, men også er super behagelige og gode for både din holdning og fods sundhed. De kan virkelig sætte prikken over i’et på dit outfit.

De skal helt sikkert med hjem til de fleste af os i butikken.

 

Style dine sneakers med kjoler

Vi elsker virkelig at mikse vores chunky sneakers med feminine kjoler og skirts for at give et mere nedtonet og råt look. Du vælger selv, om du er mest til farverige og opsigtsvækkende sneakers, eller om du hellere vil sætte et par klassiske, nedtonede sneakers til dit look. Se her hvordan Nadia har stylet en meget feminin kjole fra ganni sammen med et par rå sneakers fra Acne Studios - som fås i to farver.

https://www.tiffany.dk/manhattan-sneakers-multi-white

 

Nye sneakers fra Ganni - Tre forskellige farver

Vi har også netop fået nye sneakers hjem fra Ganni - de fåes nu både i gul, blå og lysgrå. Er de ikke bare fede? Sneakeren har en vibram sål, der gør den vildt behagelig at have på, samtidig med at den har vildt mange detaljer, som får den til at se meget eksklusiv ud.

https://www.tiffany.dk/s0817-sneakers-tech-332-minion-yellow

Har du forresten set, at vi forhandler lækre parfumer i Tiffany? Vi får ofte nye hjem og duftene er helt fantastiske. Og ikke mindst til en god pris!

https://www.tiffany.dk/maerker/bon-parfumeur

Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe på telefon +45 98 12 30 38 eller skrive på vores livechat eller e-mail.

Skriv et svar