Ganni SS22 Collection

 

Get that ”higher love” with Ganni

Ganni har gjort det igen, endnu en vidunderlig forårs- og sommerkollektion er udkommet med en masse fede styles og vi elsker den allerede! Dette års SS22 kollektion hedder ”higher love” og er fyldt med livlige forårs og sommer farver og vilde mønstre, perfekt til den kommende sæson. I Ganni SS22 kollektionen er der lagt vægt på, at tøjet skal være noget du kan bevæge dig i og samtidig være farverig og stilet. Nogle af de fede nyheder er blandt andet t-shirts, sweatshirts, jakker, tasker og kasketter, men selvfølgelig også skjorter, bluser og kjoler hvor nogle af dem har den berømte Ganni krave. Ganni SS22 kollektionen bæger præg af styles, der kan bruges til hverdag og fest, som kan styles på kryds og tværs. Du kan derfor nemt kombinere de nye styles sammen eller med styles du allerede har hjemme i garderoben. Ganni SS22 kollektionen er en blanding af basic, feminint samt råt og er efter vores mening den perfekte kombination!

Nogle af vores favoritter fra Ganni SS22 kollektionen er de lyserøde og stribede skjorter med den velkendte voluminøse Ganni krave, som både findes i almindeligt formet skjorte og med v-hals. Heriblandt også en fin lyserød strikvest med Ganni logo på fronten og fine detaljer med knapper på den ene skulder. Strikvesten er i lækre materialer og kan styles på mange måder, med forskellige trøjer under. Derudover er der i kollektionen også basic styles i form af t-shirts og sweatshirts samt maxi og midi kjoler, i lækre bløde materialer som er i flotte blå og bordeaux røde farver - hertil er der også kommet kasketter i samme farver. De nye fine kjoler i forskellige farvede mønstre, passer helt perfekt til de kommende måneder. Udover farverige styles, kommer vi også til at have styles i mere neutrale farver. Blandt andet er der kommet nogle fede jakker i en fin camel farve, som kan fås i både kort og lang længde. I samme camel farve er der også bukser med et loose fit, som er behagelige og kan styles til et hvert outfit. En anden accessories som er kommet, er crossbody og tote tasker i fede mønstre, såsom leopard og sommerfarverne blå og lyserød. Derudover findes taskerne også i en klassisk sort og camel farve. Gannis nye SS22 kollektion giver følelsen af forårs- og sommerfornemmelser, med alle fede styles i de flotteste farver og mønstre.

I takt med at Ganni bevæger sig hen imod at være mere bæredygtige og klimavenlige, er dette igen et fokusområde ved dette års SS22 kollektion. Ganni kollektionen udfoldede sig på toppen af CopenHill, som en gestus til ægteparret bag Ganni, for at gøre Ganni mere bæredygtig med genbrugsmaterialer og reduktion af affald. Heraf navnet på SS22 kollektionen ”higher love”, som skal være med til at udtrykke ”selvkærlighed”, hvor der bliver lagt vægt på at beklæde sig med lækre styles og finde sin helt egen stil i flotte både farverige og neutrale farver.

Tjek alle de fede nye styles ud nu fra dette års SS22 kollektion og shop dine nye Ganni favoritter hos Tiffany. Kom ind i vores fysiske butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig, eller tjek kollektionen ud på vores hjemmeside tiffany.dk Du kan også holde øje på vores Instagram @tiffanydenmark, hvor vi løbende viser de fede styles frem fra Ganni SS22 kollektionen. Vi håber I vil tage godt imod denne flotte forårs- og sommerkollektion!

- Tiffany

 

11. februar 2022
Use This section for facebook icon etc