GANNI FW20 Collection

 

“What Do You Think The 20’s Are Gonna Be Like?”

 

Er I klar piger? Her kommer GANNI’S Fall Winter 20 kollektion. GANNI har lavet nogle lækre og chikke hverdagsstyles i skønne farver, som vi glæder os til at dele med jer!

GANNI har kombineret det rå og det feminine i disse efterårs-og vinterstyles, og I kan blandt andet se frem til en masse læder og dobbelt denim looks. Man kan næsten sige, at GANNI går et lille skridt tilbage til 00’erne. Der er dog kommet en ny vibe over det, som giver et andet og mere nutidigt udtryk. GANNI har lavet nogle meget flotte rå læderstyles med flotte detaljer, såsom hvide syninger, skrå lukninger eller synlige lynlåse. De nye GANNI denimstyles er superlækre! Her kan vi se frem til en denimbuks med smukke lyse mønstre og en lækker skjorte med bred krave – perfekt til at have indenunder en strik eller en GANNI læderjakke.

Vi kan også glæde os til en masse smukke GANNI print og mønstre. Super flotte skjorter, kjoler, boxy jakker og accessories med mønstre, dyre– og blomsterprint på. Perfekt til at sætte hverdagslooket lidt mere i spil! Styles som også sagtens kan bruges til et mere formelt arrangement. Igen formår GANNI altså at blive i deres minimalistiske stil og alligevel også fastholde det romantiske samt et playfull- girlish look, som man kun kan blive draget af! Gamle kendinger som oversize, lag på lag og denim har fået et nyt tvist og giver mulighed for at kombinere de forskellige GANNI-styles på en ny og anderledes måde.

En anden style, som GANNI kommer med, er de flotte voluminøse kraver, som bestemt er kommet for at blive! Det er både på skjorter, kjoler og jakker. Superflot at sammensætte med en strik til vinter - for et cool outfit. Kraverne kan også købes separat som en accessorie, så man selv kan tilsætte, en krave til det look man ønsker og på den måde pifte det op – Så smart! Kraverne kommer både i en læder og denim variant. Så smukke og enkle – så lidt skal der til for at give dig et rigtig chikt GANNI-look.

Vi kommer til at se mange naturlige farver fra GANNI, såsom beige og nude, men også en mere stærke farver som knaldrød og signalgul, som på flotteste vis bryder jordfarverne. Alle farverne afspejler efterårets nuancer så smukt. Det her er farver, som alle kan bære, og som til enhver tid kan give et smukt og frisk pift til vinter! Flotte farver som lyserød, lyseblå og armygrøn er også fremhævet i denne GANNI kollektion. Sammensætningen af fx en flot lyseblå skjorte med stor prangende krave og en rå læderkjole udover, kan give et meget råt og pænt look! GANNI’S materialer og farver er modigt sammensat på en helt unik og anderledes måde, hvilket understreger GANNI’S innovative og inspirerende udtryk. Alle længder og udskæringer er tilladte – kort, lang skrå, udfordrende eller dydig – you name it.

En must-have GANNI- accessorie denne sæson er håndtasken. GANNI inspirerer med tasker i nude og sorte farver, flere af dem med bodega-inspireret smiley yellow face og “Have a Nice Day” print, som jo efterhånden er et kendetegn for GANNI. Flotte tasker i praktiske størrelser, så de er nemme at bruge i hverdagen, og som giver dit outfit mere farve i den kolde tid, vi går i møde.

GANNI tager endnu et lille skridt tilbage i tiden, da de i denne sæson præsenterer baret huerne. Superfine at tilføje som en ekstra accessorie til dit outfit. De fine GANNI baret huer kommer i farverne sort, hvid og lys beige. Alle farver som er nemme at matche og passer godt sammen med de andre FW20 GANNI styles.

Noget som også er in i dette års GANNI Fall Winter kollektion er chunky støvler. Igen i det rå dog elegante design, som GANNI er kendt for. Støvlerne kommer i forskellige længder og med en chunky sål. Praktiske til hverdagen og nemme at style til både bukser, nederdel og kjoler. Klassiske farver som mat sort, sort med signalgul eller hvid front. Superlækre til de kolde måneder. GANNI støvlerne er lavet i 100% genanvendelig gummi.

GANNI stræber efter at gøre en forskel og sætte et positiv præg på modeindustrien. Dette er noget, der bl.a. afspejler sig i deres nye kollektion. Denne sæson handler om at skubbe nålen fremad samtidig med at være tro mod deres brands kerneværdier. GANNI har samarbejdet med 20 forskellige kvindelige kunstnere på tværs af forskellige medier. Disse kvinder har ved brug af upcyclede GANNI materialer skabt nye eksklusive GANNI produkter til pop-up shops i New York og København. Det er meningen, at hver GANNI style skal repræsentere, hvad der kommer til at ske i modeverdenen det næste årti.1 En kollektion som globale GANNI– piger vil være glade for at have på næste sæson.

Glæd jer til GANNI’S Fall Winter 20 Kollektion - Store kraver, læder og denim, samt smukke prints, som kan give et råt og feminint outfit! Hop ind og se vores GANNI nyheder, enten i vores fysiske butik eller på tiffany.dk. På vores Instagram @tiffanydenmark kommer vi helt sikkert også til at vise vores nye GANNI styles frem, og vi står altid klar til at inspirere dig med tips og nye styles.

 

-Tiffany Pigerne

10. september 2020
Use This section for facebook icon etc