Ganni Spring Summer 20 collection

 

Så piger, så er GANNI klar med en helt ny kollektion og what’s new? GANNI har som altid fastholdt sin skandinaviske minimalistiske stil og vi er vilde med det! GANNIS SS20 kollektion er fyldt med lækre styles i forårets smukkeste farver.

Farverne denne sæson er så smukke og kombineret med GANNIS eksklusive styles, kan vi ikke ønske os mere! De farver som kommer mest til udtryk både generelt til sæsonen men også i Gannis Spring Summer 20 kollektion er blandt andet Cognac, som bare er så chic og elegant, cognac er en farve som alle kan bære, og som ikke er så blændende, men dog kan gøre dit outfit mere lækkert og elegant. En anden farve er denne her lyse lilla og mint grønne , som vi spår til at blive de helt store farve dette forår og mon ikke også i sommer? GANNI går all in på farver, mønstre og kjoler igen, og hvem gør det bedre end dem.

GANNI formår at fastholde deres lækre pasforme i deres kjoler, og derfor er deres kjoler i GANNIS allerede velkendte style til sæsonen, dog har de optimeret kjolernes farver og med nye prints.

Samtidig er der i SS20 Kollektionen fra GANNI også langt flere accessoires, vi ser både tasker og toilettasker i de her lilla og grønne farver, vi ser bøllehatte og scrunchies i blandt andet leo print, som er perfekte til forårets strabadser og sommerens mange festivaller og andre begivenheder.

I GANNIS SS20 kollektion ser vi også nogle fine strik og strikveste som er så fine men samtidig rå i udtrykket og deres minimalistiske stil bevares her. Også GANNIS populære silke styles, er med i SS20 kollektionen som findes blandt andet i kjoler og slå-om-trøjer med GANNIS velkendte prints i foråret 2020’s farver.

Og hvad der er så lækkert med især kjolerne fra GANNI er deres æstetiske udtryk, som gør, at kjolerne kan styles både til hverdag men også til formelle begivenheder. På trods af GANNIS minimalistiske udtryk, ses der et hav af detaljer i deres designs, som er smukke farver kombineret med smukke prints hvor kvalitet og design er i højsædet!

Pastel Lilla, mint grøn, smukke prints og accessoires, det er den perfekte opskrift for at imødekomme foråret med et minimalistisk dog smukt outfit. Så tjek vores GANNI nyheder ud, enten i vores fysiske butik eller på tiffany.dk. På vores Instagram @tiffanydenmark kommer vi helt sikkert også til at vise vores nye GANNI styles frem og vi står altid klar til at inspirere dig med tips og nye styles.

 

Knus fra Tiffany pigerne

12. februar 2020
Use This section for facebook icon etc