Ganni PF20

 

DET VI ALLESAMMEN HAR VENTET PÅ!

 

Endelig kan vi her hos Tiffany løfte sløret for Gannis nye Pre-Fall kollektion, som endnu engang har imponeret os med sine farverige og detaljerige styles. Ganni har siden 2015 charmeret den danske modebranche og har lige siden formået at fastholde sit skandinaviske udtryk.

I denne kollektion kan du som altid se frem til friske print og fine tern, der denne gang er printet både på klassiske og nytilkomne Ganni-silhuetter. Stilen er som de foregående kollektioner legesyg, quirky og flirtende, hvor de genkendelige og højt elskede Ganni-kendetegn som dyreprint, kraver og tern stadig er at finde. Denne kollektion byder også på mange accessories heriblandt tasker, toilettasker, bøllehatte og scrunchies i farver der matcher de øvrige styles.

En anden stor trend i 2020, som ofte forbindes med en Ganni style, er den fine slå-om-lukning, hvor en stofsnor bindes omkring taljen. Trenden indgår naturligvis også i brandets nyeste kollektion, hvor du finder både kjoler og toppe med slå om-lukning. Denne trend er flatterende for mange kvinder, fordi den fremhæver taljen og skaber en feminin silhuet.

Farverne denne sæson er så smukke, som kombineret med Gannis cool styles skaber det perfekte udtryk. Farverne denne kollektion er i Gannis ånd - både chic og elegante - men også farvenuancer som de fleste klæder og bærer smukt. De farver og print som stikker ud denne kollektion er ’Seersucker Check Multicolor’ som er et print, der eksklusivt er designet til denne kollektion. Et print som er opsigtsvækkende, cool, vovet og kan styles på et hav af måder. Printet er en sikker vinder, da det nemt kan styles op og ned til sommerens mange begivenheden - så slå dig endelig løs i det fine print som kommer både i kjoler, shorts og accessories!

Udover de moderigtige styles, som følger tidens trends og tendenser, så går Ganni forrest når der kommer til at have økologi og bæredygtighed i højsædet. Pre-fall kollektionen er med andre ord Gannis mest ansvarlige til dato, hvor 27% procent af hele kollektionen er lavet af genanvendte materialer. Her er blandt andet benyttet økologisk bomuld samt genbrugt materialer som polyester og bomuld. Det er vi vilde med!

Inspirationen bag denne kollektion handler om den energi, som sommeren skaber. Alt er kaotisk, men energisk på samme tid.

“This collection explores an endless summer energy. That feeling of never ending days and wanting to savor every last bit of summer. Brighter days will come, and when they do, I’ll want it to last forever” - Kreativ direktør Ditte Reffstrup

 

Den handler om at nyde sommeren og energien. Skal du inden længe fejre en dejlig sommer begivenheden som en færdiggjort uddannelse, et bryllup, fødselsdag eller trænger du bare til lidt fornyelse? så kan du med sikkerhed finde noget fra netop denne Pre-Fall kollektion.

Se den nye kollektion HER

22. juni 2020
Use This section for facebook icon etc